Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Vmikor, valami menés?

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
November? :)
Köszi.

"A sebesség mindent megold", néha idõutazót játszok.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Pont akkor jártunk arrafelé (kb. nov. elsõ hétvégéje lehetett), mikor friss volt a "tereprendezés". Néhol jól jött, viszont a legtöbb helyen..., nem minõsítem.
Más: a név alapján Õ a Peti, Secutor "ismeri".

November? :)
Köszi.

én javíthatatlan idealista vagyok, úgyhogy remélem azért kellett hogy a viharok utáni tereprendezéshez be tudjanak menni a teherautók...

Már utánajártam. Egy belsõ, általunk nem használt, területet kerítenek be, hogy az állatok ne egyék meg a makkot, aztán jövõre ezen a területen tarvágás lesz. Szóval az erdõgazdasági gépek járhatatlanná fogják tenni ezt a rövid szakaszt, de van egy nagyobb kerülõ út, amivel ki tudjuk kerülni ezt a részt és a fennsíkra fogunk kiérni (nem ismerem ezt az utat, de elég pontosan elmesélték nekem, majd jövõ tavasszal megnézzük magunknak).

A sebesség mindent megold.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Pont akkor jártunk arrafelé (kb. nov. elsõ hétvégéje lehetett), mikor friss volt a "tereprendezés". Néhol jól jött, viszont a legtöbb helyen..., nem minõsítem.

én javíthatatlan idealista vagyok, úgyhogy remélem azért kellett hogy a viharok utáni tereprendezéshez be tudjanak menni a teherautók...
"too proud to beg, too dumb to steel"

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Ma voltam kint a hegységben, rendesen meglepõdtem hogy mit mûveltek a Hurka-völgy elõtt az erdészek, kb egy hónapja nem jártam arra. Inkább legyen az út olyan mint régen.

Más: Nem tudja valaki hogy ki árulja ezt a konát (ami nem is kona)? Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: KONA

Más: a név alapján Õ a Peti, Secutor "ismeri".

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Valaki setleg holnap BRNO-ba?

Hajnali 5:00-5:15 közötti indulással?

Reggel még nézek fórumot, telószámot küldhettek privátban! Max 2 fõ!

Bálint

szia Balu szeretnék érdeklõdni milyen kerékpárt vetél

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

gyanítom, hogy "kereskedõ", mert többféle hirdetése is szokott lenni, meg van egy másik regisztrációja is - dtmp néven

Szerintem nem az, mert akkor ismerném, csak valaki akinek van pár cucca.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Más: Nem tudja valaki hogy ki árulja ezt a konát (ami nem is kona)? Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: KONA

gyanítom, hogy "kereskedõ", mert többféle hirdetése is szokott lenni, meg van egy másik regisztrációja is - dtmp néven

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ma voltam kint a hegységben, rendesen meglepõdtem hogy mit mûveltek a Hurka-völgy elõtt az erdészek, kb egy hónapja nem jártam arra. Inkább legyen az út olyan mint régen.

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás

sziasztok érdeklõdnék a mai tekerés ügyben hogy milyen volt

Zsolti, Gábor, Peti és jó(?)magam tettük meg, amit lehetett. Csókakõ, Mindszentpuszta, Várgesztes, Kõhányás, Gánt, Csókakõ útvonalon mentünk kb. 52 km-t. Az indulás után 200 m-rel Petinél láncszakadás volt, amit 5 perc alatt kijavítottak. Én egy homokos részen estem el, kb. 5-tel mentem :) A végén, a parkoló elõtt 20m-rel Gábor esett egy nagyobbat, egy nagy kõ megdobta az elsõ kerekét, a vállára esett, remélem nem komoly! Nagyon kellemes tekerés volt, a reggeli 5 fok hamar felment 10-15, majd 18 fokra. Kb. 2kor értünk vissza a parkolóba, fél3 fele haza, úgyhogy még a futam nagy része is összejött :)

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
sziasztok érdeklõdnék a mai tekerés ügyben hogy milyen volt

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

Eddig négyen vagyunk három indulásra kész autóval.Ha jól számolom van még öt szabad helyünk.Ha szükség lesz a tartódra akkor reggel elgurulok értetek.

Úgy tûnik négyen megyünk.Ezért azt javaslom gyertek a József A út 4szám mögé 8óra elõtt pár perccel.Igy talán beférünk egy kocsiba is.
"Nem vagyok egy bajnok.Rosszak a reflexeim.Egyszer elütött egy autó,amit két pasas tolt."

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Bálint

Akkor eddig hol tartunk? Gabi, Peti, PZsolti, PGábor?, Csabi, Bálint?, Gábor?, Csepi.
Egy tartóval be tudok szállni a transzportba.

Elég szarul vagyok, sem Brno, sem vértesi tekerés, pedig mindkettõ jó lenne, de inkább itthon fújom az orrom :(

Jó mulatást mindenkinek!
Failure is always an option.

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

sziasztok mikorra tervezitek a hazaérést?

Szia!Ha idõben eltudunk indulni és nem jön közbe semmi rendkivüli akkor du.1-2 között haza érünk.
"Nem vagyok egy bajnok.Rosszak a reflexeim.Egyszer elütött egy autó,amit két pasas tolt."

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Bálint
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

Autóval megyek és egy embert tudok vinni bringástól vagy 2 embert bringa nélkül :)
Szerencsétek, hogy ismétlik a futamot 2kor :D

Meglátjuk még hányan leszünk aztán az ésszerüség határain belül döntünk.hogy hány kocsival megyünk.Esetleg késöbb nem ismétlik a futamot?:D

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

Akkor eddig hol tartunk? Gabi, Peti, PZsolti, PGábor?, Csabi, Bálint?, Gábor?, Csepi.

Eddig négyen vagyunk három indulásra kész autóval.Ha jól számolom van még öt szabad helyünk.Ha szükség lesz a tartódra akkor reggel elgurulok értetek.

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás

Autóval megyek és egy embert tudok vinni bringástól vagy 2 embert bringa nélkül :)
Szerencsétek, hogy ismétlik a futamot 2kor :D

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Szia!József A. út 4-6 szám mögötti parkolóból indulnánk 8órakkor két autóval,gyere oda.Hatan beférünk de egy plusz tartóval akár heten is.