Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Igen. Eddig aludtál? Miért nem tegnap kérdezted?

Halesz parkba láttalak a bringán nézegettél valamit

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Titokba tekersz Zsolti?

Igen. Eddig aludtál? Miért nem tegnap kérdezted?

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Titokba tekersz Zsolti?

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Köszi szépen.
üdv.

Gratulálok! Szép teljesítmény!
Jól áll Neked az a dobogó... csak így tovább! :)
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

Adam Smith

Adam Smith

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Köszi szépen.
üdv.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Ádámnak és a többieknek is nagy gratula!

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás

Mi ez a nagy csend, mindenki teker?

Te tuti! Találkoztunk, lebuktál ! :)

Nyugodtan :)

De a megnéziom és ez nem azonos dologra való :)
A megnézium helyett pedig próbáld ki inkább a sótablettát. Az könnyebben segít a görcsökön. A megnézium csak 2 hetes feltöltés esetén segít, egyéb esetben csak placebó vagy elenyészõ.
A só kiürülés inkább okoz görcsöt (tudod, izotóniás ital is erre jó), mint a Mg ... :) van pár éves tapasztalatom ....

Ezt a sótablettát hol lehet kapni ? Bocsi ha hülye kérdés, tényleg nem vágom...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Ahoj!

Persze tisztában vagyok vele, hogy mire való ez a nyalóka, csak próbáltam inspirálni a Bálintot, hogy hátha csúszik rá az a cukros víz....... :D :D :D :D
Nekem személy szerint felemás hatása van, amit tapasztalok, de a hiba az én készülékemben van. Majd a szívásmaratonon ki skubizom jobban a holmit.
Addig tolom magamba a magnéziumot, hogy mellõzzem a sado-mazo szakkört a verseny utolsó harmadában. :D :D

Nyugodtan :)

De a megnéziom és ez nem azonos dologra való :)
A megnézium helyett pedig próbáld ki inkább a sótablettát. Az könnyebben segít a görcsökön. A megnézium csak 2 hetes feltöltés esetén segít, egyéb esetben csak placebó vagy elenyészõ.
A só kiürülés inkább okoz görcsöt (tudod, izotóniás ital is erre jó), mint a Mg ... :) van pár éves tapasztalatom ....
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás

Úgy bizony. Megnéztük az Etyeki fesztivált.Csak kártyával lehet fizetni a bódékban és a kártya ára ezer forint. Nem olyan jó buli egy fröccsért. Mókás ez az ország:)

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Vasárnap ki kéne menni csoportosan. :)

Szerintem ma is kimegyek kicsit, de nem tudom mikor indulok.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Ahoj Sporttárs!

Nyugodtan próbáld ki. :D :D ......de elõtt egy kiló kristálycukrot be kell tolni a buciba és a naftával öblíteni aztán mehet a móka, csak bozót legyen elég a környéken!....vagy egy lapát szén(tabletta). :D
Én szimplán elneveztem ,,69"-es szérumnak, mert az íze hasonlít egy zanzásított suna vizitre, de leginkább valami kripton bolygóról származó köbükire. Ne kérdezd mi az a köbüki, mert fogalmam sincs, de pont jó megfogalmazása 69-es szérum hatásának a kivesézésére.
Szegény szérum pont annyira hatásos mint a konzerv olajos tonhalat leöblíteni egy csupor tejjel és szépre gondolni utána.
Egyébként az izom savasodását hivatott meggátolni(vagy oldani?) és lehet tolni utána a pedált, mint a férfi aki megszerezte és megitta az új denim after shavet. Nekem nem volt túl nagy tõle a flash, de aki össze-vissza cukrozta a bendõjét elõtte az tudna mesélni a hatásairól, mert bíz ez az aszparátnak nem barátja és megfosatja kendet rendesen. :D :D :D...................valószínûleg ettõl lesz gyorsabb az ember.

A legjobb mikor olyan ad tanácsot, aki azt sem tudja, mire való! :)
Az X-Oxigén, egy izom savasodást gátló keverék. Ha jól tudom szódabikarbóna, pyruvát és trinátrium-foszfát tartalma van. A lényeg, hogy lúgos közegû és ezért felszívódás után pár tized pH-val csökken a szervezet izomrendszerénak a szintje, tehát kevésbé savasodsz.

"Tiszta" bontatlan Szénhidrát jelenlétében felhabzik és a gázok alul felül kinyomják a dolgot. Ezért kell betartani, hogy elõtte utána 5 perccel nem szabad fogyasztani szénhidrátot.

Nyugodtan fogyasszad, nem lesz bajod tõle, csak ne egyél gélt vagy más szénhidrátot elõtte-utána 5-5perccel.

Köszi Fecó, de inkább nem akarok magam alá csinálni :)
Köszönöm a válaszokat, ezen infók tudatában lehet, hogy kipróbálom az egyiket, bár az én szintemen kétlem, hogy rendszeres partner lesz ez a szer.

fecco

fecco

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás
Ahoj!

Persze tisztában vagyok vele, hogy mire való ez a nyalóka, csak próbáltam inspirálni a Bálintot, hogy hátha csúszik rá az a cukros víz....... :D :D :D :D
Nekem személy szerint felemás hatása van, amit tapasztalok, de a hiba az én készülékemben van. Majd a szívásmaratonon ki skubizom jobban a holmit.
Addig tolom magamba a magnéziumot, hogy mellõzzem a sado-mazo szakkört a verseny utolsó harmadában. :D :D

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Ahoj Sporttárs!

Nyugodtan próbáld ki. :D :D ......de elõtt egy kiló kristálycukrot be kell tolni a buciba és a naftával öblíteni aztán mehet a móka, csak bozót legyen elég a környéken!....vagy egy lapát szén(tabletta). :D
Én szimplán elneveztem ,,69"-es szérumnak, mert az íze hasonlít egy zanzásított suna vizitre, de leginkább valami kripton bolygóról származó köbükire. Ne kérdezd mi az a köbüki, mert fogalmam sincs, de pont jó megfogalmazása 69-es szérum hatásának a kivesézésére.
Szegény szérum pont annyira hatásos mint a konzerv olajos tonhalat leöblíteni egy csupor tejjel és szépre gondolni utána.
Egyébként az izom savasodását hivatott meggátolni(vagy oldani?) és lehet tolni utána a pedált, mint a férfi aki megszerezte és megitta az új denim after shavet. Nekem nem volt túl nagy tõle a flash, de aki össze-vissza cukrozta a bendõjét elõtte az tudna mesélni a hatásairól, mert bíz ez az aszparátnak nem barátja és megfosatja kendet rendesen. :D :D :D...................valószínûleg ettõl lesz gyorsabb az ember.

Hahó sporttársak!

Van a tulajdonomban 2db ilyen:
Feltöltött kép
Nem tudom mire jó és így nem élnék vele. Ha valakinek kell, szóljon. NUTRIXXION gélre elcserélném. :)

A legjobb mikor olyan ad tanácsot, aki azt sem tudja, mire való! :)
Az X-Oxigén, egy izom savasodást gátló keverék. Ha jól tudom szódabikarbóna, pyruvát és trinátrium-foszfát tartalma van. A lényeg, hogy lúgos közegû és ezért felszívódás után pár tized pH-val csökken a szervezet izomrendszerénak a szintje, tehát kevésbé savasodsz.

"Tiszta" bontatlan Szénhidrát jelenlétében felhabzik és a gázok alul felül kinyomják a dolgot. Ezért kell betartani, hogy elõtte utána 5 perccel nem szabad fogyasztani szénhidrátot.

Nyugodtan fogyasszad, nem lesz bajod tõle, csak ne egyél gélt vagy más szénhidrátot elõtte-utána 5-5perccel.
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

fecco

fecco

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás
Ahoj Sporttárs!

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Hahó sporttársak!

Van a tulajdonomban 2db ilyen:
Feltöltött kép
Nem tudom mire jó és így nem élnék vele. Ha valakinek kell, szóljon. NUTRIXXION gélre elcserélném. :)

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás

Sziasztok!
Elkészült a videó amit a 7végén csináltam.Lehet,hogy legközelebb kedvet kaptok ti is a hosszabb távhoz.
Majd elkészítem a HD változatot is ha lesz egy kis szabadidõm,de azért remélem visszaadja a videó a verseny hangulatát,és a táj szépségét.

II.Villapark Vértes maraton 55 km - YouTube

Tuti nagyon a videó, részemrõl megnézném a HD-t is !

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Jo napot, uraim :)
Majusban lesz-e valami emlietesre melto megmozdulas?
Szilvasra esetleg tervezi valaki a menetelt?

Igy is lehet ugyeskedni:
Extreme MTB Stunts!!! - YouTube

Cs.

Megjöttél már?

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Sziasztok!
Elkészült a videó amit a 7végén csináltam.Lehet,hogy legközelebb kedvet kaptok ti is a hosszabb távhoz.
Majd elkészítem a HD változatot is ha lesz egy kis szabadidõm,de azért remélem visszaadja a videó a verseny hangulatát,és a táj szépségét.

II.Villapark Vértes maraton 55 km - YouTube

Klassz videó! Gyönyörû helyeken ment a hosszú táv, de az emelkedõk miatt annyira azért nem irigykedek. :D

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás
Szuper lett bár egy két helyen kicsit lehetne élesebb.