Jelentkezz be Regisztrálj

Fehérvár
Posted 2012. March 13. - 14:31

Posted 2012. March 12. - 19:51

Nekik inkább nem adnám. Azért lehetõleg inkább bicikli legyen belõle, mint kannás bor... (Meg ha egyszer adsz nekik valamit, utána levakarhatatlanok lesznek.)
Amúgy ilyen kormányt - ha az enyém nem elég szép - ilyen barlácsáruház, Decathlon szintû helyeken is lehet találni, akár hétvégén is, ha már nagyon unod a nyüszörgést.
No, találtam egy alut ezeröcsiért, holnap 10 perc szerelés és én leszek a nap hõse

Posted 2012. March 11. - 10:46

Amúgy ilyen kormányt - ha az enyém nem elég szép - ilyen barlácsáruház, Decathlon szintû helyeken is lehet találni, akár hétvégén is, ha már nagyon unod a nyüszörgést.
Ez Fezsonak volt válasz, nem t'om, miért nem mûködött az idézés.
Posted 2012. March 10. - 22:01

Lehet. Hova, mikor, mivel?
Visszavonom. Rossz idõ lesz és nem is érek rá.
A sebesség mindent megold.
Posted 2012. March 10. - 21:06

Srácok!
Megyünk tekerni vasárnap reggel/dél elõtt???
Lehet. Hova, mikor, mivel?
Posted 2012. March 10. - 20:49

Nekem van, bár ehhez csak távolról hasonlít, valami orosz parasztbiciklirõl való... Ha megszabadítasz tõle, lehet, hogy adok még vele valamit. :-)
Kiváncsivá tettél

...de rosszul értelmezed a szitut, nekem ér meg bármit hogy végre ne rágják érte a fülemet.

Egyébként vasból készült dolgoktól örömmel megszabadítanak bizonyos üzleti körök

Posted 2012. March 10. - 20:14

Posted 2012. March 10. - 18:31

Páromnak szeretném (valójában õ szeretné, a tudományos érvek nem gyõzik meg
) egy kényelmesebbre cserélni a kormányát egy városi biciklin - esetleg nincs valakinek elfekvõben valami ehhez hasonló?
Egy hasonló van a munkába járós vasamon. Tényleg baromi kényelmes.

Srácok!
Megyünk tekerni vasárnap reggel/dél elõtt???

Posted 2012. March 10. - 17:05

Posted 2012. March 10. - 00:18

Posted 2012. March 09. - 22:38

Alcsut felé esetleg? Vagy egy Csókakõi kör? Írjatok!

Szia nekem nem jó a hétvége
Posted 2012. March 09. - 15:51

Sziasztok hétvégén lesz valami tekerész? Nekem a szombat lenne jó.
Szombat reggel egy aszfaltos karika jó lenne!
Alcsut felé esetleg? Vagy egy Csókakõi kör? Írjatok!

Posted 2012. March 09. - 14:10

Posted 2012. March 07. - 20:42

Helló Mindenkinek!
Fehérvári és kicsit montis révén örülök ennek a témának.
Ha jól láttam itt alkalmanként verbuválódik egy-két csapat a közös edzésekhez. Lehet hozzátok csatlakozni? Felmérni hol is állok erõnlétben, egyebekben az MTB-s evolúcióban?!
Üdv Neked is!
Figyeld a fórumot és gyere nyugodtan. Egyenlõre még nem voltunk idén terepen (tisztelet a kivételnek), de lassan kimerészkedünk és itt fogunk egyeztetni, szervezkedni.
Várunk!

Posted 2012. March 07. - 20:07

Augusztus szeptember környéki lehet mert a földekrõl már a bálát lehordtuk meg a tarlóhántás megtörténtHátha valaki nem tudja: nemrég frissült a google maps a környékünkön, így a Hegység is már élvezhetõ minõségben nézegethetõ.
Google Térkép
...tippem szerint tavaly nyáriak a felvételek.

Posted 2012. March 07. - 20:02

Tudom kik õk. A vitálból váltak ki, rendesek és jól viszik majd a boltot, de szerintem elektromos bringákra specializálódnak. Profi szintû versenyzõk soha nem voltak, abból összesen csak egy darab van Fehérváron az elmúlt 20évben és õ nem bringaboltos.
Annyira nem ismerem õket de korrekt módon álltak hozzám amikor kell alkatrész.
A profi versenyzõt nem tudom hogy értették hozzám képest biztos azok

Nekem sokat számít hogy hogy kezelnek ha egy boltban hagyom a pénzem. Vitálban lekezelõek voltak az eladók velem amikor cuccot akartam venni. Oda többet nem megyek. Lehet mások szerint sértõdõs vagyok de nem hülye. Ha nem értek valamit akkor meg kérdezem. Ha normálisak akkor ott vettem volna a bringát kb 130ezer ft. Zokszó nélkül összerakok bármilyen motort a mezõgazdaságban de a bringához nem értek ezért kérdezek

Posted 2012. March 07. - 18:17

Google Térkép
...tippem szerint tavaly nyáriak a felvételek.
Posted 2012. March 07. - 16:55

Tudom kik õk. A vitálból váltak ki, rendesek és jól viszik majd a boltot, de szerintem elektromos bringákra specializálódnak. Profi szintû versenyzõk soha nem voltak, abból összesen csak egy darab van Fehérváron az elmúlt 20évben és õ nem bringaboltos.Weblap még készülõben ezt mondta a srác is . Csak az elérhetõségek miatt tettem fel a weblapot. Sajnos nem megy nekik minden egyszerre .De nagyon korrektek és sok jó tanácsot is kaptam tõlük mivel évekig profi szinten versenyzõk voltak. Bármi bringás kérdésem van azt mondta megoldjuk legyen az tanács vagy szerelés.
Posted 2012. March 07. - 16:52

Fehérvári és kicsit montis révén örülök ennek a témának.
Ha jól láttam itt alkalmanként verbuválódik egy-két csapat a közös edzésekhez. Lehet hozzátok csatlakozni? Felmérni hol is állok erõnlétben, egyebekben az MTB-s evolúcióban?!
Posted 2012. March 07. - 07:33