Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Csak okosan kell csinálni és a fagyi nem nyal vissza, hanem lecsöppen :D ... de majd mesélek egy két olyan taktikát amivel el lehet játszani dolgokat ... tudod a bringa az olyan mint az élet ... egy nagy színház ...

Hajtókar ... én mennyiszer odacsaptam ... nyugi nem lesz baja, hacsak nem karbon!

Nem jöttök el a Kürtös Kupára? Esetleg a Denso-s kollégákat is elhívhatod, minden nevezõ kap kürtös kalácsot, és lehet bringázni is ... lesz 2-3-6 körös futam

link itt: http://bikemag.hu/ve...-nagymezo-3729/

Szívesen tanulok a NAGYOKTÓL!!!
A Kürtös dolgot pedig említem a srácoknak. Nagyon rákaptak a tekerésre és én is szeretnék minél több versenyt meglátogatni idén. :)
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

a 24 órásra idõzíted a formád? :D :D :D

Apropó ... nézted a 24h szóló résztvevõket ... kemény derbi lesz ... 9 embert tudok felsorolni eddig aki esélyes az elsõ helyre ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Nem ... Jani profi ... neki elég ráülni!
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Ha van kedved hozzá velem kijöhetsz valamikor hétköznap napközben, ha még mindig nem dolgozol. Terepen egyelõre még úgyis csak élménybringázok 1-2 hétig.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

A lejtõzésrõl... ma olyan ügyes voltam, hogy odavertem az egyik hajtókaromat egy sziklához, meg fellazultak a küllõk a szegecsmentes elsõ felnimbe. :D
Tuti megdöglök a sz*r kerekeim miatt...

A Janival pedig nem packázok! Valahogy az az érzésem, hogy tuti visszanyalna a fagyi... :D

Csak okosan kell csinálni és a fagyi nem nyal vissza, hanem lecsöppen :D ... de majd mesélek egy két olyan taktikát amivel el lehet játszani dolgokat ... tudod a bringa az olyan mint az élet ... egy nagy színház ...

Hajtókar ... én mennyiszer odacsaptam ... nyugi nem lesz baja, hacsak nem karbon!

Nem jöttök el a Kürtös Kupára? Esetleg a Denso-s kollégákat is elhívhatod, minden nevezõ kap kürtös kalácsot, és lehet bringázni is ... lesz 2-3-6 körös futam

link itt: http://bikemag.hu/ve...-nagymezo-3729/

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Szerintem a lejtõn te szakadsz le majd Jani ... :) kemény gyerek ám a bigcamera ...

A lejtõzésrõl... ma olyan ügyes voltam, hogy odavertem az egyik hajtókaromat egy sziklához, meg fellazultak a küllõk a szegecsmentes elsõ felnimbe. :D
Tuti megdöglök a sz*r kerekeim miatt...

A Janival pedig nem packázok! Valahogy az az érzésem, hogy tuti visszanyalna a fagyi... :D

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Ma voltam picit tekergõzni a Meleg-hegyig... hát nem éreztem magamban az erõt és elszántságot. :confused:
Lehet, hogy nem tesz jót az 'egy hét folyamatos tanulás és zéró tekerés' másik héten pedig az ellenkezõje.
Majd próbálom összeszedni magam, nem akarok beégni (nagyon). :D

egy titkot elárulok: ne menj feleslegesen, csak tedd a kereket Janira, oszt semmi más. Az utolsó hegyen meg lehajrázod, és annyit mondasz neki, hogy várnak otthon :)

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Szerintem a lejtõn te szakadsz le majd Jani ... :) kemény gyerek ám a bigcamera ...

Ma voltam picit tekergõzni a Meleg-hegyig... hát nem éreztem magamban az erõt és elszántságot. :confused:
Lehet, hogy nem tesz jót az 'egy hét folyamatos tanulás és zéró tekerés' másik héten pedig az ellenkezõje.
Majd próbálom összeszedni magam, nem akarok beégni (nagyon). :D

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Ha van kedved hozzá velem kijöhetsz valamikor hétköznap napközben, ha még mindig nem dolgozol. Terepen egyelõre még úgyis csak élménybringázok 1-2 hétig.

Tegnap én is élmény bringáztam Buzsoval a Vértesben :) .. aztán a végére élmény számba ment ahogy szívattuk egymást :) de jó volt ...

Egyébként ma láttam két ismeretlen nyomot a Velencei hg.-ban az egyik egy Crossmark a másik egy Larsen TT vagy Mimo volt, de a ballonosabb fajtából ... Biztos valami IDEGEN volt! :D

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Ok, egyelõre úgy néz ki, hogy kedden megyek terepre. Szerdától esõt és hideget ígérnek.
Bírni fogod a tempót, maximum csak a lejtõkön :) és egy-egy emelkedõn szakadhatsz le, de megvárlak.

Kedd jónak tûnik, elvileg nincs dolgom aznap.
A lejtõket szeretem, a többihez meg nincs edzettségem, de remélem nem kell majd sokat várnod! :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Ok, egyelõre úgy néz ki, hogy kedden megyek terepre. Szerdától esõt és hideget ígérnek.
Bírni fogod a tempót, maximum csak a lejtõkön :) és egy-egy emelkedõn szakadhatsz le, de megvárlak.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Igen, még munkanélküli vagyok, de nagyon remélem, hogy jövõ hónap 5.-étõl ez megváltozik. :)
Szívesen csatlakoznék, igaz nem érek rá mindig, de ha sikerül egyeztetni, akkor mehetünk.
Persze a tempó az edzettségemhez képest nem lesz nagy. :D
Akkor majd keressük egymást!

A sebesség mindent megold.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Igen, még munkanélküli vagyok, de nagyon remélem, hogy jövõ hónap 5.-étõl ez megváltozik. :)
Szívesen csatlakoznék, igaz nem érek rá mindig, de ha sikerül egyeztetni, akkor mehetünk.
Persze a tempó az edzettségemhez képest nem lesz nagy. :D
Akkor majd keressük egymást!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

...és most már jó lenne, ha végre tudnék csatlakozni egyszer hozzátok egy tekerés erejéig.
Persze szigorúan olyan alkalommal, mikor a halandó emberek legalább látótávolságon belül tudnak maradni mögötted. :D

A sebesség mindent megold.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
Ha valaki szeretne, holnap csatlakozhat terepen bringázni. 10:05-10:10-re vagyok a Fiskális úti keresztezõdésnél.

Az új idõszámítás szerint!

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Amúgy ha nagyon félti valaki a bringát, biztos, hogy baja esik ... érezni kell és csak annyit vállalni amennyit tudunk! Ezt csak úgy írom nem kioktatásból, de miért nem tanítgatod õket, hiszen te ügyes vagy?

...és most már jó lenne, ha végre tudnék csatlakozni egyszer hozzátok egy tekerés erejéig.
Persze szigorúan olyan alkalommal, mikor a halandó emberek legalább látótávolságon belül tudnak maradni mögötted. :D

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Amúgy ha nagyon félti valaki a bringát, biztos, hogy baja esik ... érezni kell és csak annyit vállalni amennyit tudunk! Ezt csak úgy írom nem kioktatásból, de miért nem tanítgatod õket, hiszen te ügyes vagy?

Elõbb nekem kéne sokkal többet tekernem a nálam jobb, sokkal jobb bringásokkal és a tõlük tanult dolgokat továbbadni a srácoknak. :)
Remélem a közeljövõben az idõm és anyagi hátterem is úgy alakul, hogy többet foglalkozhatok ezzel a kérdéssel. ;)

És hogy ügyesebb vagyok e? :D
Ez a második éve, hogy bringázgatok. Azon kívül, hogy 1-2 dombra talán ügyesebben megyek fel mint a többiek... attól még mindig kezdõ kiscsikónak számítok. :)

A bringaféltéssel kapcsolatban igazad van. Picit feszegetni kell a határokat és érezni, hogy mit lehet vele csinálni.
Ezért szeretem a technikás lejtõket és az emelkedõket.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Én speciel sehol nem toltam, csak vártam a többiekre (persze ez nem azt jelenti, hogy hudenagyon tudok). :D
A srácok közül valakinek nincs meg még az edzettsége vagy félti a paripát.
Majd elkezdenek többet tekerni és kevesebb lesz a tolás is. Legalább az elszántság megvan az utatokba pedig nem állunk.

Üdv, Bálint

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Én speciel sehol nem toltam, csak vártam a többiekre (persze ez nem azt jelenti, hogy hudenagyon tudok). :D
Majd elkezdenek többet tekerni és kevesebb lesz a tolás is. Legalább az elszántság megvan az utatokba pedig nem állunk.

Üdv, Bálint

Nem is mondtam és írtam, hogy te toltad :) azt tudom, hogy neked nem kell tologatni :) - én ezt írtam: " ... a bringatologató Denso-s kollégák :)" de te nem is vagy Denso-s ... :) ...
üdv Bálint

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

de télleg, ti mit csináltatok ott a Teller hídnál, a Hurka völgy és Bodza völgy keresztezésében? Miért tologattátok a bringát, elvégre bringázni mentetek? Nem? :D

Üdv, Bálint