Mit jelent az, hogy "csillapítás nélkül felütközött", és mit kellett hegeszteni?
Nem tudom pontosan, tesóm magyarázott valamit, de nem értettem túlzottan... Lényeg, hogy megfelelõ teleszkóp belsõ kéne ezen információk alapján!
Mit jelent az, hogy "csillapítás nélkül felütközött", és mit kellett hegeszteni?
Exile jelentkezett, ugyhogy megtelt az autó
Kérdés: Rock Shox Recon villa belseje van valakinek?
Belül valami gixer történt, mert csillapítás nélkül felütközött. Meg lett hegesztve, de most meg nem nyúlik ki 100 mm-re!
HELP PLEASE!
Holnap koradélután (is) megyek az expora, eddig egyedül. Zárásig (6 óra) ott leszek, utána haza. Ha valakit érdekel szóljon. 1 embert tudok vinni csak, mert hazafelé bent lesznek a bambuszok.
Aki tartósan tud 700wattot az a világbajnok. Rengeteg profinak fent vannak a neten a versenyeken hajtott teljesítményadatai, de a 700 közelében messze senki nincs.
De mondom, hogy biztos rossz volt az a computer.
Azt mondom, hogy spd-nél bekapcsoljuk a mozgásba azt a nagy combhajlító izmot és a húzásnak köszönhetõen sokkal megnõ a teljesítmény, ráadásul így elvileg már a súlyodnál nagyobb erõt is ki tudsz fejteni a pedálra, mert a húzással ellentartod magad.
A taposó is fixpályás, ott sem mozog elõre-hátra a lábad a pedálon. Az spd is elég sok jobbra-balra mozgást enged ahhoz, hogy csaljunk, pont ez idegesített amikor elkezdtem használni az országúti pedált, hogy nem tudom annyit jobbra-balra forgatni benne a lábam tekerés közben, mint a spd pedálnál.
Merényi más stílusban utazik, szerintem megférünk egymás mellett
Amúgy megnéztem a bringáját amit kiállított, nagyon szép, igényes darab, ne haggyátok ki.
A "beférésre" eddig azért nem reagáltam, mert még nem biztos, hogy 3-an megyünk, lehet hogy 4-en. Még mindig nem döntötték el ezek a nõk...
Ha velem jönne valaki, akkor kb. 9:45-kor indulok. Ha nem jön senki, akkor is
Ha mégis: 30/3 965 929
(Aki megy, fotózzon sokat, mert nekem lemerült a gépem és a cégnél van a töltõ)
Aki tartósan tud 700wattot az a világbajnok. Rengeteg profinak fent vannak a neten a versenyeken hajtott teljesítményadatai, de a 700 közelében messze senki nincs.Na világbajnok verésre befizetek!
A hajtást meg gondold végig! Nem kell magyarázni tudományosan szerintem! ... Az spd nem erõt ad és nem lesz nagyobb izmod tõle! Csak a talpadat fixálja le egy pozícióban. Attól nem lesz erõsebb a lábad, hogy spd pedálban tekersz! Szerintem ez egyszerû. Ugyan az mintha bicepsz gyakorlatot hajtasz végre szabad súllyal és utána scott padon ... nem lesz erõsebb az izmod, csak fixált ... könnyíti az optimális pozíciót.
Sõt, még több izmot tudsz bekapcsolni egy mozgásba, mert mondjuk úgy ... szabálytalan mozdulatokkal is tudsz kifejteni erõt.
A sebesség mindent megold.
Azt a 700wattot akár fél órán át is elhajtom.
Ezzel a teljesítménnyel bármelyik síkidõfutamon elverném a világbajnokot is akár 100kg-osan.![]()
Erre tudsz valami tudományos érvelést, mert elég nagy hülyeségnek hangzik. Kb olyan mintha azt állítanád, hogy egy kézzel nagyobb súlyt lehet felemelni, mint kettõvel.
Azt a 700wattot akár fél órán át is elhajtom.
Ezzel a teljesítménnyel bármelyik síkidõfutamon elverném a világbajnokot is akár 100kg-osan.![]()
Erre tudsz valami tudományos érvelést, mert elég nagy hülyeségnek hangzik. Kb olyan mintha azt állítanád, hogy egy kézzel nagyobb súlyt lehet felemelni, mint kettõvel.
Köszi, de asszem, ezt most kihagyjuk. A feleségem nagyon megbetegedett (õt nem érdeklik a bringák, de nem akarom így magára hagyni), a gyerek meg még fel se kelt...
Hali.Laciklon: fel tudnál minket venni a Kadocsán a Honda szalonnál (amennyiben a régi 7-esen tervezed menni), vagy a MOL kútnál (amennyiben M7)?
És ha igen, mikor?
Azt a 700wattot akár fél órán át is elhajtom.Hát igen ... erõs vagy biztos egy-két másodpercig ...!
Ezzel a teljesítménnyel bármelyik síkidõfutamon elverném a világbajnokot is akár 100kg-osan.Lassan profi lesz belõled ha ilyen erõvel tekersz, persze ha 60-65kg között leszel akkor még Világbajnok is lehetsz!
Erre tudsz valami tudományos érvelést, mert elég nagy hülyeségnek hangzik. Kb olyan mintha azt állítanád, hogy egy kézzel nagyobb súlyt lehet felemelni, mint kettõvel.Spd-vel sem ment volna több, ne áltassad magad! Attól nem vagy erõsebb, csak optimálisabb a wattok eloszlása a kör alkotóján
Engem már mértek spd-vel és nélküle is.
Sõt taposóval magasabb volt a wattszám!
A sebesség mindent megold.
Itthon is jó meleg van. Tegnap éjszaka pörögtem a kocsival a hóban.
![]()
Gyûlnek a km-ek, ráadásul kint. De brutálisan beálltak a lábaim a sprintektõl.
Ja, és ma lazán 700wattot tekertem taposópedállal egy cube országútin az expón.Biztos rosszul mért.
9-kor a Gaja-hídnál ha neked is megfelel. Priviben légyszíves küldj elérhetõséget, hogy tudjunk beszélni.
Szia Sanyi! Hol lesz a talalka es mikor? Csatlakoznek en is. Udv, Gergo