Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Szia!Merre jártál?Mert mi nem láttunk.Pedig a 10 kör alatt lett volna rá alkalom...:) Ezúton is köszönet lelkes kis csapatunk minden tagjának.Gratulálok a teljesítéshez!Szép volt fiúk!Hajrá Fehérvár!Ja és hajrá Peremarton! Üdv!

Így már értem az sms-t. :D
Gratulálok! ........Neked is Gergõ!
Azért ha reggel nem bírsz nyugton maradni, szívesen látunk. :)
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Szia!Merre jártál?Mert mi nem láttunk.Pedig a 10 kör alatt lett volna rá alkalom...:) Ezúton is köszönet lelkes kis csapatunk minden tagjának.Gratulálok a teljesítéshez!Szép volt fiúk!Hajrá Fehérvár!Ja és hajrá Peremarton! Üdv!

Hát én dolgoztam. DE gratulálok a nektek a teljesítményhez szép volt

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Megvolt ma a Pelso 5: 35 perc körüli idõt mentem (nem néztem pontosan majd a csip megmondja). Levezetésképp még hazatekertem (aki kivitt reggel haza kellett mennie, és nem hallottam meg a hangzavarban a telefoncsörgést)

Gratulálok bármelyik tavat bárhányszor körbetekerõknek :)

Holnap meg akartam nézni az XCO versenyt Veszprémben, de olyan szépen alakul a csapat a Velencei-hegységre, hogy valszeg ott leszek 10-kor Kisfaludon.
Failure is always an option.

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

Köszi én lehet hogy vállalkozom rá

"Nem vagyok egy bajnok.Rosszak a reflexeim.Egyszer elütött egy autó,amit két pasas tolt."

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Na még egyszer.. :D
Feltöltött kép

Megyek! Szerintem (5x)

Sporttársak!

Vasárnap kimegyünk a Vhg -be kerékpározni.
Egy kényelmes, de egészséges tempóban gondolkozunk.
Az idõpontot Zsoltival és Baluval olyan reggel 10-re lõttük be, tehát 10:00-kor indulunk Kisfaludról.
Legyetek szívesek Itt vagy telefonon jelezni, hogy jöttök-e, de elég az is, ha holnap idõben ott lesztek.

Köszi,

Szép munka, Gratulálok!
( ...már tudom, hogy Veled sem kell aszfalton bringáznom... :D )

Megyek
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Sporttársak!

Vasárnap kimegyünk a Vhg -be kerékpározni.
Egy kényelmes, de egészséges tempóban gondolkozunk.
Az idõpontot Zsoltival és Baluval olyan reggel 10-re lõttük be, tehát 10:00-kor indulunk Kisfaludról.
Legyetek szívesek Itt vagy telefonon jelezni, hogy jöttök-e, de elég az is, ha holnap idõben ott lesztek.

Köszi,

Feco: Biztos jó kis tekerés lesz.

Megvolt ma a Pelso 5: 35 perc körüli idõt mentem (nem néztem pontosan majd a csip megmondja). Levezetésképp még hazatekertem (aki kivitt reggel haza kellett mennie, és nem hallottam meg a hangzavarban a telefoncsörgést)

Szép munka, Gratulálok!
( ...már tudom, hogy Veled sem kell aszfalton bringáznom... :D )

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás
Feco: Biztos jó kis tekerés lesz.

fecco

fecco

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás
Na még egyszer.. :D
Feltöltött kép

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Köszönöm a válaszokat! Van egy 1992-es évjáratú Cannondale országúti vázam. Az még nem CAAD, hanem 3.0 series. Hibátlan. Használom ma is melóbajárós gépen. Lehet már láttátok is a városban. Kék-fehér festéssel.

A fenti gépnél érdemes bekockáztatni a villát? A váz 2001-es évjárat. Egy 11 éves karbon villa mennyire megbízható? Ma du megyek megnézni. Ha tetszik el is hozom.

(Egy 2010-es Merida 904 helyett lenne, mert azt valószínûleg egy péntek éjszakás mûszak rakta össze. A két hátsó papucs ferde. Hátsó fékhíd ferde. Két vége között van kb 2-3mm elcsúszás. Felsõcsõben is van kb 3mm eltérés a homlok és nyeregcsõnél. Nekem túl van az ingerküszöbömön. Sajnos vásárlás során, használtan vettem, nem néztem meg ezeket. Mert fel sem merült bennem. Hónapok múlva raktam csak össze a bringát. Akkor szembesültem a hibákkal.)

Az alu váz hamarabb fog elfáradni, mint a karbon villa.

A sebesség mindent megold.

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
Köszönöm a válaszokat! Van egy 1992-es évjáratú Cannondale országúti vázam. Az még nem CAAD, hanem 3.0 series. Hibátlan. Használom ma is melóbajárós gépen. Lehet már láttátok is a városban. Kék-fehér festéssel.

A fenti gépnél érdemes bekockáztatni a villát? A váz 2001-es évjárat. Egy 11 éves karbon villa mennyire megbízható? Ma du megyek megnézni. Ha tetszik el is hozom.

(Egy 2010-es Merida 904 helyett lenne, mert azt valószínûleg egy péntek éjszakás mûszak rakta össze. A két hátsó papucs ferde. Hátsó fékhíd ferde. Két vége között van kb 2-3mm elcsúszás. Felsõcsõben is van kb 3mm eltérés a homlok és nyeregcsõnél. Nekem túl van az ingerküszöbömön. Sajnos vásárlás során, használtan vettem, nem néztem meg ezeket. Mert fel sem merült bennem. Hónapok múlva raktam csak össze a bringát. Akkor szembesültem a hibákkal.)

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Ez a méreg...

fecco

fecco

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás
https://mail-attachm...4GZx8c&sadssc=1

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Balázsé Caad2, az két generációval ezelõtti. Az nehezebb, erõsebb és merevebb váz, mint ez. Ez is elég régi, 2000-2002 körüli. Persze a Cannondale ebben az idõben az alumínium vázgyártás csúcsa volt, elég tartós vázakat készítettek. Ha nincs agyongyilkolva ez a váz akkor jó vétel, mert sokkal könnyebb és jobb, mint a mai alu vázak.

A sebesség mindent megold.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Ez jó vétel?
váz

Három gyártó bringája mindig jó vétel. Scott; Cannondale; Specialized ....

Igazából attól függ mire kell. De a váz maga jó, van Fehérvári aki használ ilyet, csak pirosban.
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
Ez jó vétel?
váz

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás

Háááát igen,........a Vasárnap! :D
Az kissé perverzre sikerült, de az esõ elõtti sör igazán jól esett.
Van egy jobb útvonal is Jásd és Tés között felfelé ami légvonalban olyan 5 km, de Én ismét tudok egy rövidebbet. :D :D :D :D
Jó tekerést a Velencei tóra és Vasárnap pedig gyere Veszprémbe az XCO-ra!

Köszi szépen, remélem nem szakad le az ég, vagy csak a végére... :D
Vasárnap megyek persze, ... fényképezgetni !!! :D Remélem Veled ! :D

fecco

fecco

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás
Zsír!!! :)

Jaja... Tervezzük a megát. :)

fecco

fecco

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás
Háááát igen,........a Vasárnap! :D
Az kissé perverzre sikerült, de az esõ elõtti sör igazán jól esett.
Van egy jobb útvonal is Jásd és Tés között felfelé ami légvonalban olyan 5 km, de Én ismét tudok egy rövidebbet. :D :D :D :D
Jó tekerést a Velencei tóra és Vasárnap pedig gyere Veszprémbe az XCO-ra!

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás

Gyertek csak, gyertek! :)
Jó kis móka lesz ez a Megás Bakonyos dolog.
IGAZ GERGÕ?.....merre vagy, hogy a sör melegedne meg a kezedben :D :D :D :D

Pakolgatok holnapra. :D
Persze, hogy jó móka lesz ! Mint vasárnap, nemde ??? :D
Jaaaa, és nem szokott... Mármint megmelegedni !!! :D

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Gyertek csak, gyertek! :)
Jó kis móka lesz ez a Megás Bakonyos dolog.
IGAZ GERGÕ?.....merre vagy, hogy a sör melegedne meg a kezedben :D :D :D :D

Jaja... Tervezzük a megát. :)