Vateráról. Engem nem vonz, de gyorsabb.Jani!
A felniket hol vetted? Engem is jobban vonz a minél aero-sabb felni.

Vateráról. Engem nem vonz, de gyorsabb.Jani!
A felniket hol vetted? Engem is jobban vonz a minél aero-sabb felni.
A sebesség mindent megold.
Próbáltam megmérni, de mivel rajta van a gumi, így nem olyan pontos. 27 körülit mértem.
A külsõ szélessége 20.5mm, a belsõ meg a megadott 13-al ellentétben 14mm, erre határozottan emlékszem, mert örültem neki, így kicsit jobban passzol a 28-as gumihoz.
28mm-re emlékszem, de majd otthon megmérem.
A magasságát le tudnád nekem mérni?
A magasságát le tudnád nekem mérni?
Vegyél Altrix Spidert, a fixiben az van nekem is. Ákos tud hozni, nem sokkal drágább, mintha ingyen kapnál valakitõl.
Okké, akkor megcélzok egy pár ilyet.
Rossz idõben meg tavasszal kell valami kerék a merev montiba aszfaltozni. Kicsit öszvér lesz, de legalább az enyém
Nem szegecselt, de dupla falu és jó vastag az anyaga. Ha fixiben a skidet bírja, akkor neked is jó lesz urszáguton gurulgatni még tárcsafékkel is.
Van benne valami szegecselés? Vagy totál egyszerû?
..
Tényleg nem egy drága dolog, kérdés, hogy mennyire fogja ez bírni?!
A montiba menne tárcsás agyakkal.
Vegyél Altrix Spidert, a fixiben az van nekem is. Ákos tud hozni, nem sokkal drágább, mintha ingyen kapnál valakitõl.
Sporik! Van esetleg elfekvõben valakinek 2db outi felni? Lehetõleg 32 furatos és duplafalú.
Egyébként miért kellenek neked ezek a kicsi lánckerekek? Hátul milyen sorod van?Majd megnézem. Leg rosszab esetben veszek egy ilyet:
Majd megnézem. Vagy veszek egy ilyet: Fsa outi hajtómû / bianchi outi gyári felszerelése eladó « hajtás « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
Ha lesz rá pénzem...
Majd megnézem. Vagy veszek egy ilyet: Fsa outi hajtómû / bianchi outi gyári felszerelése eladó « hajtás « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózásaMekkora lyukkör kell? Mert esélyes, hogy az 53-39 az 130mm és abból 38as a legkisebb.
Én meg 50-34-es tányérokat keresek shimano exage 53-39 biospace helyett.