Sziasztok!Mi vasárnap délelõttre tervezünk egy túrázós menést a Baglyas környékére.Kedden pedig a Vértesbe vagy a Velencei hegységbe szeretnénk menni.Üdv!
Most akkor mentek????
Benõ.
Sziasztok!Mi vasárnap délelõttre tervezünk egy túrázós menést a Baglyas környékére.Kedden pedig a Vértesbe vagy a Velencei hegységbe szeretnénk menni.Üdv!
Hahó emberkék,
Esetleg a hétvégén lehetne tekergõzni egyet... mondjuk szombat?
Defektjavítót, gumileszedõt és pumpát hozzatok, elsõváltót kérem otthon beállítani.
Lakatokat nem ismerem, de osztom bringa véleményét, hogy túl jó az a Trek ahhoz, hogy bárhol otthagyd.
Nekem ilyen lámpám van, bejött. Hozét úgysem tudnád rávenni hogy gyártson egyet neked
Jo napot, Uraim
Gyors kerdes: lakatot, zarat, lancot, akarmilyen vedelmet - milyet javasoltok?
Ranezesre ez bejon (nem baj,ha bazi nehez): LOCK FOLDING HIGH SECURITY 720MM LONG FOLDS TO 11x11x5 | eBay
Iletve,
Lampat, szettet - milyet?
Koszi
Cs.
Na végre, hogy életjelt adtál onnan a másik oldaláról a glóbusznak. Mi a ...-t keresel ott? Olvasgattam az írásaidat, nem lehet rossz sorod.Jo napot, Uraim
Gyors kerdes: lakatot, zarat, lancot, akarmilyen vedelmet - milyet javasoltok?
Ranezesre ez bejon (nem baj,ha bazi nehez): LOCK FOLDING HIGH SECURITY 720MM LONG FOLDS TO 11x11x5 | eBay
Iletve,
Lampat, szettet - milyet?
Koszi
Cs.
Valakinek nincs véletlenül elfekvõben bármilyen hátsó hidraulikus tárcsaféke? Egy ismerõsömnek kellene.
Akkor még egyszer megkérdezem: tesztelés volt?
Akkor még egyszer megkérdezem: tesztelés volt?
Hát a mai tekerés jó volt miután a Bálint be állította a váltómat igaz utána kaptam egy defektet és össze futottunk a Janival meg egy bringás barátjával és mentünk velük ja és a végén volt még egy defekt az már nem nekem volt
Akkor holnap fél háromkor kisfaludi csehó elõtt találkozunk!
Sziasztok szombaton egy velencei hgy tekerés úgy fél három körüli indulással?