Jelentkezz be Regisztrálj
Fehérvár
Írta 2012. június 19. - 19:23
Ha van, jelentkezzetek!
Köszi!
B
Írta 2012. június 18. - 19:20
Peti!
Bocs, hogy otthagytunk Iszkán!!!
Semmi baj! Kissé elkeveredtem
Nagyon jó volt a menés és a csapat is, csak idén még nem mentem egy egészségeset, így 60 km után kissé nehézkessé vált a haladás.
Legközelebb nem ráztok le ilyen egyszerûen!
Írta 2012. június 18. - 19:19
Írta 2012. június 18. - 09:21
v.leg nem az UV, hanem a felforrósodott mûszál "sütötte meg" - lassú voltál, nem hûtötte eléggé a menetszélSrácok! A mai menésen leégett a hátam mezen keresztül. Van ilyen banyek?!
Írta 2012. június 17. - 22:28
...olyan a vállam mint egy tökéletesre fõtt homárnak...
Gábor... egy beszámolót írsz a mai "vendéglátásról" és kötözésrõl?
Úgy látszik az én mezemben van UV szûrõ, mert én tök fehér maradtam alatta , a kilógó részeimet meg bekentem a gyerekeknél használt csillió faktorú naptejjel, nem adtam esélyt a napnak...
...az úgy volt, hogy Bakunykuti elõtt kiderült, mi a bambuszváz leggyengébb pontja: a ráragasztott bovdenvezetõ szem, ugyanis a felsõcsõ hátsó részén lévõ (egyben van a 3) letörött, elengedte a ragasztás. Mivel nem akartam váltó nélkül tovább menni, sem visszafordulni, elõször Bálint nyeregcsövére ragasztott öntapadós cuccal és gyorskötözõvel próbálkoztunk (ezek voltak kéznél), de hamar kiderült, hogy ez kevés, így Kutiban az elsõ házba bekéreckedtünk, ahol amellett hogy megtekinthettünk egy csinos mosolygós grafikuslányt, kaptunk egy legendásan kövér elhunyt postás hagyatékából valami pistai kötözõ zsinórt, amivel úgy odakötöttük, hogy az út további kb. 70km-én nem volt vele gond. +ami még fontosabb, hogy olyan kedvesek, segítõkészek és közvetlenek voltak velünk, hogy majdnem visszatért tõle az emberiségbe vetett hitem Hát kb. ennyi....
A tekerés nagyon jó volt, örülök, hogy ennyien összejöttünk.
A 60centis kormány szarv nélkül furcsa volt, de jó. A csuklóm kicsit megfájdult (gondolom máshogy áll, mint amit megszokott), de nagyon könnyen irányítható vele a bringa. Elõtte 550-es (nem ekkorára vágott, hanem eredetileg ekkora) volt.
Feccó, neked jobbulást, remélem szombaton párszor elgurulok a masinád elõtt
Írta 2012. június 17. - 21:43
Tavaly nekem csak a szponzor logó égett bele a hátamba.
A sebesség mindent megold.
Írta 2012. június 17. - 21:30
Van, már nekem is összejött egyszer.
Írta 2012. június 17. - 21:08
Srácok! A mai menésen leégett a hátam mezen keresztül. Van ilyen banyek?!
Van, már nekem is összejött egyszer.
A sebesség mindent megold.
Írta 2012. június 17. - 21:05
Ha annyira üzemképes leszek akkor a robogóval megyek, mert ott nem kell a lábammal babrálni és abban elfér elég sok sör az ülés alatt. Elvégre ezért kukáztam ezt a jármûvet. Komplett izotóniás telivér. Holnap intézek valami mankót, mert nem megy a szaladgálás mint fiatal koromban... Ejj....
Gyógyulgassál ! A poénos beszólásaimért elõre is elnézést kérek ! Ha meglátlak mankóval ...
Írta 2012. június 17. - 20:57
Írta 2012. június 17. - 20:51
Ezt még pontosítjuk.Nekem a mai nap után befigyel a posztomusz hat kör. ...csak még a köridõket kellene kitalálni.
Ötletem, hogy hûtõtáskában viszel ki dobozost, én meg csak nálad frissítek ! :D
Írta 2012. június 17. - 20:45
Írta 2012. június 17. - 20:39
Srácok! A mai menésen leégett a hátam mezen keresztül. Van ilyen banyek?!
Ez nem jó hír, " szakmai ártalom". Hogy alakult a Gáborok tesztnapja?
Írta 2012. június 17. - 20:31
Ezt még áttárgyaljuk reggel. Elõzetesen annyi, hogy nem ragaszkodom a hathoz !
Menet közben majd kiderül, de nem akarom kínozni magam. Ha a 4. kör már nem esne jól, akkor nem kezdek bele.
...és ezzel nem vagyok egyedül.
Írta 2012. június 17. - 20:28
Én igyekszem ott lenni úgy 3 kör erejéig.
Írta 2012. június 17. - 20:20
Ez az a gép, amivel Veszprémben is voltál ?
Vigyázzatok magatokra!!
Hétvégén kivel körözgethetek, ha mindenki összetöri magát... ??
Én igyekszem ott lenni úgy 3 kör erejéig.
Írta 2012. június 17. - 20:17
Vigyázzatok magatokra!!
Hétvégén kivel körözgethetek, ha mindenki összetöri magát... ??
Kedden én is bemutattam egy piruettet országúton.
35-ös tempónál hogy a gépet védjem a kátyú ütésétõl elengedtem a kormányt. Ezután talaj támadását kézfejjel és vállal hárítottam:)
Valójában késõn vetem észre a kátyút, nem jelezték a bolyban én meg belementem bukfenceztem. És megnéztem a törött karbonkerket amit három hete vettem:)
Mondjuk az a szerencsém hogy egy csuklórándulással megúsztam az esetet.
Lehetett volna rosszabb is.
Írta 2012. június 17. - 20:10
Írta 2012. június 17. - 19:42
Maradt a kupac vagy a csipkebokor inkább a bokron durrantottam át majd káromkodtam egy jó nagyot
Írta 2012. június 17. - 18:39
Bocs, hogy otthagytunk Iszkán!!!