Igen. Eddig aludtál? Miért nem tegnap kérdezted?
Halesz parkba láttalak a bringán nézegettél valamit
Igen. Eddig aludtál? Miért nem tegnap kérdezted?
Köszi szépen.
üdv.
Mi ez a nagy csend, mindenki teker?
Nyugodtan
De a megnéziom és ez nem azonos dologra való
A megnézium helyett pedig próbáld ki inkább a sótablettát. Az könnyebben segít a görcsökön. A megnézium csak 2 hetes feltöltés esetén segít, egyéb esetben csak placebó vagy elenyészõ.
A só kiürülés inkább okoz görcsöt (tudod, izotóniás ital is erre jó), mint a Mg ... van pár éves tapasztalatom ....
Ahoj!
Persze tisztában vagyok vele, hogy mire való ez a nyalóka, csak próbáltam inspirálni a Bálintot, hogy hátha csúszik rá az a cukros víz.......
Nekem személy szerint felemás hatása van, amit tapasztalok, de a hiba az én készülékemben van. Majd a szívásmaratonon ki skubizom jobban a holmit.
Addig tolom magamba a magnéziumot, hogy mellõzzem a sado-mazo szakkört a verseny utolsó harmadában.
Ahoj Sporttárs!
Nyugodtan próbáld ki. ......de elõtt egy kiló kristálycukrot be kell tolni a buciba és a naftával öblíteni aztán mehet a móka, csak bozót legyen elég a környéken!....vagy egy lapát szén(tabletta).
Én szimplán elneveztem ,,69"-es szérumnak, mert az íze hasonlít egy zanzásított suna vizitre, de leginkább valami kripton bolygóról származó köbükire. Ne kérdezd mi az a köbüki, mert fogalmam sincs, de pont jó megfogalmazása 69-es szérum hatásának a kivesézésére.
Szegény szérum pont annyira hatásos mint a konzerv olajos tonhalat leöblíteni egy csupor tejjel és szépre gondolni utána.
Egyébként az izom savasodását hivatott meggátolni(vagy oldani?) és lehet tolni utána a pedált, mint a férfi aki megszerezte és megitta az új denim after shavet. Nekem nem volt túl nagy tõle a flash, de aki össze-vissza cukrozta a bendõjét elõtte az tudna mesélni a hatásairól, mert bíz ez az aszparátnak nem barátja és megfosatja kendet rendesen. ...................valószínûleg ettõl lesz gyorsabb az ember.
A legjobb mikor olyan ad tanácsot, aki azt sem tudja, mire való!
Az X-Oxigén, egy izom savasodást gátló keverék. Ha jól tudom szódabikarbóna, pyruvát és trinátrium-foszfát tartalma van. A lényeg, hogy lúgos közegû és ezért felszívódás után pár tized pH-val csökken a szervezet izomrendszerénak a szintje, tehát kevésbé savasodsz.
"Tiszta" bontatlan Szénhidrát jelenlétében felhabzik és a gázok alul felül kinyomják a dolgot. Ezért kell betartani, hogy elõtte utána 5 perccel nem szabad fogyasztani szénhidrátot.
Nyugodtan fogyasszad, nem lesz bajod tõle, csak ne egyél gélt vagy más szénhidrátot elõtte-utána 5-5perccel.
Ahoj Sporttárs!
Nyugodtan próbáld ki. ......de elõtt egy kiló kristálycukrot be kell tolni a buciba és a naftával öblíteni aztán mehet a móka, csak bozót legyen elég a környéken!....vagy egy lapát szén(tabletta).
Én szimplán elneveztem ,,69"-es szérumnak, mert az íze hasonlít egy zanzásított suna vizitre, de leginkább valami kripton bolygóról származó köbükire. Ne kérdezd mi az a köbüki, mert fogalmam sincs, de pont jó megfogalmazása 69-es szérum hatásának a kivesézésére.
Szegény szérum pont annyira hatásos mint a konzerv olajos tonhalat leöblíteni egy csupor tejjel és szépre gondolni utána.
Egyébként az izom savasodását hivatott meggátolni(vagy oldani?) és lehet tolni utána a pedált, mint a férfi aki megszerezte és megitta az új denim after shavet. Nekem nem volt túl nagy tõle a flash, de aki össze-vissza cukrozta a bendõjét elõtte az tudna mesélni a hatásairól, mert bíz ez az aszparátnak nem barátja és megfosatja kendet rendesen. ...................valószínûleg ettõl lesz gyorsabb az ember.
Hahó sporttársak!
Van a tulajdonomban 2db ilyen:
Nem tudom mire jó és így nem élnék vele. Ha valakinek kell, szóljon. NUTRIXXION gélre elcserélném.
Sziasztok!
Elkészült a videó amit a 7végén csináltam.Lehet,hogy legközelebb kedvet kaptok ti is a hosszabb távhoz.
Majd elkészítem a HD változatot is ha lesz egy kis szabadidõm,de azért remélem visszaadja a videó a verseny hangulatát,és a táj szépségét.
II.Villapark Vértes maraton 55 km - YouTube
Megjöttél már?Jo napot, uraim
Majusban lesz-e valami emlietesre melto megmozdulas?
Szilvasra esetleg tervezi valaki a menetelt?
Igy is lehet ugyeskedni:
Extreme MTB Stunts!!! - YouTube
Cs.
Sziasztok!
Elkészült a videó amit a 7végén csináltam.Lehet,hogy legközelebb kedvet kaptok ti is a hosszabb távhoz.
Majd elkészítem a HD változatot is ha lesz egy kis szabadidõm,de azért remélem visszaadja a videó a verseny hangulatát,és a táj szépségét.
II.Villapark Vértes maraton 55 km - YouTube