Én is asztmás vagyok. Terhelés alatt az immunrendszer lekapcsol (nincs rá kapacitás) és így nincs allergia (immunreakció) sem.Ráterhelni meg nem merek, mert van egy enyhe asztmám is, és a torkom már így is kapar. Nem akarom kipróbálni, hogy mi lesz, ha a számon keresztül kapkodom be a pollendús levegõt...
Hallottam én is több helyrõl olyanról, hogy az edzés elmulasztotta a tüneteket, de az illetõ gondolom, nem a parlagfû-szezon közepén kezdte... (Igaz, én sem. Az idén megpróbáltam egy elég enyhe, "virágszagolgatós" edzésterv szerint, de rendszeresen csinálni. Még amikor külföldön voltam, akkor is nyomtam a szálloda konditermében a tekerõgépen. Aztán mégis hamar eljutottam oda, mintha az idén nem edzettem volna semmit...)
Jelentkezz be Regisztrálj

Fehérvár
Írta 2011. szeptember 04. - 21:21

A sebesség mindent megold.
Írta 2011. szeptember 04. - 14:14

Hallottam én is több helyrõl olyanról, hogy az edzés elmulasztotta a tüneteket, de az illetõ gondolom, nem a parlagfû-szezon közepén kezdte... (Igaz, én sem. Az idén megpróbáltam egy elég enyhe, "virágszagolgatós" edzésterv szerint, de rendszeresen csinálni. Még amikor külföldön voltam, akkor is nyomtam a szálloda konditermében a tekerõgépen. Aztán mégis hamar eljutottam oda, mintha az idén nem edzettem volna semmit...)
Írta 2011. szeptember 04. - 14:05

Írta 2011. szeptember 04. - 11:12

Köszi.Tényleg jó volt, de kinyúvasztottam magam...
Janinak gratula az eredményéhez.
De jó nektek...
Engem teljesen kicsinált az allergia, ebben az évben még jobban, mint eddig bármikor. A házból nem merek jóformán kimenni, nemhogy még bringázni... Ezért nem voltam a Vértesben meg a Dynamon sem, pedig terveztem. Tulajdonképpen a Velence 55 óta nem is voltam bringázni, csak munkába meg a városba mentem párszor maszkkal, de az sem elég. Most az autómat használom pollenszûrõs utazókapszulának. Tegnap is csak Istvánmajorig mentem a gyerekeket menteni, mert épphogy csak eljutottak a pátkai víztározóig, defektet kaptak.
Gyógyszer nem segít?
Nekem erõs allergiám van, de a gyógyszerek nagyjából kezelik a tüneteket és terhelés alatt meg teljesen megszûnik.
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. szeptember 04. - 10:07

Engem teljesen kicsinált az allergia, ebben az évben még jobban, mint eddig bármikor. A házból nem merek jóformán kimenni, nemhogy még bringázni... Ezért nem voltam a Vértesben meg a Dynamon sem, pedig terveztem. Tulajdonképpen a Velence 55 óta nem is voltam bringázni, csak munkába meg a városba mentem párszor maszkkal, de az sem elég. Most az autómat használom pollenszûrõs utazókapszulának. Tegnap is csak Istvánmajorig mentem a gyerekeket menteni, mert épphogy csak eljutottak a pátkai víztározóig, defektet kaptak.
Írta 2011. szeptember 04. - 09:35

Kár, hogy nem jöttél, mert jót mentünk!
Zöld + 40es tányérral kipipálva.
Tényleg jó volt, de kinyúvasztottam magam...
Janinak gratula az eredményéhez.
Írta 2011. szeptember 03. - 17:33

lehet hogy én is megyek
Kár, hogy nem jöttél, mert jót mentünk!
Zöld + 40es tányérral kipipálva.

Írta 2011. szeptember 02. - 21:58

Nekem mindegy, mert a retro bringámmal megyek és 24/28-al nem tudok felmenni, canti fékkel meg nem tudok lemenni.
...azért megpróbálom
Gyere a másik "vassal".

Ha mégis marad a retro, azzal is fel tudsz menni. Erõs vagy te... Én meg megpróbálok végigmenni mögötted a 40-es tányéron. Ne csak neked fájjon...

lehet hogy én is megyek
Töki! Ne szarozz, gyere mindenképp! Gyenge terep light tempó! Ha Dr. ATP azt mondja, akkor úgy is lesz.

Írta 2011. szeptember 02. - 21:36

Nekem mindegy, mert a retro bringámmal megyek és 24/28-al nem tudok felmenni, canti fékkel meg nem tudok lemenni.
...azért megpróbálom
lehet hogy én is megyek
Írta 2011. szeptember 02. - 21:24

Ott leszek.
"Zöld+ mindenképp..."
Felfelé, vagy lefelé?
...azért megpróbálom

Írta 2011. szeptember 02. - 21:04

Ott leszek.
"Zöld+ mindenképp..."
Felfelé, vagy lefelé?
Felfelé, mer' úgy kevésbé veszélyes.

Írta 2011. szeptember 02. - 20:55

Mondjuk egy szokásos meleghegyi menet 9-kor a Budai-Lövölde buszmegállóból? Esetleg kis kitérõkkel
Ott leszek.
"Zöld+ mindenképp..."
Felfelé, vagy lefelé?
Írta 2011. szeptember 02. - 20:34

Mondjuk egy szokásos meleghegyi menet 9-kor a Budai-Lövölde buszmegállóból? Esetleg kis kitérõkkel
Zöld+ mindenképp...

Írta 2011. szeptember 02. - 19:51

Részletek?

Írta 2011. szeptember 02. - 19:24

Írta 2011. szeptember 02. - 14:27

A tempód jó volt meg a kitartásod is még megyünk együtt remélem
Most szombaton például?
Valami reggeli indulásos lenne jó.
Írta 2011. szeptember 02. - 12:51

Köszi a mai tekerést, kellemes volt, ilyeneket meg kell ismételni tetszett a táj, szép a kilátás, csak elég mozgássérült tempóban zötyögtem.
Kellemesen érzem a combom.lesz ez még jobb is, amint lesz lehetõség, hogy nem tartalak fel titeket a tempómmal szívesen csatlakozom.
A tempód jó volt meg a kitartásod is még megyünk együtt remélem
Írta 2011. szeptember 01. - 20:00

A tempó nem zavar az út vonal a velencei hgy
Köszi a mai tekerést, kellemes volt, ilyeneket meg kell ismételni tetszett a táj, szép a kilátás, csak elég mozgássérült tempóban zötyögtem.
Kellemesen érzem a combom.

Írta 2011. szeptember 01. - 08:25

Szia
én elég kezdõ vagyok, nem megy a nagy tempó, ha ez nem zavar, amolyan kényelmes tekerõ vagyok.
mi lenne a pontos útvonal ?
A tempó nem zavar az út vonal a velencei hgy
Írta 2011. szeptember 01. - 07:17

SziaSzia ha gondolod holnap mehetünk ezen az út vonalon
én elég kezdõ vagyok, nem megy a nagy tempó, ha ez nem zavar, amolyan kényelmes tekerõ vagyok.
mi lenne a pontos útvonal ?