Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

HeyBud

HeyBud

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Nagyon kellemes V-to kort tekertunk Benzeguuzzal. 1,5 ora alatt megvolt. Szokas szerint felteszem majd a tracklogot. Inkabb versenybringas volt az ut, de crosstrekking bringakkal is egesz jo volt.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Szép volt fiú! :)

Köszi.

nem, de szó szerint köd van a csarnokban, a kispadról a túlsó kapunál már nem lehet látni a korongot :)

Így vicces lesz a meccs.
Gondolom ha felkapcsolják a ventilátort akkor az meg megolvasztja a jeget.

A sebesség mindent megold.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

...ha nem olvad el a jég. :)

nem, de szó szerint köd van a csarnokban, a kispadról a túlsó kapunál már nem lehet látni a korongot :)
"too proud to beg, too dumb to steel"

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Voltam. Jól :) . A hosszabb táv felnõtt férfi 13.hely,

Szép volt fiú! :)
"too proud to beg, too dumb to steel"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Jössz ma egy vértes-Velencei hg kört 150 alatt megyek? Indulás 10-kor

Nem megyek. Ma max 2,5 órát megyek és azt is az aerob aljában, rövid hetem van. Délután még van még egy edzõmeccsem is, ha nem olvad el a jég. :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Jössz ma egy vértes-Velencei hg kört 150 alatt megyek? Indulás 10-kor
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Jani! Voltál a Buda Marcin? Ha igen, hogy sikerült?

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Vasárnap ha jó lesz az idõ Palotán a buszpályaudvarnál 14:00-kor indulunk 2 haverommal tekerni.
Ha valaki arra jár és csatlakozna, csak nyugodtan.
Útvonalat nem tudom, Meridaharcos lesz az idegenvezetõ, de kényelmes tempót tervezünk.

Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
Jani! Voltál a Buda Marcin? Ha igen, hogy sikerült?
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Sár az nincsen, viszont elég hosszan fel van szórva murvával ami még nincs letaposva. Így elég süppedõs meg kipörgõs meg .....
Mikor elfogyott az "apró" kövük, öklömnyi kövekkel terítették meg az utat. Kész energia szivattyú.Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. K
A K emelkedõ még magán hordozza a fakitermelés nyomait. Még tolva is nehezen járható. Mély avar, és ágak keresztül-kasul.
Mindezek ellenére élvezete tekerés volt!

Köszi az információt.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Ha jársz a tavalyi várpalota maraton hosszútáv tervezett útvonalán akkor légyszi írd meg hogy milyen az út Alsópere felé a hegy alatt, van-e még sár?

Sár az nincsen, viszont elég hosszan fel van szórva murvával ami még nincs letaposva. Így elég süppedõs meg kipörgõs meg .....
Mikor elfogyott az "apró" kövük, öklömnyi kövekkel terítették meg az utat. Kész energia szivattyú.Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. K
A K emelkedõ még magán hordozza a fakitermelés nyomait. Még tolva is nehezen járható. Mély avar, és ágak keresztül-kasul.
Mindezek ellenére élvezete tekerés volt!
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

HeyBud

HeyBud

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Ma voltam a Pakozdi Ingokoveknel, de nem cangaval, hanem a csaladdal. Ugyan olyan faradt lettem :) de sikeresen megmasztak lanyaim a koveket is, es ez nagy sikerelmeny!

HeyBud

HeyBud

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás

voohoo... megvolt életem elsõ velencei-tó köre.. lementünk agárdra, a többieket otthagytam mert õk puhák, és mentem egy agárd-velence-suk...-agárd kört.. az idõm (nem kiröhögni): 59 perc.. mentségemre szóljon, hogy elég rohadék szembeszél volt velencétõl egészen pákozdig.. és nekem az emelkedõ+szembeszél kombó az halálos, mivel az alföldön max. az egyikkel találkozok.. és még a végén hülyének néztek, hogy agárdról még vissza akarok tekerni fehérvárra és nem vonatozni (vissza is tekertem egyébként)..
nah, jó volt és most örülök... :D

Hajra, hajra! Igy kell ezt csinalni. Amugy kisutott a nap, kijottek a csajok... Persze, megertem, ha az ellenszelre fogod, ha lassabb a kor.

klisics

klisics

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
voohoo... megvolt életem elsõ velencei-tó köre.. lementünk agárdra, a többieket otthagytam mert õk puhák, és mentem egy agárd-velence-suk...-agárd kört.. az idõm (nem kiröhögni): 59 perc.. mentségemre szóljon, hogy elég rohadék szembeszél volt velencétõl egészen pákozdig.. és nekem az emelkedõ+szembeszél kombó az halálos, mivel az alföldön max. az egyikkel találkozok.. és még a végén hülyének néztek, hogy agárdról még vissza akarok tekerni fehérvárra és nem vonatozni (vissza is tekertem egyébként)..
nah, jó volt és most örülök... :D

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Bringa, hogy vagy? Minden OK?

....

Köszi, minden rendben; de tegnap...

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Az elveszett forgalmi engedélyt megtalálták és visszajuttatták a tulajdonosának.
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Részemrõl vagy ez vagy Csesznek. Majd közösen döntünk.
Néha beüt a gebasz, azért legközelebb is gyere. :o)

Bringa, hogy vagy? Minden OK?

Bullbiker, köszi még1x a "huzatást" +bocs mindenkitöl hogy ma ilyen problémás voltam. 20km-en egy defekt meg egy láncszakadás elég gáz....

Ezt mondtam jövõ 7végére. Nekem szimpatikus.

HeyBud

HeyBud

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás

9-10 körül. Kb: 60 km, 1100-1200 méter szint. Ez csak terv. Közhangulat és erõnlét függvényében változhat...
Kb fél 6-ra haza kell érnünk.

Nagyon jol hangzik, de ez nekem sok. Egyeztetni kell az ilyen 1 napos programot jo elore a csaladdal.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Mi a No Motort választjuk. Családostól megyünk és Ákoska imádja a gázlókat...
Ha megyünk Alsó pere felé, beszámolok róla.

Lesz bennük bõven víz. :)

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Akkor lesz a Tési-fennsík 50 is. T

Ha jársz a tavalyi várpalota maraton hosszútáv tervezett útvonalán akkor légyszi írd meg hogy milyen az út Alsópere felé a hegy alatt, van-e még sár?

Mi a No Motort választjuk. Családostól megyünk és Ákoska imádja a gázlókat...
Ha megyünk Alsó pere felé, beszámolok róla.