Hazaértem! Esetleg holnap egy közös kiruccanás délután a hegységben? Szigorúan csak baráti, semmi erõltetés

Délután tudok menni, mert 16:30-ig melóznom kell

Olyan 17:15-kor tudunk találkozni ...
Gratula mindenkinek a teljesítésekhez!!!!
üdv Bálint
Sziasztok!Móri barátainkkal közösen tervezünk holnap délelõttre egy laza kirándulós túrát a Vértesben.Úgy 40-50km-es távra gondoltunk,kora délutáni hazaérkezéssel.A túra reggel 9-kor indulna a móri buszpályaudvarról.Mi 8-kor indulnánk Fehérvárról autókkal.Van még négy szabad helyünk,de plusz bringatartókkal,vagy autóval akár többen is mehetnénk.Ha van kedvetek jönni akkor üzenjetek,hogy összetudjuk szervezni!Délután nem leszek gépközelben,de este már elérhetõ vagyok.Üdv:Sz.G.
Én is benevezek, fél nyolc után ott leszek. A tartó kérdés megoldódott?
Helló!Örülök,hogy eltudsz jönni velünk.Eddig csak te jelentkeztél,úgyhogy biztos beférsz hozzánk.Még van három helyünk.Ha esetleg többen mennénk akkor lenne jó,ha tudnál segiteni a tartókkal,autóval.8-órai indulást terveztünk,ezért 15-20percel elõtte kellene találkozni a József A utca 4-6 szám mögötti parkolóban.Üdv!
OK, 3/4 8-ra ott leszek. Bálinttal beszéltem, nem tud jönni, meg Popper Zsolti sem.
Helló!Örülök,hogy eltudsz jönni velünk.Eddig csak te jelentkeztél,úgyhogy biztos beférsz hozzánk.Még van három helyünk.Ha esetleg többen mennénk akkor lenne jó,ha tudnál segiteni a tartókkal,autóval.8-órai indulást terveztünk,ezért 15-20percel elõtte kellene találkozni a József A utca 4-6 szám mögötti parkolóban.Üdv!
Szeretnék csatlakozni, egy autóval és két bringatartóval be tudok szállni, de ha beférek valahova az mégjobb
![]()
Hol találkozunk 8-kor?
Sziasztok!Móri barátainkkal közösen tervezünk holnap délelõttre egy laza kirándulós túrát a Vértesben.Úgy 40-50km-es távra gondoltunk,kora délutáni hazaérkezéssel.A túra reggel 9-kor indulna a móri buszpályaudvarról.Mi 8-kor indulnánk Fehérvárról autókkal.Van még négy szabad helyünk,de plusz bringatartókkal,vagy autóval akár többen is mehetnénk.Ha van kedvetek jönni akkor üzenjetek,hogy összetudjuk szervezni!Délután nem leszek gépközelben,de este már elérhetõ vagyok.Üdv:Sz.G.
Üdv Secutor!
Hogy alakul a holnapi Vértes kör?
Én is voltam ma akkor kint, mint ti, de nem talákoztunk.
Egyedül a Meleg-hegyen találkoztam a cube-os sráccal meg még két sporttárssal, de másokat nem láttam. Vagyis mégis, egy lányt még láttam odafelé a Tompos mellett, egész ügyesen ment.
A sebesség mindent megold.
Erre gondolsz?
Szimpatikus, megpróbálok menni.
Üdv!
Ma 18.00-kor Ingókövek "portya", aki gondolja csatlakozzon. Indulás: Budai-Lövölde kersztezõdésénél lévõ buszmegtõl.
Köszi, akkor nem erõltetem azt a környéket.A sár nem vészes, inkább a kidõlt fák, na az van rengeteg.
Ha Tés alatt bemész a sorompónál és végig a múrváson le, akkor szinte semmi akadály nem lesz az úton, azt letisztították.
Ha Tés végénél mész be a temetõ elõtt, akkor vigyázz a kidõlt fákra a T elágazóig. Itt van egy kis sár is, de bõven járható.
A sebesség mindent megold.