Jelentkezz be Regisztrálj
Fehérvár
Írta 2010. április 18. - 13:00
Írta 2010. április 18. - 11:24
akinek van kedve az ne maradjon otthon
üdvB
Írta 2010. április 18. - 10:24
Üdv!
Jó lenne menni, tavaly már majdnem el is jutottam:) Van még pár nap, ha vmi konkrét lesz értesítlek. Zsoltiék nem jönnének? Ma esetleg vmi "rájd"?
Ha a napokban konkrét döntés születik a részedrõl, mindenképp jelezz. Csatlakoznék.
Mindenkitõl azt hallom, hogy mennyire jó... érdemes lenne lemenni, picit versenyezni.
A többiek kétlem, hogy csatlakoznak... Zsolti asszem dolgozik, más meg elõzõ nap a Balaton kerülõ túrára mennek és nem vállalják be. (a Balcsira mennék én is, de aznap fõsulim van)
Ma egész nap a szabadban leszek... fûnyírás, sziklakert építés, gyomlálás.
Nem tudom lesz-e kint valaki...
Írta 2010. április 18. - 10:18
Nem vagyok ugyan Bringa Úr, de ha mégis megyünk a Kürtösre a kölökkel, el tudunk vinni. A kocsiba beférsz, és a bringád is a tetõre, 3 sínem van. Az utiköltséghez nem kell hozzájárulni (úgyis arra megyünk), csak a nevezési díjad fizesd be magad... Mi is az Erzsébet út környékén lakunk.
(Ha szeretsz csúszkálni, menj fel nyáron az Anikó forráshoz a homokban, a lóistáló mellett...)
A kérdést a "bringa" felhasználó nevû srácnak címeztem, de örülök, hogy Te is válaszoltál!!
Az ajánlatot köszönöm és ha nem sikerül a jó öreg baráti körömmel lejutni, akkor lehetséges, hogy élnék a lehetõséggel. (feltéve ha nem jön közbe semmi...)
Magát a rendezvényt nem ismerem, most mennék elõször.
Írta 2010. április 18. - 09:27
...
Más:
Bringa Úr! Fogsz menni a kürtös kupára? Nekem tervben van, csak még nem tudom hogyan jutok le.
Üdv!
Jó lenne menni, tavaly már majdnem el is jutottam:) Van még pár nap, ha vmi konkrét lesz értesítlek. Zsoltiék nem jönnének? Ma esetleg vmi "rájd"?
Írta 2010. április 18. - 01:15
...
Más:
Bringa Úr! Fogsz menni a kürtös kupára? Nekem tervben van, csak még nem tudom hogyan jutok le.
Nem vagyok ugyan Bringa Úr, de ha mégis megyünk a Kürtösre a kölökkel, el tudunk vinni. A kocsiba beférsz, és a bringád is a tetõre, 3 sínem van. Az utiköltséghez nem kell hozzájárulni (úgyis arra megyünk), csak a nevezési díjad fizesd be magad... Mi is az Erzsébet út környékén lakunk.
(Ha szeretsz csúszkálni, menj fel nyáron az Anikó forráshoz a homokban, a lóistáló mellett...)
Írta 2010. április 17. - 20:38
Írta 2010. április 17. - 19:22
Üdv!
Milyen volt a tókör? Délelõtt (is) volt némi "szellõ". Mi meg elhúztunk Meleg-hegyre, egész "montenbájkosan" néz ki a bringa. Azt hittük sarasabb lesz, de nem vészes, az erdõben nyúlósabb, csúszósabb, élmény volt visszafelé a piros háromszög.
Ahogy Szacsó ígérte, valóban gyenge, nézelõdõs tempó volt. Úgy 15-en verõdtünk össze, Velencén egy kis pihi volt utána meg haza. A szél nem igazán zavart a lassú tempó miatt. Nagy a valószínûsége, hogy lesznek még ilyen körök, csak hosszabb távon.
A karika után gondoltam, hogy terepezek egyet, de végül aszfalton maradtam és 80km környékén zártam a napot.
Bár tuti jó lehetett sarazni picit. Nincs is jobb, mikor megy a bringa jobbra-balra. Majd legközelebb.
Más:
Írta 2010. április 17. - 18:08
Én is fehérvári vagyok, csak most a vulkán miatt kint ragadtam az USA-ban...
Pedig szívesen elmentem volna Szacsóval a Velence-tó körre. Voltunk nála párszor spinningelni mi is a fiammal (még február 20 elõtt, mert azóta vagyok számûzetésben), szerintem ebbõl ki is találjátok ki vagyok: legfelül meg legalul is szürkében...
A Kürtös Kupára felkészülést akartuk kezdeni a spinningen, de lehet, hogy már nem jön össze: csütörtök délután érek haza (feltéve, hogy nem pöfékel még egyet az a vacak), lehet, hogy az idõeltolódás miatt fel se bírok kelni vasárnap úgy, hogy odaérjünk Gyenesdiásra a nevezési idõben...
Ha van valami alternatív programotok arra a hétvégére, légyszi, szóljatok. De eléggé felkészületlenek vagyunk, én is csak egy olyan rekumbens-szerû izét tudok tekerni néha a szálloda konditermében, mint amilyenek a Magmában a spinningteremmel szemben vannak.
Írta 2010. április 17. - 17:42
Milyen volt a tókör? Délelõtt (is) volt némi "szellõ". Mi meg elhúztunk Meleg-hegyre, egész "montenbájkosan" néz ki a bringa. Azt hittük sarasabb lesz, de nem vészes, az erdõben nyúlósabb, csúszósabb, élmény volt visszafelé a piros háromszög.
Írta 2010. április 17. - 17:14
aham piros kelly's fekete sapi fekete felsõ zöld háti.
üdvB
Okés, megvagy! Fel is veszlek a haverok közé.
Írta 2010. április 17. - 17:14
aham piros kelly's fekete sapi fekete felsõ zöld háti.
üdvB
En is jot tekertem reggel, bezzeg akkor tancolni mentelm.
Koszi a GPS-t beuzemeltem...
Írta 2010. április 17. - 17:07
Írta 2010. április 17. - 17:02
bigcamera ( a becsületes neved akartam írni )
Te értél az elõbb haza ugye?
üdvB
A pontos lakcímet nem írom be (Erzsébet út ), de ha egy piros vázas, fehér elsõ villás bringást láttál piros nadrágban és fehér/piros sisakban, akkor igen, nemrég értem haza.
Ki vagy? Neked intettem?? :confused:
Írta 2010. április 17. - 16:17
Te értél az elõbb haza ugye?
üdvB
Írta 2010. április 16. - 10:31
Ha esetleg egy kicsit is érdekel valakit, van egy eladó '80-as évek elején gyártott Puch versenybiciklim.
Bordó muffos acél váz, Campa váltás, 105-ös hajtókar, weinmann kerekek és fékek, continental barna peremes gumik és Selle nyereg.
Gyönyörû, korhû állapot gyári lánccal és fékpofákkal.
Privátban lehet érdeklõdni.
Rakd föl az apróba, ott több esélyed van eladni.
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. április 15. - 23:34
Bordó muffos acél váz, Campa váltás, 105-ös hajtókar, weinmann kerekek és fékek, continental barna peremes gumik és Selle nyereg.
Gyönyörû, korhû állapot gyári lánccal és fékpofákkal.
Privátban lehet érdeklõdni.
Írta 2010. április 13. - 21:42
Holnap megyek a Szacsóhoz spinningre (a Cosmo-ba), majd megkérdezem tõle.
Okés! Õ az egyik szervezõ.
A múltkor említetted azt az LX szettedet és valami a-head merev villát csapággyal meg stucnival.
Egyenlõre csak érdeklõdés szinten vagyok... de kb. mennyiért tudnálak megszabadítani ezektõl a dolgoktól?
Esetleg kerekeid nincsenek? Az LX szetthez tartozó sor? Lánc? Akármi más.
A válasz jöhet privibe, ha nem gond.
Köszi!!!
Írta 2010. április 13. - 21:18
Nem tudom pontosan, azt hiszem 10-kor lesz az indulás a Magma elõl.
Ha csatlakozni szeretnél, a Magmát fel kell hívni, hogy szeretnél menni a Szacsó féle Velencei-tó körre és megmondják honnan, mikor indul a dolog.
A tempó kétlem, hogy erõs lenne, fõleg ha jön 1-2 kezdõ spinninges emberke is, de mivel én is csak résztvevõ leszek így ez ügyben nem tudok nyilatkozni.
Esetleg kérdezz rá erre is a Magmában/telefonon.
Holnap megyek a Szacsóhoz spinningre (a Cosmo-ba), majd megkérdezem tõle.
Írta 2010. április 13. - 18:16
Hánykor indultok?
Milyen lesz a tempó?
Nem tudom pontosan, azt hiszem 10-kor lesz az indulás a Magma elõl.
Ha csatlakozni szeretnél, a Magmát fel kell hívni, hogy szeretnél menni a Szacsó féle Velencei-tó körre és megmondják honnan, mikor indul a dolog.
A tempó kétlem, hogy erõs lenne, fõleg ha jön 1-2 kezdõ spinninges emberke is, de mivel én is csak résztvevõ leszek így ez ügyben nem tudok nyilatkozni.
Esetleg kérdezz rá erre is a Magmában/telefonon.