...(Vevõi audit lesz, ha ez mond valamit itt egyeseknek...)...
Nekem többet mond mint gondolnád.

...(Vevõi audit lesz, ha ez mond valamit itt egyeseknek...)...
A túrára biztos nem megyek. Minek fizessek nevezési díjat egy tókörért, amit bármikor letekerhetek? Az MTB próbára viszont biztos, hogy megyek, hacsak nem betegszem meg, vagy küldenek megint számûzetésbe akkorra.
Köszi. Google maps-on láttam egy olyan ferdén beállós parkolót a vártól keletre, ott fogok megállni. Ha jól láttam, a tõle délre lévõ utcával nincs összeköttetése, tehát meg kell kerülni a várat.
Azt már eldöntöttem, hogy melyik bringát viszem, ha megyek (Kona), csak még azt nem, hogy megyek-e... Attól tartok, hogy ha kilépek a légkondicionált irodából, hamar el fogom dönteni.
Lovarda:
Én a múltkor csak kifelé jöttem ott (Pátka Istvánmajornál mentem "be".) De akkor úgy tûnt, hogy az úttól jobbra van a villanypásztor, tehát az a lovardáé. De ha az összekötõ murvás is a lovardáé, akkor az az út eltûnik a semmibe?
Tour de Velence:
A túrára biztos nem megyek. Minek fizessek nevezési díjat egy tókörért, amit bármikor letekerhetek? Az MTB próbára viszont biztos, hogy megyek, hacsak nem betegszem meg, vagy küldenek megint számûzetésbe akkorra.
A sebesség mindent megold.
A nyolcasról felkanyarodva a vár felé, a túloldalán fogod találni õket!
Így talán már ok...
Köszi nagyon a fuvart !
Fél 6-kor a várnál? Van ott valahol a környéken vízvételi lehetõség? Mintha valamelyik kis utcában lenne egy csap.
A tési út bal oldalán vezetõ pályanyomvonalat ismerem végig (ha ott tévedtetek el).
VELENCE MARATON
Megbeszéltük, hogy ez az õ magánterületük, nappal biciklizhetünk arra, de azért este 11-kor ne...
Ma este 10 után eljön velem valaki a hegyre?
A nyolcasról felkanyarodva a vár felé, a túloldalán fogod találni õket!Megpróbálok én is elmenni. Ha láttok egy vén f@szt, aki egy Alfáról levesz egy biciklit, aztán tanácstalalanul bóklászik a vár körül, akkor szóljatok rám, mert ez a "vár eleje/hátulja " dolog nekem sem tiszta.
Ahoj!
Szerdai napon ismét útra kelünk a leendõ Thury maraton nyomvonalán randalírozni, de sajnos ma nem sikerült a kitûzött nyomvonalat végig masírozni, így csak részleges pályabejárás van tervben........................így ha valaki csatlakozni szeretne, akkor nem a teljes nyomvonalon fogunk menni. ( a kockázatok és a mellékhatások elkerülése végett) Érdeklõdni Laciklon-nál!
Fél 6-kor a várnál? Van ott valahol a környéken vízvételi lehetõség? Mintha valamelyik kis utcában lenne egy csap.Ahoj!
Szerdai napon ismét útra kelünk a leendõ Thury maraton nyomvonalán randalírozni, de sajnos ma nem sikerült a kitûzött nyomvonalat végig masírozni, így csak részleges pályabejárás van tervben........................így ha valaki csatlakozni szeretne, akkor nem a teljes nyomvonalon fogunk menni. ( a kockázatok és a mellékhatások elkerülése végett) Érdeklõdni Laciklon-nál!
A sebesség mindent megold.
Nekem van/volt mindkettõ.
Most a Greed-n Jagwire van, mivel alsó vezetésû és végig kell bowden védõzni.
Mivel az XTR darabolva van ezért választottam a Jagwire-t. Semmi gond nincsen vele. azonban az XTR-nek jobb a kupakozása.
Bálint
Valakinek van esetleg tapasztalata Shimano XTR és Jagwire Ripcord váltóbowden készlettel kapcsolatban? Esetleg valamelyikõtök használta/használja mindkét típust?
Nekem most XTR van és tökéletes, Jagwire -t még nem használtam, de ha jó, kipróbálom az új bicón.
Köszi!
B