Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

Hello. Én ott leszek, de melyik körforgalomnál? Üdv.

Valószínûleg én is tudok menni.De pontosan melyik körforgalomra is gondoltok?
"Nem vagyok egy bajnok.Rosszak a reflexeim.Egyszer elütött egy autó,amit két pasas tolt."

Adam Smith

Adam Smith

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás

Hali! Szerintem legyen vasarnap 9-kor Baglyas! Talalkozni javaslom mondjuk a korforgalmat. Kit erdekel meg a moka? Udv, Taki

Hello. Én ott leszek, de melyik körforgalomnál? Üdv.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

szerintetek? Popsi a pályán

Nem vettétek észre, hogy lóg a feneke és narancsbõrös a popó és a comb ... hogy milyen figyelmetlenek vagytok ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Nem tapasztalatból, csak praktikusságból mondom, hogy annyi lámpa kéne, hogy váltáskor ne kelljen szerelgetni, hanem a soron levõ versenyzõ ezerrel tudjon indulni. Amíg õ teker, a követezõt addig össze lehet tákolni!
A lámpás kérdést azért tettem fel, hogy ne az utolsó pillanatban vásárolgassunk, hanem ha így is, úgy is kell, akkor rajta!

Értem amit írtál. Segíteni próbálok csak, tanácsként mondtam, hogy nem érdemes beruházni rengeteg összeget, mert ahogy írtad. Csere lámpa az azért kell, hogy váltásnál ne ezzel kelljen bíbelõdni.
Véleményem szerint 3 lámpánál nem kell több 6 embernek
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Hali! Szerintem legyen vasarnap 9-kor Baglyas! Talalkozni javaslom mondjuk a korforgalmat. Kit erdekel meg a moka? Udv, Taki

Lehet, hogy ott leszek.

Taki83

Taki83

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás

Na, hova, mikor és merre lesz a menet?

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

2-körüli indulással egy laza tókör?
Bocs hogy ilyen késõn írok, most lett biztos, hogy el tudok menni.

szia nem tudok menni megyek dolgozni

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás
2-körüli indulással egy laza tókör?
Bocs hogy ilyen késõn írok, most lett biztos, hogy el tudok menni.
Failure is always an option.

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás

"Mindig arra van idõd, amire akarod, hogy legyen".

Ezt ki is mondta? :)

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Hát ha ezt reggel 8kor írod, akkor oké... 1-ig dolgozik emberem, akivel van egy órás melóm, így valamelyik nem fér bele :(

"Mindig arra van idõd, amire akarod, hogy legyen".

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás

Nekem ok a mai 10 órás Baglyas, de akkor 10-kor már kinn kellene lenni a körforgónál., szóval innen a kúttól már 3/4 körül menni kék.

Hát ha ezt reggel 8kor írod, akkor oké... 1-ig dolgozik emberem, akivel van egy órás melóm, így valamelyik nem fér bele :(

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Nekem ok a mai 10 órás Baglyas, de akkor 10-kor már kinn kellene lenni a körforgónál., szóval innen a kúttól már 3/4 körül menni kék.

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás

Sziasztok!

Inditvanyoznek egy vasarnap reggel 9 koruli tekerest valamerre! :)

Udv,

Taki

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás

Nem csak popsi az....
Amúgy sunáznám :D

Adam Smith

Adam Smith

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás

Sziasztok!

Udv,

Taki

Hello. Én benne lennék a vasárnapi túrába. Valószínûleg a Velencei-hg.-ben nagy dagonya lesz, és ha nem akarunk sarasak lenni javasolnám a Baglyast vagy egy tókört. Üdv.

MSanyi

MSanyi

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Sziasztok!

Udv,

Taki

Meg egy szombatit is! (esetleg Baglyas felé 10 óra tájékán)

Taki83

Taki83

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Sziasztok!

Udv,

Taki

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás

A csapatnak hány tagja lesz? Mennyi lámpával terveztek nekivágni? Mennyi tartalék aksi van tervben?

Viszonyításkén: Szólóban 1db aksi elégséges volt. Ráadásul szeptemberben amikor majdnem 12órát nyomtam sötétben.
(Nem fogjátok teljes fényerõn használni a lámpát, mert szûk ösvények vannak. Az erõs fény bántó lesz. És júliusban lesz a 24h, amikor meg rövidebbek az éjszakák.)
Véleményem szerint 2db max. 3db lámpa elegendõ bõven.

Nem tapasztalatból, csak praktikusságból mondom, hogy annyi lámpa kéne, hogy váltáskor ne kelljen szerelgetni, hanem a soron levõ versenyzõ ezerrel tudjon indulni. Amíg õ teker, a követezõt addig össze lehet tákolni!
A lámpás kérdést azért tettem fel, hogy ne az utolsó pillanatban vásárolgassunk, hanem ha így is, úgy is kell, akkor rajta!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Nem értem, hogy mit értesz. :)
Ha megyünk a 24 órásra, akkor mindenképpen kellene ilyen lámpa, de még tartalék akksi is...

A csapatnak hány tagja lesz? Mennyi lámpával terveztek nekivágni? Mennyi tartalék aksi van tervben?

Viszonyításkén: Szólóban 1db aksi elégséges volt. Ráadásul szeptemberben amikor majdnem 12órát nyomtam sötétben.
(Nem fogjátok teljes fényerõn használni a lámpát, mert szûk ösvények vannak. Az erõs fény bántó lesz. És júliusban lesz a 24h, amikor meg rövidebbek az éjszakák.)
Véleményem szerint 2db max. 3db lámpa elegendõ bõven.

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás