például majd mi
Milyen volt a szingósokkal?
Maximum 80-100km, de mindig vannak, akik hamarabb visszafordulnak, rövidítenek.
jól hagzik átlag táv?
A sebesség mindent megold.
Azt mindig ott reggel találják ki, általában a szélirány a meghatározó az útvonalválasztásnál, hazafelé legyen hátszél.
azt szabadna e megérdeklõdni hogy mi az útvonal? most azt találtuk ki hogy elmegyünk 3-an és ha nem bírjuk a tempót akkor nem baj ha lemaradunk elkerekezünk ott hármasban
Mindenki ezt mondja , de õk is már nagyon puhák a hétvégi edzéseken, az átlagéletkor bõven 40felett van, 30-as átlagot szoktak tekerni, ami bolyban nagyon kevés.
Mindenki ezt mondja , de õk is már nagyon puhák a hétvégi edzéseken, az átlagéletkor bõven 40felett van, 30-as átlagot szoktak tekerni, ami bolyban nagyon kevés.
a szingohoz túl hobbisták vagyunk mi átlag 2 naponta szoktunk a velencei tavacska körül menni egy közepesen erõs karikát (avg. 25-30kmh) és havonta egy nagyobb szusszanatot 140-160km, most szept elsõ hétvégéjén a balcsi felé vesszük az irányt, aki érez rá ingerenciát ilyenekre csatlakozhat, a szingósokhoz túl puhának érzem magam
Igen, vannak. Pl én is, de általában egyedül szoktam bringázni. Fehérvár országútis szempontból egyedi Magyarországon, itt rendszeresen vannak szervezett közös bringázások, a Szingósok egész évben minden szombat és vasárnap 9kor (télen 10tõl) a Sóstói Stadiontól indulnak, bárki csatlakozhat ezekhez a bringázásokhoz. Hétközben kedden és csütörtökön 17órától a helyszín változó, de ilyenkor gyorsabban szoktak haladni.
Bigcameráék is szoktak titokban közösen bringázgatni.
Tiszteletem a nagyérdemûnek, vannak e itt országút aszfaltbetyárok? Oda keresünk társakat mert egyenlõre csak 3-an vagyunk de alig érünk rá egyszerre, egyedül meg marha unalmas
Secutor kollégától kérdem, hogy Gázlós képek lesznek fent valamikor?
Reggel 5.45-kor indulok a Gellért utcából. 1 hely van még.
Gázlóra menés? Betársulnék valakihez, ha lehet.