Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gödöllõ Maraton. Biztos, hogy lehetetlen?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
517 hozzászólás a témában

Vikvuk

Vikvuk

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás

Pénteken voltam Vikvukkal tekerni a HHH. Naná, hogy szakadó esõbe indultunk el felfelé. De végül is jó volt csak az a két defekt ne lett volna. Naná, hogy mindkettõnknek egyszerre.

Viszont sajnos úgy néz ki, hogy hosszabb idõre (3 hét) ez volt az utolsó tekergésem. Doki bácsi eltiltott, és így Zemplénre se tudok menni... :( Pedig, Hápi, tényleg akartam! De majd megpróbálok pótolni, mondjuk egy jó kis bükkmarci bejárással...
Ha a pokolra jutsz, legmélyére térj - az már menny, hisz minden körbeér.

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Sziasztok én is visszatértem a "nyaralásból", és jól elfáradtam. De egy kis tekerésre mindig kapható vagyok.
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

MIHI

MIHI

vendég

• fórumtag
  • 119 hozzászólás
Csatlakozom. Ez több mint hiba volt....

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

Pénteken voltam Vikvukkal tekerni a HHH. Naná, hogy szakadó esõbe indultunk el felfelé. De végül is jó volt csak az a két defekt ne lett volna. Naná, hogy mindkettõnknek egyszerre.

Megérdemlitek! Nem szóltatok...

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Kérem ne magázzon még nem tartom magam olyan idõsnek!! Igyunk pertut és akkor tegezödhetünk mint a múltkor.
Volt egy határidõs munkám...
A középtáv elég jól sikeredett legalábbis szerintem az adott körülményeket figyelembe véve: 600 akárhány emberbõl a 159. lettem 4:51- es idõvel.
És neked?

Csak a poén kedvéért szoktam magázódni.
291., 5.21-s idõvel. Elsõ versenyen nem is olyan rossz.
Ha elõbb nem, akkor augusztus 6-án a Börzsöny túrán találkozunk.

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Valéria!
Te csalsz! Rákészülsz a túrára? Azután meg lenyomsz minket...:(

Remélem nem fog mert ott leszek én is!

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Üdvözletem!
Jó hallani magáról; úgy eltûnt az elmúlt hetekben. Hogy sikeredett a középtáv? Eredmény?

Kérem ne magázzon még nem tartom magam olyan idõsnek!! Igyunk pertut és akkor tegezödhetünk mint a múltkor.
Volt egy határidõs munkám...
A középtáv elég jól sikeredett legalábbis szerintem az adott körülményeket figyelembe véve: 600 akárhány emberbõl a 159. lettem 4:51- es idõvel.
És neked?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Valéria!

Csak egy kicsit. Megnéztem, hogy Köves-mezõtõl Kóspallagig hogy megy a kék jelzés, mert eddig ezt a részt csak aszfalton abszolváltam. Jó lesz! A Foltán kereszttõl meg másik úton jöttem le (rövidebb, gyengébb, kiismerhetetlen, és sok benne az aszfalt), ami sokkal "gyíkabb", mint a túránk lefelé vezetõ szakasza.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

A Nagy-Hideg hegyi túristaháznál találkoztunk csütörtökön, én voltam a Magellános/Oakley-s emberke.

Valéria!

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás

Üdvözletem a Papa csapatnak. Sajnos a Csóványos - Nagy-Hideg hegyi útvonal bármely oldalról is megyünk, sokat tolós megoldás, bár számomra a Csóványosról a Nagy-Hideg hegyre szimpatikusabb, mert többet lehet ereszteni, és én egy ilyen eresztõs figura vagyok, de a mászásokat se utálom.
A Nagy-Hideg hegyi túristaháznál találkoztunk csütörtökön, én voltam a Magellános/Oakley-s emberke.

Bocsánat de nem volt erõm figyelni, már remegett a kezem-lábam és már csak az "üdítõitalra" vágytam, de arra nagyon! :-)
akaido, nem aikido!

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás
http://www.kep.tar.hu/akaido/ Bringa/Börzsöny a képek pontos címe. Teljesen amtõr módon toljuk a km-eket. :-)
akaido, nem aikido!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Üdvözletem a Papa csapatnak. Sajnos a Csóványos - Nagy-Hideg hegyi útvonal bármely oldalról is megyünk, sokat tolós megoldás, bár számomra a Csóványosról a Nagy-Hideg hegyre szimpatikusabb, mert többet lehet ereszteni, és én egy ilyen eresztõs figura vagyok, de a mászásokat se utálom.

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás

A 80 kilcsi azért egy kicsit sok. Jó ha 60 lesz, és annak közel fele lejtmenet. De egy kellemes, nyugodt tempójú, egész napos elfoglaltság az oda és visszaúttal egyetemben.
Az idei DM-nél minden szempontból kellemesebb lesz. Inkább mászom meg oda-vissza a Nagy-Hideg hegyet, mint a vasárnapi sárdagasztást az elrontott gumiválasztással.

Az index-en a Kerékpáros topic 2.0-ból összeverbuválódott erõsen 40-en feletti "papa csapattal" csütörtökön volt egy túránk: Kismaros-Szokolya-Királyrét-Erdészeti úton a kék jelzésig-onnan Csóványos-Nagy-Hideghegy-a kék négyszögön majd a kék kereszten Nagybörzsöny-Ipolytölgyes-Letkés-Ipolyszalka-Garamkövesd-Párkány-Esztergom.
Mi ketten Gödöllõrõl kb. 40 km-t tekerve jutottunk fel Vácon át Kismarosig.
Csak azért tolom be eme szösszenetet, hogy a Csóványos az még csak-csak megvolt, de a Nagy Hidegre már piszok szuszogós-tolós módsz@rral sikerült feljutni. A lényeg: A túristaházban nagyon jól esett a hideg habzó sárga, Borsodi Sör :-)))
Vissza már a Nyugati pu.-ra vonattal jöttünk, majd Veresegyházig is. Onna a szadai emelkedõt is megmászva értünk haza este 22 órakor.
Képek: http://www.kep.tar.hu/akaido/Bringa /Börzsöny
akaido, nem aikido!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Ok! aug 6 beírva a naptárba.
Voltam DM-en, Hápifej ott ficánkolt a kormányon. El is hagytam a kmórám, tehát ha valaki a középtávon találkozott és netán fel is vett egy Sigma BC 700-ast az légyszi értesítsen! Köszönöm!

Üdvözletem!
Jó hallani magáról; úgy eltûnt az elmúlt hetekben. Hogy sikeredett a középtáv? Eredmény?

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Ha a többieknek is jó, tõlem mehet. DM-en voltál?

Tehát augusztus 6. /szombat, hogy másnap pihenhessünk is/, Börzsöny túra a következõ útvonalon:

.

Ok! aug 6 beírva a naptárba.
Voltam DM-en, Hápifej ott ficánkolt a kormányon. El is hagytam a kmórám, tehát ha valaki a középtávon találkozott és netán fel is vett egy Sigma BC 700-ast az légyszi értesítsen! Köszönöm!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Aug 6 okéééé...na megyek vissza városnézni, elállt ez a tetves esõ...Mindenkit üdvözlök Prágából! ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Hopp!
Igaz, elnéztem a léptéket! A 40 cm légvonalban csak kb. 20 km.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A 80 kilcsi azért egy kicsit sok. Jó ha 60 lesz, és annak közel fele lejtmenet. De egy kellemes, nyugodt tempójú, egész napos elfoglaltság az oda és visszaúttal egyetemben.
Az idei DM-nél minden szempontból kellemesebb lesz. Inkább mászom meg oda-vissza a Nagy-Hideg hegyet, mint a vasárnapi sárdagasztást az elrontott gumiválasztással.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Tájékoztatásul: (körülbelül)
Nagymaros 100m.
Törökmezõ 220m
Nagy Hideg Hegy 864m
Csóványos 938m

Onnan meg már többnyire csak lefelé van út.
A kilométert nem merném megsaccolni, erõsen függ a kacskaringók számától, de "nyócvannál" többnek néz ki.

Jól hangzik.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
Ez az augusztusi idõpont lenne a legjobb nekem is, úgy néz ki lesz Zemplén és Öcs nekem is.

És ez a táv mennyi km-ben és szintben kb?