Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Nem láttalak.
A laza korizás nem jött össze, találkoztam haverokkal és 2 órát hokiztam velük. Fáj mindenem...

Én sem láttalak... lehet, hogy azért, mert én itthon porszívóztam? :D Sajnos nem sikerült kijutni.
A holnapi munkábamenés lesz izgalmas kerékpárral. Asszem kicsit több idõt fogok hagyni a bejutásra. :)
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Én is inkább a korizást erõltetném. Ha végzek az itthoni teendõkkel, lehet, hogy kint összefutunk. :)

Nem láttalak.
A laza korizás nem jött össze, találkoztam haverokkal és 2 órát hokiztam velük. Fáj mindenem...
Failure is always an option.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Most keveredtem ki a megfázásból, inkább csak egy csónakázó tavi korizást vállalok. 2 körül ott leszek.

Én is inkább a korizást erõltetném. Ha végzek az itthoni teendõkkel, lehet, hogy kint összefutunk. :)

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Megérkezett, menni kellene egy havasat. Valaki?

Most keveredtem ki a megfázásból, inkább csak egy csónakázó tavi korizást vállalok. 2 körül ott leszek.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Már itt is havazik... Lapát bekészítve. :D

Megérkezett, menni kellene egy havasat. Valaki?

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Már itt is havazik... Lapát bekészítve. :D

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Nincs korhatár, buliból megyünk. :-)
Nekem 2:47 volt a legjobb balcsi, de sosem siettem még, inkább poénkodtunk mindig, szintén végig mellben. :-)
Téged is megjegyezlek, aztán meglátjuk hogyan alakul.

A tóátúszásoknál nagy könnyebbség, hogy folyamatosan lehet a kordonhajókhoz tájolni magad. Az 1-2 bólyás szabadvízi pálya más történet, folyamatosan tájékozódni kell, szóval távolságban és fõleg energiában is (ha nem kapsz el egy rutinos bolyt, minden 3-4. levegõvételnél fej kiemel) nehezebbel számoljatok. Próbáld majd ki a tavon, hogy 100m-en mennyit térsz el, ha becélzod a büfét a parton :D

Persze mellúszásnál ez nem érvényes - de az elég lassú, csak buliversenyzõknek ajánlott... :)
"too proud to beg, too dumb to steel"

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

Na, most megnéztem, tavalyelõtt a Velenci-tó úszáson 1:31:33 alatt úsztam a 3000-et. Ez a 295. helyezésre volt jó. Mondjuk ez nekem kényelmes tempó volt, csak a végén húztam kicsit bele. Mellúszásban úsztam, gyorsban nem tudok egyszerre ennyit.

Nincs korhatár, buliból megyünk. :-)
Nekem 2:47 volt a legjobb balcsi, de sosem siettem még, inkább poénkodtunk mindig, szintén végig mellben. :-)
Téged is megjegyezlek, aztán meglátjuk hogyan alakul.

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Na, most megnéztem, tavalyelõtt a Velenci-tó úszáson 1:31:33 alatt úsztam a 3000-et. Ez a 295. helyezésre volt jó. Mondjuk ez nekem kényelmes tempó volt, csak a végén húztam kicsit bele. Mellúszásban úsztam, gyorsban nem tudok egyszerre ennyit.
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Well, én nem úszom gyorsan, ellenben kitartóan... Ha a Balcsit elsõre megúsztam 2:41 alatt különösebb rákészülés nélkül, akkor talán a 3800-at is bele tudom féretni a 2:20-ba. Ha sem Fezso, sem más nem vállalja, akkor azért kérdezzetek rám, mielõtt úszni kezdetek te, vagy a csaj. (Persze, csak ha nincs valami felsõ korhatár.)
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

...hát utoljára vagy 9 éve jártam azon a versenyen, de a jó hangulat garantált - a szintidõ meg elég nagypapás :D
Szívesen elmennék nosztalgiázni egyet, de az olcsóbb elõnevezés holnapig tart, és ennyi idõre elõre sajnos nem tudok ígérni... ha nyár elején még nincs emberetek, beszéljünk róla.

Oksa, azért megjegyezlek. :-)
Végsõ esetben vagy én úszóm le, vagy a futó csaj. :-)
Nem adjuk fel.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Buliból, szórakozásból, de mindenképpen befejezni szintidõ alatt.
Szeretnénk egyszer ezt is kipróbálni, ennyi.

...hát utoljára vagy 9 éve jártam azon a versenyen, de a jó hangulat garantált - a szintidõ meg elég nagypapás :D
Szívesen elmennék nosztalgiázni egyet, de az olcsóbb elõnevezés holnapig tart, és ennyi idõre elõre sajnos nem tudok ígérni... ha nyár elején még nincs emberetek, beszéljünk róla.

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

Díjra mentek vagy "csak" teljesítésre?

Buliból, szórakozásból, de mindenképpen befejezni szintidõ alatt.
Szeretnénk egyszer ezt is kipróbálni, ennyi.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Nagyatádi Ironman díjazott váltóban való induláshoz keresünk úszó embert. Valakinek lenne kedve ?
Július 28, 3.800 m, 2h20' szint, 9000 Ft.
Akit esetleg érdekelne, kérem jelentkezzen privátban!

Díjra mentek vagy "csak" teljesítésre?

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Nagyatádi Ironman díjazott váltóban való induláshoz keresünk úszó embert. Valakinek lenne kedve ?

Hát asszem ez nem az én harcom lesz... :)

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts
Téli álmot alszunk :)

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
De elcsendesedett a fórum... :)

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Tegnap begurultam Fehérvárra és még palotán meg ellõzött egy szingós srác. Szerintem bigcamera volt. Utólag is köszi, hogy elhúzott Õsiig. Igazából kényelmesebb tempóban akartam menni, de elkapott mögötte a vákum és alig bírtam kiszabadulni belõle... :)
hazafelé a szembe szél nem esett jól. Az utolsó pár kilométert sétáltam, mert valami keresztbe szét vágta a gumit. Sajna kuka...

Hát beza az nem én voltam. :)
Sajnos idén még egy métert sem mentem, de majd belehúzok, hogy bírjam az edzett urak tempóját. :D

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts
Tegnap begurultam Fehérvárra és még palotán meg ellõzött egy szingós srác. Szerintem bigcamera volt. Utólag is köszi, hogy elhúzott Õsiig. Igazából kényelmesebb tempóban akartam menni, de elkapott mögötte a vákum és alig bírtam kiszabadulni belõle... :)
hazafelé a szembe szél nem esett jól. Az utolsó pár kilométert sétáltam, mert valami keresztbe szét vágta a gumit. Sajna kuka...
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index