Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
Kinek hogy tetszik az új arculat?
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Hát persze...nyilvánvalóan; a Hozé lámpa meg alap, mint tudjuk. Elõírás is, meg a saját hátsód védelme érdekében is célszerû látszani. Ezekkel együtt is minden elismerésem, hogy nekivágsz esténként a közúti kalandnak.

Szerintem õk jobban félnek tõlem mint én õ tõlük ... :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Hát persze...nyilvánvalóan; a Hozé lámpa meg alap, mint tudjuk. Elõírás is, meg a saját hátsód védelme érdekében is célszerû látszani. Ezekkel együtt is minden elismerésem, hogy nekivágsz esténként a közúti kalandnak.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Nappal se életbiztosítás, vagy van vmi spéci zárt pályád?

Ejjj ezt nem hagyhatom ki :) ... Azt mondja hogy, van kivilágított kerékpárom, fényvisszaverõ láb és kézpántom, egyenesen közlekedem és van egy Hozé lámpám - illetve fénykardom - amitõl az autósok félnek :)

Tehát ennyi a titok! Tehát látni és látszani! Nem árnyékharcos-halál lovas módjára közlekedni :P

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Ha esik megyek, ha nem akkor sötétbe bringázok :)

Nappal se életbiztosítás, vagy van vmi spéci zárt pályád?

HeyBud

HeyBud

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Huhaaa! ez meglepett.
orommel latlak itt is.
tovabbi jo tekerest, de csak fokozatos terhelessel :)

benzeguuz

benzeguuz

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
HeyBud mondta h köszönjek be ide is :)
jómagam 30 nap után most kezdtem el újra tekerni végre ma mentem 10 laza km-ert kezdésnek jó is volt aztán kezdem a felkészülést rendesen.
az elsõ nagyobb túrám az évben Balaton kö április 24-én.
aztán meg egy Passau-Rajka vmikor a nyár közepén.
Június végén meg aug elején pedig lehetõségem lesz felfedezni Sopron környékét de addig is a környéken gyûjtöm a km-ereket.
A városban alapban Sebestyénnel járok õ egy általam épített egysebességes városi cirkáló outi alapokra szép matt fekete színben hátamon meg egy bagaboo feketében piros szegéllyel errõl lehet megismerni :)
városon kívül pedig egy fekete-piros Kelly's Axis '07 a társam.
röviden ennyit rólam :)
üdvB

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Már 3. éve nincs jég és nem is lesz.

hoppa... kár...
"too proud to beg, too dumb to steel"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Balu, Jani, a pétfürdõi jégrõl tudtok valamit? (meddig mûködik, lehet-e bérelni...)

Már 3. éve nincs jég és nem is lesz.

A sebesség mindent megold.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás
Balu, Jani, a pétfürdõi jégrõl tudtok valamit? (meddig mûködik, lehet-e bérelni...)

HeyBud

HeyBud

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás

Bella tó - Meleg hegy útvonal vhogy így néz ki.
Szombatra szép idõt ígérnek, megnézhetnénk a valóságban is :)

huuu koszonom. :cheers:
most szombat nekem nem jo, videken leszek. meg hat valoban meg nagy a sar. talan 2 het mulva.
igy legkozelebb mar en is tudok menni. es nagyon szivesen!!

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Ez nekem nagyon tetszik ... olyan dolgokról beszélgettek ami abszolút nem össze egyeztethetõ ... :D

nyilván nem a stílust, henem a terhelést kell egy szintre belõni - nem egyszerû, de szerintem megoldható.
jó sokat kell biciklizni mire kitaláljuk, az meg nem egy rossz idõtöltés :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Holnapra feliratkoztam a Magmába Lejla SpinRacing órájára (18:30-19:30). Nemtommilyen lesz, de állítólag a karokat is megdolgoztatja.
Nem csatlakozik vki?

Ha esik megyek, ha nem akkor sötétbe bringázok :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
Ez nekem nagyon tetszik ... olyan dolgokról beszélgettek ami abszolút nem össze egyeztethetõ ... :D

Csak halkan jegyzem meg, országútival is fel lehet menni a Meleg-hegyre terepen, csak ügyesség kérdése (ha már az erõ megvan), de mint tudjuk az elõbbi elhanyagolható Montin csak az erõ számít ... :D tehát a hülye gyúrósok sportja ez a terepbringa :)

könnyítésként, kell egy körversenyt csinálni, odafelé terepen, visszafelé aszfalton, s kész s ennyi s jó :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Kb.15km aszfalton. Szerintem gyakorlatilag bármelyik :)

A sorompóig 15,7 km. Szerintem nem, Lovasberény - Meleg-hegy kb negyed óra a sorompóig + 6-7 perc a sorompótól a hegytetõig. Pátka- Lovasberény is negyed óra 40km/h átlaggal.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Pátka - Meleg-hegy nekem max 35perc montin. Van országútis, aki megteszi ezt a szakaszt gyorsabban aszfalton?

Kb.15km aszfalton. Szerintem gyakorlatilag bármelyik :)
Failure is always an option.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Kösz srácok, hát kiváncsi leszek...
legalább a jó öreg spd cipõm nem fog unatkozni annyit :)

Holnapra feliratkoztam a Magmába Lejla SpinRacing órájára (18:30-19:30). Nemtommilyen lesz, de állítólag a karokat is megdolgoztatja.
Nem csatlakozik vki?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

lehetne pl. egy olyan változat, hogy mindkét "mezõny" Sukoróról indul
MTB: Z+ a Meleg-hegy nyeregig, onnan P,P+ a Bodza völgyön át, majd Z az István-majorig (így)
Országúti: Velence-Nadap-Lóberény-István-major aszfalton (így)

a szint ugyanannyi, a táv 10 ill. 24km.

Ez montival maximum fél óra.
Úgy érdemes számolni a környéken, hogy montival 20-25km/h átlagot lehet menni, országútival meg max 40km/h.

Úgy emlékeztem, hogy ez a szakasz aszfaltos, de lehet hogy nem...

Meleg hegy - Bella tó biztosan jobb montival, de talán a Pátka - Meleg hegy meg országúton gyorsabb.

Kb 20m aszfalt van benne.
Pátka - Meleg-hegy nekem max 35perc montin. Van országútis, aki megteszi ezt a szakaszt gyorsabban aszfalton?

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

lehetne pl. egy olyan változat, hogy mindkét "mezõny" Sukoróról indul
MTB: Z+ a Meleg-hegy nyeregig, onnan P,P+ a Bodza völgyön át, majd Z az István-majorig (így)
Országúti: Velence-Nadap-Lóberény-István-major aszfalton (így)

a szint ugyanannyi, a táv 10 ill. 24km.

Ez is jó. Oda-vissza gondoltad? Még egyszerübb is mert csak a rajt van meg egy ellenõrzõ pont. Az alapgondolat az volt, hogy csak pontokat tûznénk ki és mindenki arra megy amerre akar és amerre a bringája képes. Ebböl a szempontbol ezen finomítani kellene, mert Fehérvár fele rövidebb aszfalton...
Mód.: ...meg a montis út se a legrövidebb, de ha a Meleg-hegyen van egy checkpoint, akkor OK :)

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

A Meleg-hegyre nem lehet felmenni országútival, a Nadap-Lovasberény útról lekanyarodva azonnal elfogy az aszfalt.
Sokkal gyorsabb montival a jelenlegi út. Mondok egy példát, a Meleg-hegy Bella-tó nekem kb 15perc, országútival meg 20-25perc. Ami kb egy idõ lehet az a Pátka-Meleg-hegy szakasz.

Úgy emlékeztem, hogy ez a szakasz aszfaltos, de lehet hogy nem...

Meleg hegy - Bella tó biztosan jobb montival, de talán a Pátka - Meleg hegy meg országúton gyorsabb.