Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

Igen az, egyik piros, másik kék.
Amit a Bálint írt az nagyon igaz, fixivel nem meri az ember a maxot kiforgatni (vagyis lehet hogy valaki igen, de én nem), mert ha egy pillanatra megakad a lába, akkor elég kellemetlen...
Azért ha 200 környékén forgattál, akkor ezzel is jó leszel, próbáld ki. Itt az oldaluk, gondolom felrakják, ha valahol lehet menni.

Akkor így már teljesen képben vagyok. Köszi a linket, próbálok összehozni valamit, amint lesz egy kis idõm...
Végsõ esetben megmérkõzhetnénk majd a jövõ évi kiállításon. Poén lenne... :)

hááát... egyben nekem kicsit soknak tûnik, ennyit egyszerre terepen még sosem mentem...
no de majd keresünk egy szép napot a halálra :D

A táj szerintem arrafelé gyönyörû, a tempót én is túrázósra lõném be. Így szeerintem simán teljesíthetõ, tutira csatlakoznának mások is. :)

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Akkor ez az a "gyakorlat", amit a bringa kiállításon is nyomattak két szembefordított gépezeten ?
Ha az, jövõre mindenképpen kipróbálom. Sima Tacx görgõt azt kipróbáltam, ott nyomtam is egy addigi pályarekordot. 200 közelében is volt néha (a fordulat is, meg szerintem a pulzus is), a srác meg is jegyezte ! :D

Igen az, egyik piros, másik kék.
Amit a Bálint írt az nagyon igaz, fixivel nem meri az ember a maxot kiforgatni (vagyis lehet hogy valaki igen, de én nem), mert ha egy pillanatra megakad a lába, akkor elég kellemetlen...
Azért ha 200 környékén forgattál, akkor ezzel is jó leszel, próbáld ki. Itt az oldaluk, gondolom felrakják, ha valahol lehet menni.
Failure is always an option.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Ha egy hétvégi napon esetleg bejárnánk egész napos mulatságként az egészet egyszerre, szívesen csatlakoznék. Szép környék!

hááát... egyben nekem kicsit soknak tûnik, ennyit egyszerre terepen még sosem mentem...
no de majd keresünk egy szép napot a halálra :D
"too proud to beg, too dumb to steel"

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

Július végén szervezek egy gyalogtúrát az arra rászoruló kollégáknak, elõtte 1-2 héttel szeretnék 2 részletben végiggurulni az útvonalon.
Ha esetleg csatlakozna valaki, jelezze mert a bejárás idõpontja alkuképes :)

Feltöltött kép

Ha egy hétvégi napon esetleg bejárnánk egész napos mulatságként az egészet egyszerre, szívesen csatlakoznék. Szép környék!

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

Klipszes pedál van rajtuk, kiállni nem szabad. Ha jól tudom 46/14-es áttételük van. Az én idõm 72km/óra átlagsebességet ad, ami 174-es átlag pedálfordulatot jelent. Aki jobbat akar menni, mint a jelenlegi 20,2-es idõ, annak 215-ös feletti átlagot kell forgatni...
Furcsa vele tekerni, mert szinte semmi ellenállása nincs, nem kell hozzá erõ, csak pörögjön a lábad :)

Akkor ez az a "gyakorlat", amit a bringa kiállításon is nyomattak két szembefordított gépezeten ?
Ha az, jövõre mindenképpen kipróbálom. Sima Tacx görgõt azt kipróbáltam, ott nyomtam is egy addigi pályarekordot. 200 közelében is volt néha (a fordulat is, meg szerintem a pulzus is), a srác meg is jegyezte ! :D

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Pont van ilyen kiosztásom az Ótvaron, 170-es karral. Felteszem görgõre, aztán megnézem milyen.
Én 170 körülit sem tudnék, nemhogy 200 felettit...
Fixivel azért ez vicces dolog, mert ha nem bírod a pedálfordulatot lekövetni, akkor kilõ a Holdra. :D

Ezeken asszem 165-ös hajtókar van, mint ahogy az enyémen is. Nekem 165-össel könnyebb pörgetni, mint 170-essel.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Klipszes pedál van rajtuk, kiállni nem szabad. Ha jól tudom 46/14-es áttételük van. Az én idõm 72km/óra átlagsebességet ad, ami 174-es átlag pedálfordulatot jelent. Aki jobbat akar menni, mint a jelenlegi 20,2-es idõ, annak 215-ös feletti átlagot kell forgatni...
Furcsa vele tekerni, mert szinte semmi ellenállása nincs, nem kell hozzá erõ, csak pörögjön a lábad :)

Pont van ilyen kiosztásom az Ótvaron, 170-es karral. Felteszem görgõre, aztán megnézem milyen.
Én 170 körülit sem tudnék, nemhogy 200 felettit...
Fixivel azért ez vicces dolog, mert ha nem bírod a pedálfordulatot lekövetni, akkor kilõ a Holdra. :D
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Egyszer én is szívesen kipróbálnám.
Mik a szabályok ? Állva is ér ? Lehet pedálkötéssel, vagy az nem játszik ?

Kötés van és úgy tekered, ahogy tetszik. :D

Mekkora áttétel van rajta? Mert arra gyanakszom, hogy ilyen 180-200-zal kell forgatni, ha jó idõt akarsz menni.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Mekkora áttétel van rajta? Mert arra gyanakszom, hogy ilyen 180-200-zal kell forgatni, ha jó idõt akarsz menni.

A sebesség mindent megold.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Kötés van és úgy tekered, ahogy tetszik. :D

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

Ma kipróbáltam a goldsprint-et (500m görgõre szerelt fíxivel).
25,03mp lett, ami miatt kicsit pironkodtam, mert 21,77-et ment ott egy srác, a magyar rekord meg 20,20...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

A Gázló lesz hamarosan... aztán ha máshova nem is, oda idén is szeretnék elmenni.
Örömbringázás az egész, de nekem nagyon tetszik. :D

Az király rendezvény! Szeretem! :D
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts
Július végén szervezek egy gyalogtúrát az arra rászoruló kollégáknak, elõtte 1-2 héttel szeretnék 2 részletben végiggurulni az útvonalon.
Ha esetleg csatlakozna valaki, jelezze mert a bejárás idõpontja alkuképes :)

Feltöltött kép

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Sajnos a nagy fényképezgetésben a Tompos-hegy és az Anikó-forrás között lefelé valahol elhagytam a szemüvegem, ha véletlenül valaki meglátja, ne hagyja ott :) Holnap megyek vissza, hátha addig nem eszik meg a barik :D

...úgy látszik TV-s jósdát kellene indítanom :D - a baricsorda elõttem pár órával vonult át arra, úh. valószínûleg atomjaira taposták :(
most már kijelenthetõ, hogy évi 1 szemüveg a fogyasztásom, igaz tavaly nem tekerés közben hagytam el...

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts
Ma kipróbáltam a goldsprint-et (500m görgõre szerelt fíxivel).
25,03mp lett, ami miatt kicsit pironkodtam, mert 21,77-et ment ott egy srác, a magyar rekord meg 20,20...

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Még gondolkodom a megbocsátáson .... :D :D :D

Mi is lesz a Bakonyban ... mi ez a nagy koncentrálás? :)

A Gázló lesz hamarosan... aztán ha máshova nem is, oda idén is szeretnék elmenni.
Örömbringázás az egész, de nekem nagyon tetszik. :D

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Már nagyon koncentrálok a Bakonyra... :D Mostanában rendszeresen felcserélem a Meleg-hegyecskét a fránya Kõrissel.
Mindenkitõl bocs a kis csúsztatásért. :D

...
Legalább valaki elolvassa az általam bepötyögött kommenteket... :) Feltöltött kép

Még gondolkodom a megbocsátáson .... :D :D :D

Mi is lesz a Bakonyban ... mi ez a nagy koncentrálás? :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Biztos a Kõrisnél botlottál bele Patrikba???? Csak mert akkor 200 felett mentetek ma ... :)
És legalább 50-s átlagot produkáltatok ... :D országúton csak-csak egy egész profi mezõnnyel fullos frissítéssel, de csak Patrikkal ez képtelenség :)
Megnéztem volna a Bakony emelkedõkön az 50-el való száguldást :D

Már nagyon koncentrálok a Bakonyra... :D Mostanában rendszeresen felcserélem a Meleg-hegyecskét a fránya Kõrissel.
Mindenkitõl bocs a kis csúsztatásért. :D

...
Legalább valaki elolvassa az általam bepötyögött kommenteket... :) Feltöltött kép

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

.... Kõrisnél bele botlottam a Patrikba. :) ......
Gárdonyig élveztem a társaságát és szélárnyékát, onnantól ...

Biztos a Kõrisnél botlottál bele Patrikba???? Csak mert akkor 200 felett mentetek ma ... :)
És legalább 50-s átlagot produkáltatok ... :D országúton csak-csak egy egész profi mezõnnyel fullos frissítéssel, de csak Patrikkal ez képtelenség :)
Megnéztem volna a Bakony emelkedõkön az 50-el való száguldást :D

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Ma 11h-i indulással mentem egy gyengécskét a megszokott ösvényen, aztán a Kõrisnél bele botlottam a Patrikba. :) (Ennyit a további kényelmes tempóról...) Meghajtott mint Singer a varrógépet. :D
Gárdonyig élveztem a társaságát és szélárnyékát, onnantól hazafelé még kicsit megnyomtam a tempómat abban a hálás szembeszélben.
A Dinnyés-Pákozd átkötõn láttam egy bringás bukást, Kisfaludról beérve Fehérvárra pedig egy outist, aki a kormánya jobb felét letörte és féloldalasan evickélt a forgalomban. Ha jól láttam valami carbon cucc volt...
P.Zsolti, kár, hogy nem jöttél!!! :)