Jelentkezz be Regisztrálj
Fehérvár
Írta 2010. február 26. - 23:17
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2010. február 26. - 23:15
Hát persze...nyilvánvalóan; a Hozé lámpa meg alap, mint tudjuk. Elõírás is, meg a saját hátsód védelme érdekében is célszerû látszani. Ezekkel együtt is minden elismerésem, hogy nekivágsz esténként a közúti kalandnak.
Szerintem õk jobban félnek tõlem mint én õ tõlük ...
Írta 2010. február 26. - 16:02
Írta 2010. február 25. - 07:46
Nappal se életbiztosítás, vagy van vmi spéci zárt pályád?
Ejjj ezt nem hagyhatom ki ... Azt mondja hogy, van kivilágított kerékpárom, fényvisszaverõ láb és kézpántom, egyenesen közlekedem és van egy Hozé lámpám - illetve fénykardom - amitõl az autósok félnek
Tehát ennyi a titok! Tehát látni és látszani! Nem árnyékharcos-halál lovas módjára közlekedni
Írta 2010. február 24. - 22:09
Ha esik megyek, ha nem akkor sötétbe bringázok
Nappal se életbiztosítás, vagy van vmi spéci zárt pályád?
Írta 2010. február 24. - 21:15
orommel latlak itt is.
tovabbi jo tekerest, de csak fokozatos terhelessel
Írta 2010. február 24. - 21:08
jómagam 30 nap után most kezdtem el újra tekerni végre ma mentem 10 laza km-ert kezdésnek jó is volt aztán kezdem a felkészülést rendesen.
az elsõ nagyobb túrám az évben Balaton kö április 24-én.
aztán meg egy Passau-Rajka vmikor a nyár közepén.
Június végén meg aug elején pedig lehetõségem lesz felfedezni Sopron környékét de addig is a környéken gyûjtöm a km-ereket.
A városban alapban Sebestyénnel járok õ egy általam épített egysebességes városi cirkáló outi alapokra szép matt fekete színben hátamon meg egy bagaboo feketében piros szegéllyel errõl lehet megismerni
városon kívül pedig egy fekete-piros Kelly's Axis '07 a társam.
röviden ennyit rólam
üdvB
Írta 2010. február 24. - 20:13
Már 3. éve nincs jég és nem is lesz.
hoppa... kár...
Írta 2010. február 24. - 19:53
Már 3. éve nincs jég és nem is lesz.Balu, Jani, a pétfürdõi jégrõl tudtok valamit? (meddig mûködik, lehet-e bérelni...)
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. február 24. - 19:19
Írta 2010. február 24. - 00:36
Bella tó - Meleg hegy útvonal vhogy így néz ki.
Szombatra szép idõt ígérnek, megnézhetnénk a valóságban is
huuu koszonom. :cheers:
most szombat nekem nem jo, videken leszek. meg hat valoban meg nagy a sar. talan 2 het mulva.
igy legkozelebb mar en is tudok menni. es nagyon szivesen!!
Írta 2010. február 23. - 23:02
Ez nekem nagyon tetszik ... olyan dolgokról beszélgettek ami abszolút nem össze egyeztethetõ ...
nyilván nem a stílust, henem a terhelést kell egy szintre belõni - nem egyszerû, de szerintem megoldható.
jó sokat kell biciklizni mire kitaláljuk, az meg nem egy rossz idõtöltés
Írta 2010. február 23. - 22:38
Holnapra feliratkoztam a Magmába Lejla SpinRacing órájára (18:30-19:30). Nemtommilyen lesz, de állítólag a karokat is megdolgoztatja.
Nem csatlakozik vki?
Ha esik megyek, ha nem akkor sötétbe bringázok
Írta 2010. február 23. - 22:38
Csak halkan jegyzem meg, országútival is fel lehet menni a Meleg-hegyre terepen, csak ügyesség kérdése (ha már az erõ megvan), de mint tudjuk az elõbbi elhanyagolható Montin csak az erõ számít ... tehát a hülye gyúrósok sportja ez a terepbringa
könnyítésként, kell egy körversenyt csinálni, odafelé terepen, visszafelé aszfalton, s kész s ennyi s jó
Írta 2010. február 23. - 18:13
A sorompóig 15,7 km. Szerintem nem, Lovasberény - Meleg-hegy kb negyed óra a sorompóig + 6-7 perc a sorompótól a hegytetõig. Pátka- Lovasberény is negyed óra 40km/h átlaggal.Kb.15km aszfalton. Szerintem gyakorlatilag bármelyik
Írta 2010. február 23. - 17:34
Pátka - Meleg-hegy nekem max 35perc montin. Van országútis, aki megteszi ezt a szakaszt gyorsabban aszfalton?
Kb.15km aszfalton. Szerintem gyakorlatilag bármelyik
Írta 2010. február 23. - 17:27
Kösz srácok, hát kiváncsi leszek...
legalább a jó öreg spd cipõm nem fog unatkozni annyit
Holnapra feliratkoztam a Magmába Lejla SpinRacing órájára (18:30-19:30). Nemtommilyen lesz, de állítólag a karokat is megdolgoztatja.
Nem csatlakozik vki?
Írta 2010. február 23. - 17:23
Ez montival maximum fél óra.lehetne pl. egy olyan változat, hogy mindkét "mezõny" Sukoróról indul
MTB: Z+ a Meleg-hegy nyeregig, onnan P,P+ a Bodza völgyön át, majd Z az István-majorig (így)
Országúti: Velence-Nadap-Lóberény-István-major aszfalton (így)
a szint ugyanannyi, a táv 10 ill. 24km.
Úgy érdemes számolni a környéken, hogy montival 20-25km/h átlagot lehet menni, országútival meg max 40km/h.
Kb 20m aszfalt van benne.Úgy emlékeztem, hogy ez a szakasz aszfaltos, de lehet hogy nem...
Meleg hegy - Bella tó biztosan jobb montival, de talán a Pátka - Meleg hegy meg országúton gyorsabb.
Pátka - Meleg-hegy nekem max 35perc montin. Van országútis, aki megteszi ezt a szakaszt gyorsabban aszfalton?
Írta 2010. február 23. - 16:29
lehetne pl. egy olyan változat, hogy mindkét "mezõny" Sukoróról indul
MTB: Z+ a Meleg-hegy nyeregig, onnan P,P+ a Bodza völgyön át, majd Z az István-majorig (így)
Országúti: Velence-Nadap-Lóberény-István-major aszfalton (így)
a szint ugyanannyi, a táv 10 ill. 24km.
Ez is jó. Oda-vissza gondoltad? Még egyszerübb is mert csak a rajt van meg egy ellenõrzõ pont. Az alapgondolat az volt, hogy csak pontokat tûznénk ki és mindenki arra megy amerre akar és amerre a bringája képes. Ebböl a szempontbol ezen finomítani kellene, mert Fehérvár fele rövidebb aszfalton...
Mód.: ...meg a montis út se a legrövidebb, de ha a Meleg-hegyen van egy checkpoint, akkor OK
Írta 2010. február 23. - 16:17
A Meleg-hegyre nem lehet felmenni országútival, a Nadap-Lovasberény útról lekanyarodva azonnal elfogy az aszfalt.
Sokkal gyorsabb montival a jelenlegi út. Mondok egy példát, a Meleg-hegy Bella-tó nekem kb 15perc, országútival meg 20-25perc. Ami kb egy idõ lehet az a Pátka-Meleg-hegy szakasz.
Úgy emlékeztem, hogy ez a szakasz aszfaltos, de lehet hogy nem...
Meleg hegy - Bella tó biztosan jobb montival, de talán a Pátka - Meleg hegy meg országúton gyorsabb.