Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

A Silvia csak egy 2000-es 16 szelepes szívómotoros gép volt, eredetileg 150LE, kis tuning volt benne, így talán több.
De:
Ki volt belezve, se kárpit, se ülések (csak két üvegszálas), a benzintartály is egy Trabanté volt a súly miatt... Be volt csövezve, aki átalakította rallyautónak szánta, én driftezgettem vele. Kettesben gázra körbefordulás annak is ment...fix volt a difije. Így nézett ki.
...de mindegy maratont úgysem tervezek futni, sosem leszek FÉRFI. Viszont körbehajóztam a Földet, az is elég férfias, nem? :)
Te most futottál maratont, télen???

Ja egy terepmaratont 42km, 100% havas egynoymos terep ... egy élmény volt :)

Szóval te körbehajóztad ... ez igen! ;) Egyedül vagy kettesben?
Nekem van egy rokonom, vagyis apukám unokatestére, aki már nam tudom én hányszor körbehajózta .... õ a Fa Nándi

Ezt most nem vagizásként mondom ... de mesélt sok érdekes dolgot
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Az én Férfivé válásom még rá ér! Így még maradt pár célom, amiért érdemes harcolni.
Hogy el ne felejtsem:
1: röhögni 2: lõni 3:suliban seggelni 4:futni 5:szívni 6:húzni 7: nyomni !!!

Ez mind meg volt nekem is, csak a körités volt más! :)

A részlet a lényeg ... vagyis a körítés ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Na jó pontosan így hangzik a definíció:
Addig nem FÉRFI egy "férfi" - Míg nem röhögött annak a képébe aki szidta az anyját, míg nem fogott a kezébe és lõtt puskával, nem diplomázott, nem futott le egy maratont, nem gyújtott rá, nem húzott meg egy Maláj ku..vát és nem hajtott egy Nissan Skyline-t ...

így teljes

Az én Férfivé válásom még rá ér! Így még maradt pár célom, amiért érdemes harcolni.
Hogy el ne felejtsem:
1: röhögni 2: lõni 3:suliban seggelni 4:futni 5:szívni 6:húzni 7: nyomni !!!

Ez mind meg volt nekem is, csak a körités volt más! :)
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Gyári volt a kicsike vagy pöckölt típus .... még megkérdem a srácokat, hogy elfogadható e ... de szerintem nem lesz gond :) én egy 2,5 Skyline R34-t nyomattam dupla Garrett turbóval, hihetetlen lóerõ és brutál nyomaték ... az autó a puszta gázadásra az erõ miatt körbefordul .... hiába a 400LE :spoko:a közel 600Nm :scared: nyomaték mire nem képes ... ja és 11.2s alatt gyorsult 0-200Km/h és persze jobb kormányos :D

Igen így gyorsul: http://auto.indavide...o_belso_kameras

A Silvia csak egy 2000-es 16 szelepes szívómotoros gép volt, eredetileg 150LE, kis tuning volt benne, így talán több.
De:
Ki volt belezve, se kárpit, se ülések (csak két üvegszálas), a benzintartály is egy Trabanté volt a súly miatt... Be volt csövezve, aki átalakította rallyautónak szánta, én driftezgettem vele. Kettesben gázra körbefordulás annak is ment...fix volt a difije. Így nézett ki.
...de mindegy maratont úgysem tervezek futni, sosem leszek FÉRFI. Viszont körbehajóztam a Földet, az is elég férfias, nem? :)
Te most futottál maratont, télen???
Failure is always an option.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Nekem még a maraton hiányzik és a Nissan Sylvia nem tudom elfogadható-e Skyline helyett. A többi megvolt :)

Gyári volt a kicsike vagy pöckölt típus .... még megkérdem a srácokat, hogy elfogadható e ... de szerintem nem lesz gond :) én egy 2,5 Skyline R34-t nyomattam dupla Garrett turbóval, hihetetlen lóerõ és brutál nyomaték ... az autó a puszta gázadásra az erõ miatt körbefordul .... hiába a 400LE :spoko:a közel 600Nm :scared: nyomaték mire nem képes ... ja és 11.2s alatt gyorsult 0-200Km/h és persze jobb kormányos :D

Igen így gyorsul: http://auto.indavide...o_belso_kameras

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Addig nem FÉRFI egy "férfi" - Míg nem röhögött annak a képébe aki szidta az anyját, míg nem fogott a kezébe és lõtt puskával, nem diplomázott, nem futott le egy maratont, nem gyújtott rá, nem húzott meg egy Maláj ku..vát és nem hajtott egy Nissan Skyline-t ...

így teljes

Nekem még a maraton hiányzik és a Nissan Sylvia nem tudom elfogadható-e Skyline helyett. A többi megvolt :)
Failure is always an option.

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás

így teljes

ez nagyon jóóóóóóó:D:D:D ezt még nem hallottam:D
írtam e-mailt.
Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

a rohadt életbe akkor igyekeznem kell:D ezt nem hagyhatom szótlanul:D

így teljes

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás

csak nagyon halkan mondom, mert lehet kevés FÉRFI van itt! :D

... tudod felénk úgy mondják, addig nem FÉRFI valaki amíg le nem futott egy maratont ...

a rohadt életbe akkor igyekeznem kell:D ezt nem hagyhatom szótlanul:D
Patrick Jr

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Köszi hogy megosztottad velünk, hát gratulálunk!
Biztos hogy nem füllentett aki ezt mondta neked?

:sexinbed::blabla::boobsniff:clap1::polej::peace2:

csak nagyon halkan mondom, mert lehet kevés FÉRFI van itt! :D

... tudod felénk úgy mondják, addig nem FÉRFI valaki amíg le nem futott egy maratont ...

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás
Milyen FÉRFI?
Patrick Jr

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Én ma FÉRFI lettem! .... ;)

Köszi hogy megosztottad velünk, hát gratulálunk!
Biztos hogy nem füllentett aki ezt mondta neked?

:sexinbed::blabla::boobsniff:clap1::polej::peace2:
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

A Tibi.
Vagy te szeretnél menni? Elintézem neked. :D

A Tibi a Lajos sógora?

Nem kell köszi nekem ezez kívül esik a tûréshatáromon!

Én ma FÉRFI lettem! .... ;)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

és ki ??????????????????????????????????????

A Tibi.
Vagy te szeretnél menni? Elintézem neked. :D

A sebesség mindent megold.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

és tényleg lesz tõlünk bíró, persze nem én :) .

és ki ??????????????????????????????????????

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
És tényleg lesz tõlünk bíró, persze nem én :) .

A sebesség mindent megold.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

fura... a fehérvári kispályás foci bajnokságban (mit azért inkább tömegsport) én nem tapasztaltam ilyet. Persze reklamálnak, de komolyabb beszólásra, pláne fenyegetésre nem emlékszem...

... Tudod az a helyzet, hogy az ilyen tömegsport és egyben amatõr rendezvényeknek van egy bajuk, hogy ide mindenki jöhet. És az esetleges szankciónak nincsen visszatartó ereje, mert általában csak egy van a rendezvénybõl ...

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

kaptam 2x halálos fenyegetést ... Hát ilyen amatõr mérkõzésen egy bíró élete ....

fura... a fehérvári kispályás foci bajnokságban (mit azért inkább tömegsport) én nem tapasztaltam ilyet. Persze reklamálnak, de komolyabb beszólásra, pláne fenyegetésre nem emlékszem...
"too proud to beg, too dumb to steel"

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Na jó nem hülyéskedek, most nem tudom bevállani, mert kicsit elkopott a munkamánia és beszippantott a sífutás :) uh hétvégente Björndalenest játszok :)

basszus... errõl jutott eszembe hogy 3 éve kölcsönadtam a futólécemet :)
de legalább emlékszem kinek...
"too proud to beg, too dumb to steel"

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Nem hiszem. Nincs erre kapacitásunk, vasárnapra 40 játékvezetõi pozíció van szövetségi mérkõzéseken. Maximum valamilyen teljesen kezdõ játékvezetõ érhet rá. Meg a másik, nem tudnak/akarnak minket megfizetni + nincs kedvünk kitenni magunkat az amatõrök hülyeségeinek.

Ebbe sajnos van valami!!!

Én egyszer fújtam Bp.-n amatõr tömegsport kupán a népligetben ... nem kívánom senkinek, hogy le nem köptek ... az még a legkevesebb volt! Minden voltam csak jó ember nem!
És mindezért mérkõzésenként bruttó 500HUF-t fizettek a negyed döntõkért és döntõkért 1000HUF járt.
A napi keresetem 10500HUF volt BRUTTÓBAN, e mellé hülyének nézettem magam, kaptam 2x halálos fenyegetést ... -3; -5 fokban szarrá fagytál 13 óra alatt, közbe esett az esõ is a mez rád fagyott, megfáztál, nem ettél egész nap utána a keresményedbõl vettél 2000HUF-ért kaját+megvetted a gyógyszert, leadóztam és kijött a végére, hogy buktam rajta legalább 2000HUF összeget.

.... És ha azt mered mondani, hogy kevés a bírói illetmény akkor ... megkérdik, mit akartok amatõrök vagyunk ne rajtunk gazdagodjatok meg ...

De a legtutibb: mikor két pályán kell fújni egyszerre amit egy krumpis zsákból össze szõtt háló választ el ....

Hát ilyen amatõr mérkõzésen egy bíró élete ....