- 1db Clin ablaktisztító mûanyag csöve
- 1 csomag infúzió gumicsõ
- 1db belsõgumi darab
- 1db fecskendõ
- 1db dremell elektromos kéziszerszám
...és kész a légtelenítõ a shimano fékemhez.

Ja, a mai már csak szellõ volt a tegnapihoz képest. Milyen futóverseny volt ma, valami tókörüli?
A sebesség mindent megold.
Ja, a mai már csak szellõ volt a tegnapihoz képest. Milyen futóverseny volt ma, valami tókörüli?Én tegnap mentem harmadmagammal egy Csurgói tókarikát. Iszka felé volt, hogy 22km/h max sebességet is elértünk... Volt egy kis szél.
10-kor valami menés, tókör(ök)?
Nagyon Sok Boldog Névnapot TÖKI!!!
Mi pont ma játszottunk rajta 2 órát.
Vasárnap délutáni korizás? Én tervezem, hogy megyek a csónakázó tóra.
Vasárnap délutáni korizás? Én tervezem, hogy megyek a csónakázó tóra.
Köszi, majd elmesélem, mikor készült a kép.Hát mivel hokizni egyikünk sem tud, valami ilyesmi történt. Azért élveztem, néha arra ment a korong amerre szerettem volna és olyankor örültem
A sok elindulás, megállás, sprint nem a mostani, téli kondimnak való, még most is érzem minden izmom...
Gratulálok az ezüsthöz, az arcodat elnézve nem lehetett könnyû
Hoki alatt ti mit értetek? Összeveritek egymást az ütõvel?
Ma próbáltam, hát lehet fejleszteni az egyensúly érzéket az biztos. Az autósok közül jópáran úgy "közlekednek", mintha száraz úton tennék, vagy talán még nagyobb gázzal...
Most értem haza a munkából, természetesen kerékpárral.
Az út minõsége remek, kaszkadõröknek kötelezõ! Igaz Gábor?
"Féket a b.ziknak!" jeligével holnap ugyancsak így megyek munkába.
Hoki alatt ti mit értetek? Összeveritek egymást az ütõvel?Nem láttalak.
A laza korizás nem jött össze, találkoztam haverokkal és 2 órát hokiztam velük. Fáj mindenem...
Ma próbáltam, hát lehet fejleszteni az egyensúly érzéket az biztos. Az autósok közül jópáran úgy "közlekednek", mintha száraz úton tennék, vagy talán még nagyobb gázzal...
Én sem láttalak... lehet, hogy azért, mert én itthon porszívóztam?
Sajnos nem sikerült kijutni.
A holnapi munkábamenés lesz izgalmas kerékpárral. Asszem kicsit több idõt fogok hagyni a bejutásra.
Én sem láttalak... lehet, hogy azért, mert én itthon porszívóztam?
Sajnos nem sikerült kijutni.
A holnapi munkábamenés lesz izgalmas kerékpárral. Asszem kicsit több idõt fogok hagyni a bejutásra.