Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Sziasztok pénteken megy valaki tekerni?

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Nekik inkább nem adnám. Azért lehetõleg inkább bicikli legyen belõle, mint kannás bor... (Meg ha egyszer adsz nekik valamit, utána levakarhatatlanok lesznek.)
Amúgy ilyen kormányt - ha az enyém nem elég szép - ilyen barlácsáruház, Decathlon szintû helyeken is lehet találni, akár hétvégén is, ha már nagyon unod a nyüszörgést.

No, találtam egy alut ezeröcsiért, holnap 10 perc szerelés és én leszek a nap hõse :)
"too proud to beg, too dumb to steel"

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Nekik inkább nem adnám. Azért lehetõleg inkább bicikli legyen belõle, mint kannás bor... (Meg ha egyszer adsz nekik valamit, utána levakarhatatlanok lesznek.)
Amúgy ilyen kormányt - ha az enyém nem elég szép - ilyen barlácsáruház, Decathlon szintû helyeken is lehet találni, akár hétvégén is, ha már nagyon unod a nyüszörgést.

Ez Fezsonak volt válasz, nem t'om, miért nem mûködött az idézés.
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Lehet. Hova, mikor, mivel?

Visszavonom. Rossz idõ lesz és nem is érek rá.

A sebesség mindent megold.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Srácok!
Megyünk tekerni vasárnap reggel/dél elõtt???

Lehet. Hova, mikor, mivel?

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Nekem van, bár ehhez csak távolról hasonlít, valami orosz parasztbiciklirõl való... Ha megszabadítasz tõle, lehet, hogy adok még vele valamit. :-)

Kiváncsivá tettél :)
...de rosszul értelmezed a szitut, nekem ér meg bármit hogy végre ne rágják érte a fülemet. :P
Egyébként vasból készült dolgoktól örömmel megszabadítanak bizonyos üzleti körök :D

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Nekem van, bár ehhez csak távolról hasonlít, valami orosz parasztbiciklirõl való... Ha megszabadítasz tõle, lehet, hogy adok még vele valamit. :-)
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Páromnak szeretném (valójában õ szeretné, a tudományos érvek nem gyõzik meg :D ) egy kényelmesebbre cserélni a kormányát egy városi biciklin - esetleg nincs valakinek elfekvõben valami ehhez hasonló?

Egy hasonló van a munkába járós vasamon. Tényleg baromi kényelmes. :)

Srácok!
Megyünk tekerni vasárnap reggel/dél elõtt???
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás
Páromnak szeretném (valójában õ szeretné, a tudományos érvek nem gyõzik meg :D ) egy kényelmesebbre cserélni a kormányát egy városi biciklin - esetleg nincs valakinek elfekvõben valami ehhez hasonló?
Feltöltött kép

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Srácok, esetleg ha kell valakinek egy 36lyukas és egy 32lyukas duplafalú felni akkor nézzen rá az apróban a hirdetéseimre. Nektek az ott szereplõ árnál is jóval olcsóbban odaadom, nálam csak a helyet foglalják.

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
[quote name='bigcamera']Szombat reggel egy aszfaltos karika jó lenne!
Alcsut felé esetleg? Vagy egy Csókakõi kör? Írjatok! :)[/QUOTE

Szia nekem nem jó a hétvége

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Sziasztok hétvégén lesz valami tekerész? Nekem a szombat lenne jó.

Szombat reggel egy aszfaltos karika jó lenne!
Alcsut felé esetleg? Vagy egy Csókakõi kör? Írjatok! :)

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Sziasztok hétvégén lesz valami tekerész? Nekem a szombat lenne jó.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Helló Mindenkinek!

Fehérvári és kicsit montis révén örülök ennek a témának.
Ha jól láttam itt alkalmanként verbuválódik egy-két csapat a közös edzésekhez. Lehet hozzátok csatlakozni? Felmérni hol is állok erõnlétben, egyebekben az MTB-s evolúcióban?!

Üdv Neked is!
Figyeld a fórumot és gyere nyugodtan. Egyenlõre még nem voltunk idén terepen (tisztelet a kivételnek), de lassan kimerészkedünk és itt fogunk egyeztetni, szervezkedni.
Várunk!

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás

Hátha valaki nem tudja: nemrég frissült a google maps a környékünkön, így a Hegység is már élvezhetõ minõségben nézegethetõ.
Google Térkép
...tippem szerint tavaly nyáriak a felvételek.

Augusztus szeptember környéki lehet mert a földekrõl már a bálát lehordtuk meg a tarlóhántás megtörtént :)))

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás

Tudom kik õk. A vitálból váltak ki, rendesek és jól viszik majd a boltot, de szerintem elektromos bringákra specializálódnak. Profi szintû versenyzõk soha nem voltak, abból összesen csak egy darab van Fehérváron az elmúlt 20évben és õ nem bringaboltos.

Annyira nem ismerem õket de korrekt módon álltak hozzám amikor kell alkatrész.
A profi versenyzõt nem tudom hogy értették hozzám képest biztos azok :)
Nekem sokat számít hogy hogy kezelnek ha egy boltban hagyom a pénzem. Vitálban lekezelõek voltak az eladók velem amikor cuccot akartam venni. Oda többet nem megyek. Lehet mások szerint sértõdõs vagyok de nem hülye. Ha nem értek valamit akkor meg kérdezem. Ha normálisak akkor ott vettem volna a bringát kb 130ezer ft. Zokszó nélkül összerakok bármilyen motort a mezõgazdaságban de a bringához nem értek ezért kérdezek :)

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás
Hátha valaki nem tudja: nemrég frissült a google maps a környékünkön, így a Hegység is már élvezhetõ minõségben nézegethetõ.
Google Térkép
...tippem szerint tavaly nyáriak a felvételek.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Weblap még készülõben ezt mondta a srác is . Csak az elérhetõségek miatt tettem fel a weblapot. Sajnos nem megy nekik minden egyszerre .De nagyon korrektek és sok jó tanácsot is kaptam tõlük mivel évekig profi szinten versenyzõk voltak. Bármi bringás kérdésem van azt mondta megoldjuk legyen az tanács vagy szerelés.

Tudom kik õk. A vitálból váltak ki, rendesek és jól viszik majd a boltot, de szerintem elektromos bringákra specializálódnak. Profi szintû versenyzõk soha nem voltak, abból összesen csak egy darab van Fehérváron az elmúlt 20évben és õ nem bringaboltos.

TeNorbi

TeNorbi

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Helló Mindenkinek!

Fehérvári és kicsit montis révén örülök ennek a témának.
Ha jól láttam itt alkalmanként verbuválódik egy-két csapat a közös edzésekhez. Lehet hozzátok csatlakozni? Felmérni hol is állok erõnlétben, egyebekben az MTB-s evolúcióban?!

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás

Pont beszéltünk róla a 7végén. MEGYÜNK!

Helyes, helyes !! :)