Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
Helló kollégák!

Hazaértem! Esetleg holnap egy közös kiruccanás délután a hegységben? Szigorúan csak baráti, semmi erõltetés :)
Délután tudok menni, mert 16:30-ig melóznom kell :(

Olyan 17:15-kor tudunk találkozni ...

Gratula mindenkinek a teljesítésekhez!!!!

üdv Bálint
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Sziasztok!Úgy érzem ma jót tekertünk remek idõben,szép helyeken,néhol jó nagy sárban és persze jó társaságban.Külön köszönet a résztvevõknek a jó hangulatú túráért.Üdv!

Köszönet a szervezõknek! Tényleg jó volt, a készült képeket valahol itt megtaláljátok

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

Sziasztok!Móri barátainkkal közösen tervezünk holnap délelõttre egy laza kirándulós túrát a Vértesben.Úgy 40-50km-es távra gondoltunk,kora délutáni hazaérkezéssel.A túra reggel 9-kor indulna a móri buszpályaudvarról.Mi 8-kor indulnánk Fehérvárról autókkal.Van még négy szabad helyünk,de plusz bringatartókkal,vagy autóval akár többen is mehetnénk.Ha van kedvetek jönni akkor üzenjetek,hogy összetudjuk szervezni!Délután nem leszek gépközelben,de este már elérhetõ vagyok.Üdv:Sz.G.

Sziasztok!Úgy érzem ma jót tekertünk remek idõben,szép helyeken,néhol jó nagy sárban és persze jó társaságban.Külön köszönet a résztvevõknek a jó hangulatú túráért.Üdv!
"Nem vagyok egy bajnok.Rosszak a reflexeim.Egyszer elütött egy autó,amit két pasas tolt."

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

Én is benevezek, fél nyolc után ott leszek. A tartó kérdés megoldódott?

Szia Bringa!Örülök,hogy te is jössz.Eddig négyen vagyunk úgyhogy elférünk.Akkor reggel gyere!Várunk!Üdv!
"Nem vagyok egy bajnok.Rosszak a reflexeim.Egyszer elütött egy autó,amit két pasas tolt."

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Helló!Örülök,hogy eltudsz jönni velünk.Eddig csak te jelentkeztél,úgyhogy biztos beférsz hozzánk.Még van három helyünk.Ha esetleg többen mennénk akkor lenne jó,ha tudnál segiteni a tartókkal,autóval.8-órai indulást terveztünk,ezért 15-20percel elõtte kellene találkozni a József A utca 4-6 szám mögötti parkolóban.Üdv!

Én is benevezek, fél nyolc után ott leszek. A tartó kérdés megoldódott?

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

OK, 3/4 8-ra ott leszek. Bálinttal beszéltem, nem tud jönni, meg Popper Zsolti sem.

Köszi,vettem az adást,várunk!

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Helló!Örülök,hogy eltudsz jönni velünk.Eddig csak te jelentkeztél,úgyhogy biztos beférsz hozzánk.Még van három helyünk.Ha esetleg többen mennénk akkor lenne jó,ha tudnál segiteni a tartókkal,autóval.8-órai indulást terveztünk,ezért 15-20percel elõtte kellene találkozni a József A utca 4-6 szám mögötti parkolóban.Üdv!

OK, 3/4 8-ra ott leszek. Bálinttal beszéltem, nem tud jönni, meg Popper Zsolti sem.
Failure is always an option.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Halihó!
Mikorra tervezitek a hazaérkezést?
Én mindenképp ettõl tenném függõvé. (Ahogy Popper Zsolti is...)
Köszi.
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

Szeretnék csatlakozni, egy autóval és két bringatartóval be tudok szállni, de ha beférek valahova az mégjobb :)
Hol találkozunk 8-kor?

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Sziasztok!Móri barátainkkal közösen tervezünk holnap délelõttre egy laza kirándulós túrát a Vértesben.Úgy 40-50km-es távra gondoltunk,kora délutáni hazaérkezéssel.A túra reggel 9-kor indulna a móri buszpályaudvarról.Mi 8-kor indulnánk Fehérvárról autókkal.Van még négy szabad helyünk,de plusz bringatartókkal,vagy autóval akár többen is mehetnénk.Ha van kedvetek jönni akkor üzenjetek,hogy összetudjuk szervezni!Délután nem leszek gépközelben,de este már elérhetõ vagyok.Üdv:Sz.G.

Szeretnék csatlakozni, egy autóval és két bringatartóval be tudok szállni, de ha beférek valahova az mégjobb :)
Hol találkozunk 8-kor?

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

Üdv Secutor!

Hogy alakul a holnapi Vértes kör?

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Üdv Secutor!

Hogy alakul a holnapi Vértes kör?

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás
Vannak fent képek a gazlo.eu-n, ebben az albumben szerepelünk néha, pl. itt, meg itt.

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás

Erre gondolsz?
Szimpatikus, megpróbálok menni.

Igen, erre gondoltam. Jó lenne megint összehozni egy minél nagyobb csapatot. :D

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Én is voltam ma akkor kint, mint ti, de nem talákoztunk.
Egyedül a Meleg-hegyen találkoztam a cube-os sráccal meg még két sporttárssal, de másokat nem láttam. Vagyis mégis, egy lányt még láttam odafelé a Tompos mellett, egész ügyesen ment.

Egy lányt mi is láttunk odafelé. Csak az Ingókõig mentünk, ott kavarogtunk egy kicsit.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Én is voltam ma akkor kint, mint ti, de nem talákoztunk.
Egyedül a Meleg-hegyen találkoztam a cube-os sráccal meg még két sporttárssal, de másokat nem láttam. Vagyis mégis, egy lányt még láttam odafelé a Tompos mellett, egész ügyesen ment.

A sebesség mindent megold.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Erre gondolsz?

Vértesi Kerekezés 75MTB
Bizony ez az. Sokan mondták, hogy jó móka!

Üdv!

Ma 18.00-kor Ingókövek "portya", aki gondolja csatlakozzon. Indulás: Budai-Lövölde kersztezõdésénél lévõ buszmegtõl.

Ha nem jön közbe semmi, akkor kimegyek, de csak késõbb. Ha szerencsénk van még találkozunk is. :D
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Üdv!

Ma 18.00-kor Ingókövek "portya", aki gondolja csatlakozzon. Indulás: Budai-Lövölde kersztezõdésénél lévõ buszmegtõl.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Vértesbe ki jönne jövõ hétvégén ? Lesz valami TT....

Erre gondolsz?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A sár nem vészes, inkább a kidõlt fák, na az van rengeteg.
Ha Tés alatt bemész a sorompónál és végig a múrváson le, akkor szinte semmi akadály nem lesz az úton, azt letisztították.
Ha Tés végénél mész be a temetõ elõtt, akkor vigyázz a kidõlt fákra a T elágazóig. Itt van egy kis sár is, de bõven járható.

Köszi, akkor nem erõltetem azt a környéket.

A sebesség mindent megold.