Hello. Én ott leszek, de melyik körforgalomnál? Üdv.
Valószínûleg én is tudok menni.De pontosan melyik körforgalomra is gondoltok?
Hello. Én ott leszek, de melyik körforgalomnál? Üdv.
Hali! Szerintem legyen vasarnap 9-kor Baglyas! Talalkozni javaslom mondjuk a korforgalmat. Kit erdekel meg a moka? Udv, Taki
szerintetek? Popsi a pályán
Nem tapasztalatból, csak praktikusságból mondom, hogy annyi lámpa kéne, hogy váltáskor ne kelljen szerelgetni, hanem a soron levõ versenyzõ ezerrel tudjon indulni. Amíg õ teker, a követezõt addig össze lehet tákolni!
A lámpás kérdést azért tettem fel, hogy ne az utolsó pillanatban vásárolgassunk, hanem ha így is, úgy is kell, akkor rajta!
Hali! Szerintem legyen vasarnap 9-kor Baglyas! Talalkozni javaslom mondjuk a korforgalmat. Kit erdekel meg a moka? Udv, Taki
Na, hova, mikor és merre lesz a menet?
2-körüli indulással egy laza tókör?
Bocs hogy ilyen késõn írok, most lett biztos, hogy el tudok menni.
"Mindig arra van idõd, amire akarod, hogy legyen".
Hát ha ezt reggel 8kor írod, akkor oké... 1-ig dolgozik emberem, akivel van egy órás melóm, így valamelyik nem fér bele
Nekem ok a mai 10 órás Baglyas, de akkor 10-kor már kinn kellene lenni a körforgónál., szóval innen a kúttól már 3/4 körül menni kék.
Sziasztok!
Inditvanyoznek egy vasarnap reggel 9 koruli tekerest valamerre!
Udv,
Taki
Hello. Én benne lennék a vasárnapi túrába. Valószínûleg a Velencei-hg.-ben nagy dagonya lesz, és ha nem akarunk sarasak lenni javasolnám a Baglyast vagy egy tókört. Üdv.Sziasztok!
Udv,
Taki
Sziasztok!
Udv,
Taki
A csapatnak hány tagja lesz? Mennyi lámpával terveztek nekivágni? Mennyi tartalék aksi van tervben?
Viszonyításkén: Szólóban 1db aksi elégséges volt. Ráadásul szeptemberben amikor majdnem 12órát nyomtam sötétben.
(Nem fogjátok teljes fényerõn használni a lámpát, mert szûk ösvények vannak. Az erõs fény bántó lesz. És júliusban lesz a 24h, amikor meg rövidebbek az éjszakák.)
Véleményem szerint 2db max. 3db lámpa elegendõ bõven.
Nem értem, hogy mit értesz.
Ha megyünk a 24 órásra, akkor mindenképpen kellene ilyen lámpa, de még tartalék akksi is...