Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ráterhelni meg nem merek, mert van egy enyhe asztmám is, és a torkom már így is kapar. Nem akarom kipróbálni, hogy mi lesz, ha a számon keresztül kapkodom be a pollendús levegõt...
Hallottam én is több helyrõl olyanról, hogy az edzés elmulasztotta a tüneteket, de az illetõ gondolom, nem a parlagfû-szezon közepén kezdte... (Igaz, én sem. Az idén megpróbáltam egy elég enyhe, "virágszagolgatós" edzésterv szerint, de rendszeresen csinálni. Még amikor külföldön voltam, akkor is nyomtam a szálloda konditermében a tekerõgépen. Aztán mégis hamar eljutottam oda, mintha az idén nem edzettem volna semmit...)

Én is asztmás vagyok. Terhelés alatt az immunrendszer lekapcsol (nincs rá kapacitás) és így nincs allergia (immunreakció) sem.

A sebesség mindent megold.

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Ráterhelni meg nem merek, mert van egy enyhe asztmám is, és a torkom már így is kapar. Nem akarom kipróbálni, hogy mi lesz, ha a számon keresztül kapkodom be a pollendús levegõt...
Hallottam én is több helyrõl olyanról, hogy az edzés elmulasztotta a tüneteket, de az illetõ gondolom, nem a parlagfû-szezon közepén kezdte... (Igaz, én sem. Az idén megpróbáltam egy elég enyhe, "virágszagolgatós" edzésterv szerint, de rendszeresen csinálni. Még amikor külföldön voltam, akkor is nyomtam a szálloda konditermében a tekerõgépen. Aztán mégis hamar eljutottam oda, mintha az idén nem edzettem volna semmit...)
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Szedek gyógyszert (Xyzal) meg mindenféle orrsprayt használok, hogy egyáltalán aludni tudjak... És azzal együtt vagyok ilyen szarul.
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Tényleg jó volt, de kinyúvasztottam magam...

Janinak gratula az eredményéhez.

Köszi.

De jó nektek...
Engem teljesen kicsinált az allergia, ebben az évben még jobban, mint eddig bármikor. A házból nem merek jóformán kimenni, nemhogy még bringázni... Ezért nem voltam a Vértesben meg a Dynamon sem, pedig terveztem. Tulajdonképpen a Velence 55 óta nem is voltam bringázni, csak munkába meg a városba mentem párszor maszkkal, de az sem elég. Most az autómat használom pollenszûrõs utazókapszulának. Tegnap is csak Istvánmajorig mentem a gyerekeket menteni, mert épphogy csak eljutottak a pátkai víztározóig, defektet kaptak.

Gyógyszer nem segít?
Nekem erõs allergiám van, de a gyógyszerek nagyjából kezelik a tüneteket és terhelés alatt meg teljesen megszûnik.

A sebesség mindent megold.

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
De jó nektek...
Engem teljesen kicsinált az allergia, ebben az évben még jobban, mint eddig bármikor. A házból nem merek jóformán kimenni, nemhogy még bringázni... Ezért nem voltam a Vértesben meg a Dynamon sem, pedig terveztem. Tulajdonképpen a Velence 55 óta nem is voltam bringázni, csak munkába meg a városba mentem párszor maszkkal, de az sem elég. Most az autómat használom pollenszûrõs utazókapszulának. Tegnap is csak Istvánmajorig mentem a gyerekeket menteni, mert épphogy csak eljutottak a pátkai víztározóig, defektet kaptak.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Kár, hogy nem jöttél, mert jót mentünk!
Zöld + 40es tányérral kipipálva. :)

Tényleg jó volt, de kinyúvasztottam magam...

Janinak gratula az eredményéhez.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

lehet hogy én is megyek

Kár, hogy nem jöttél, mert jót mentünk!
Zöld + 40es tányérral kipipálva. :)
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Nekem mindegy, mert a retro bringámmal megyek és 24/28-al nem tudok felmenni, canti fékkel meg nem tudok lemenni.
...azért megpróbálom :)

Gyere a másik "vassal". :)
Ha mégis marad a retro, azzal is fel tudsz menni. Erõs vagy te... Én meg megpróbálok végigmenni mögötted a 40-es tányéron. Ne csak neked fájjon... :D

lehet hogy én is megyek

Töki! Ne szarozz, gyere mindenképp! Gyenge terep light tempó! Ha Dr. ATP azt mondja, akkor úgy is lesz. :D

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Nekem mindegy, mert a retro bringámmal megyek és 24/28-al nem tudok felmenni, canti fékkel meg nem tudok lemenni.

lehet hogy én is megyek

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Ott leszek.

"Zöld+ mindenképp..."

Felfelé, vagy lefelé?

Failure is always an option.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Ott leszek.

"Zöld+ mindenképp..."

Felfelé, vagy lefelé?

Felfelé, mer' úgy kevésbé veszélyes. :D

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Mondjuk egy szokásos meleghegyi menet 9-kor a Budai-Lövölde buszmegállóból? Esetleg kis kitérõkkel :)

Ott leszek.

"Zöld+ mindenképp..."

Felfelé, vagy lefelé?

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Mondjuk egy szokásos meleghegyi menet 9-kor a Budai-Lövölde buszmegállóból? Esetleg kis kitérõkkel :)

Zöld+ mindenképp... :)

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Részletek?

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Most szombaton például?
Valami reggeli indulásos lenne jó.

Részletek?

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

A tempód jó volt meg a kitartásod is még megyünk együtt remélem

Most szombaton például?
Valami reggeli indulásos lenne jó.

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Köszi a mai tekerést, kellemes volt, ilyeneket meg kell ismételni tetszett a táj, szép a kilátás, csak elég mozgássérült tempóban zötyögtem.

Kellemesen érzem a combom. :D lesz ez még jobb is, amint lesz lehetõség, hogy nem tartalak fel titeket a tempómmal szívesen csatlakozom.

A tempód jó volt meg a kitartásod is még megyünk együtt remélem

Motaba78

Motaba78

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás

A tempó nem zavar az út vonal a velencei hgy

Köszi a mai tekerést, kellemes volt, ilyeneket meg kell ismételni tetszett a táj, szép a kilátás, csak elég mozgássérült tempóban zötyögtem.

Kellemesen érzem a combom. :D lesz ez még jobb is, amint lesz lehetõség, hogy nem tartalak fel titeket a tempómmal szívesen csatlakozom.

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Szia
én elég kezdõ vagyok, nem megy a nagy tempó, ha ez nem zavar, amolyan kényelmes tekerõ vagyok.
mi lenne a pontos útvonal ?

A tempó nem zavar az út vonal a velencei hgy

Motaba78

Motaba78

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás

Szia ha gondolod holnap mehetünk ezen az út vonalon

Szia
én elég kezdõ vagyok, nem megy a nagy tempó, ha ez nem zavar, amolyan kényelmes tekerõ vagyok.
mi lenne a pontos útvonal ?