Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Hello. Lesz holnap tekerés valamerre 9-10 órai indulással?
Üdv.

Én kora délután tudok menni pár órára.
Failure is always an option.

Adam Smith

Adam Smith

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Hello. Lesz holnap tekerés valamerre 9-10 órai indulással?
Üdv.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Én meg a no moto rally és a vhg-ben tartandó rendezvényrõl beszéltem a többi, hozzám hasonló erõnlétû emberkének...

Szerintem ezt mindenki tudta a Bálinton kívül. :D

A sebesség mindent megold.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Csak hogy pontosítsak a pálya bejárásról:
Pályát járni hasonló erõsek megyünk, hogy ne kelljen várni egymásra. Közel verseny tempó lesz, nem túra és nézelõdés. A pálya járás lényege, hogy belõje az ember az áttételeket az emelkedõn.
Egy optimális pálybejárás ill. csoportos edzés létszáma 3-4fõ azonons erõnlét esetén, ennél nagyobb csoport zavaró szokott lenni az egyénekre és elvész az edzés jelentõsége. Ez sportpszichológia is.
Nem bántásként és egyéb erõfitoktatásból írtam le, csak a tisztán látás kedvért.

Én meg a no moto rally és a vhg-ben tartandó rendezvényrõl beszéltem a többi, hozzám hasonló erõnlétû emberkének... Legközelebb jobban körülírom.
Azért köszönöm az extra infót a többiek nevében is. :D
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Akkor most a Tési 50 helyett meg lehetne nézni ezt a NON Motor Rally -t...
Meg az az MTB maraton is jól hangzik...
Mind a kettõre vevõ vagyok. :)

Csak hogy pontosítsak a pálya bejárásról:
Pályát járni hasonló erõsek megyünk, hogy ne kelljen várni egymásra. Közel verseny tempó lesz, nem túra és nézelõdés. A pálya járás lényege, hogy belõje az ember az áttételeket az emelkedõn.
Egy optimális pálybejárás ill. csoportos edzés létszáma 3-4fõ azonons erõnlét esetén, ennél nagyobb csoport zavaró szokott lenni az egyénekre és elvész az edzés jelentõsége. Ez sportpszichológia is.
Nem bántásként és egyéb erõfitoktatásból írtam le, csak a tisztán látás kedvért.
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Wave

Wave

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás

Nézegettem ezt a No motor rallyt, tetszik. Inkább arra mennék, mint a Tésire. Talán a Veszprémi haverok is ott lesznek, igaz Norbike? :)
Kit érdekel?

üdv.
Igaz.A Tési már megvolt háromszor,ezért most ezt kéne lenyomni.
Szóljatok mikor mentek és csapódok hozzátok.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

A NON Motor Rally egy benga jó rendezvény! A Kvázi Bakony-Erdõ Maraton pálya 75%-n halad. Teljesíthetõ, vannak benne hegyek is:)
Mi ezen a napon fogunk Bakony Marci pályát járni, uh ha látsz majd 3-4 nyelvét lógató nyélen rakó bringást, aki azt mondja folyamatosan, hogy pálya-pálya ... akkor azok mi vagyunk :) ... Jani-Jani-Ati-Balu

Az MMTBSZSZ-nek a Csömöri Klub jelentette be rendezési szándékát, mert alkalmasnak találták a terepet 2010. szeptemberében tartott edzõtáboruk alkalmával.
A versenyt Pohászka Attila fogja majd szervezni és lebonyolítani. Szombaton lesz az MTB maraton (30km-s körpálya: Retardált: 1x; Kripli:2x; Hosszú:3x) :), Vasárnap pedig egy országúti mezõnyverseny kerül megrendezésre. (Ez elõbbi és utóbbi útvonalát tudom, de nem mondhatom meg) Ha valaki véletlenül esetleg hozzám csapódik, akkor majd elkanyarodhatunk az említett részekre.

Akkor most a Tési 50 helyett meg lehetne nézni ezt a NON Motor Rally -t...
Meg az az MTB maraton is jól hangzik...
Mind a kettõre vevõ vagyok. :)
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Nézegettem ezt a No motor rallyt, tetszik. Inkább arra mennék, mint a Tésire. Talán a Veszprémi haverok is ott lesznek, igaz Norbike? :)
Kit érdekel?

A NON Motor Rally egy benga jó rendezvény! A Kvázi Bakony-Erdõ Maraton pálya 75%-n halad. Teljesíthetõ, vannak benne hegyek is:)
Mi ezen a napon fogunk Bakony Marci pályát járni, uh ha látsz majd 3-4 nyelvét lógató nyélen rakó bringást, aki azt mondja folyamatosan, hogy pálya-pálya ... akkor azok mi vagyunk :) ... Jani-Jani-Ati-Balu

Igen, ennyit tudunk mi is, a "kockák" szervezik.

Ez alapján úgy tûnik, hogy csömöriek szervezik, itt a környéken szerintem senki nem tud róla, de majd a versenyzõ srácok kijavítanak, ha mégis :)

Skacok! Nem tudtok valamit errõl a Velence maratonról? Táv, útvonal stb? Semmit nem találtam róla, nem tudom, hogy számoljak-e vele
Köszi!

Az MMTBSZSZ-nek a Csömöri Klub jelentette be rendezési szándékát, mert alkalmasnak találták a terepet 2010. szeptemberében tartott edzõtáboruk alkalmával.
A versenyt Pohászka Attila fogja majd szervezni és lebonyolítani. Szombaton lesz az MTB maraton (30km-s körpálya: Retardált: 1x; Kripli:2x; Hosszú:3x) :), Vasárnap pedig egy országúti mezõnyverseny kerül megrendezésre. (Ez elõbbi és utóbbi útvonalát tudom, de nem mondhatom meg) Ha valaki véletlenül esetleg hozzám csapódik, akkor majd elkanyarodhatunk az említett részekre.
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Tési-fennsík 50, vagy Cseszneken No Motor Rally.

Kit érdekel?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ez alapján úgy tûnik, hogy csömöriek szervezik, itt a környéken szerintem senki nem tud róla, de majd a versenyzõ srácok kijavítanak, ha mégis :)

Igen, ennyit tudunk mi is, a "kockák" szervezik.

A sebesség mindent megold.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Skacok! Nem tudtok valamit errõl a Velence maratonról? Táv, útvonal stb? Semmit nem találtam róla, nem tudom, hogy számoljak-e vele
Köszi!

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Köszi!

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás

Én sem, mert Káli-túrára megyek :)
De mi lesz amúgy 7-én?

Tési-fennsík 50, vagy Cseszneken No Motor Rally.

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás

Sajnálom, mondjuk lehet én is kihagyom...
Még kiderül...

Én sem, mert Káli-túrára megyek :)
De mi lesz amúgy 7-én?

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás

hali !

én nem tudok menni 7-én sajna...

Sajnálom, mondjuk lehet én is kihagyom...
Még kiderül...

meanmachine85

meanmachine85

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
hali !

én nem tudok menni 7-én sajna...

Taki83

Taki83

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Sziasztok!

Tudom, hogy kifutottunk már a szezonjából, de hátha. Sürgõsen eladó a görgõpadom. Tök olyan mint ez csak nincs távirányító. Alig használt, tökéletes állapot, feketében, egy gyorszárral. Akit érdekel, jelentkezzen bátran magánban illetve hívjon ha tudja a számom. :)

Tacx T1820 Magnetic (Edzés, Fitness | Görgõs pad | Mágnesfékes görgõ) | Kerékpár Webshop

Üdv,

Taki

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás
Eladó a 4 Top-maratonos nevezésem, középtávra!
A Szilvásra még tudnék menni, de a többire nem!

30/3 965 929
Cs.

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás
[quote name='balu75'][quote name='Csabber']

Na már megint ez az erõfitogtatás .... felesleges! Bringázni kell oszt hali! Aki erõs vagy erõsnek érzi magát jöjjön versenyezni, ott elválik, ki mit és mennyit tud!

Én ezekkel nem foglalkozom, nincs is fent sebességszenzor. Vagyis nem volt kedvem levenni még a téli edzõ bringámról. Igazából versenyen idõre csinálsz mindent nem átlagsebességre a táv adott, magadat meg ismered. A lényeg az eltelt versenyidõ a szint térkép és az emelkedés.
Nagyjából +/-10p-re be tudom lõni, hogy mennyi idõ alatt fogok végigérni, annyi kaját és piát viszek és adnak be, hogy pont elég legyen. A többi megcsak rajtam múlik.

Na majd egyszer megyünk egyet, de csak úgy ha elõre el van döntve, hogy merre megyünk.[/QUOTE]

Dehogy fitogtatunk, ami nincs, azt nem lehet :)
Meg aki a fél életét a bringán tölti, azzal nincs is értelme. Ahogy mondtad, bringázni kell, oszt jóvan!
:D

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
[quote name='Csabber'][quote name='balu75']Fájni fog ... de te kérdezted ...
HRM AVG: 110; HRM MAX: 160 ... (Adriennel mentem ki két éve, akkor is hasonló jött ki ... :) igaz akkor gyengébb voltam jóval :D )

Nem rajtam múlt, hogy ácsorogtunk egy csomót...
Amúgy az adatokat csak nem írtad le :) Mármint, hogy hány km lett (mondjuk azt Bálint megírta), de milyen átlaggal mentünk?[/QUOTE]

Na már megint ez az erõfitogtatás .... felesleges! Bringázni kell oszt hali! Aki erõs vagy erõsnek érzi magát jöjjön versenyezni, ott elválik, ki mit és mennyit tud!

Én ezekkel nem foglalkozom, nincs is fent sebességszenzor. Vagyis nem volt kedvem levenni még a téli edzõ bringámról. Igazából versenyen idõre csinálsz mindent nem átlagsebességre a táv adott, magadat meg ismered. A lényeg az eltelt versenyidõ a szint térkép és az emelkedés.
Nagyjából +/-10p-re be tudom lõni, hogy mennyi idõ alatt fogok végigérni, annyi kaját és piát viszek és adnak be, hogy pont elég legyen. A többi megcsak rajtam múlik.

Na majd egyszer megyünk egyet, de csak úgy ha elõre el van döntve, hogy merre megyünk.