Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Megyünk tekerni a hétvégén? Például a romai fürdõhöz

Most voltunk ott, nem jöttél :)

- Ha valakit érdekel esetleg a Vértesi pálya, akkor jövõ héten szombaton vagy vasárnap megmutatom mind a két kört.
- Egy embert és egy bringát el tudok vinni.
- A legjobb parkolási pont a Gánt utáni "zsák"falu Vérteskozma innen kb 15 perce van bringával a Várgesztesi Rajt/Cél terület.

Ha érdekel valakit, majd jelezzetek. Balint

Én szívesen megnézném. Ha más is jön, akkor tudok autóval menni + bringát vinni.
Failure is always an option.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

- Ha valakit érdekel esetleg a Vértesi pálya, akkor jövõ héten szombaton vagy vasárnap megmutatom mind a két kört.
- Egy embert és egy bringát el tudok vinni.
- A legjobb parkolási pont a Gánt utáni "zsák"falu Vérteskozma innen kb 15 perce van bringával a Várgesztesi Rajt/Cél terület.

Ha érdekel valakit, majd jelezzetek. Balint
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

nem kell elvigyel. sajat tempomban, biztonsagosan bringan ulve vegig megyek. de mivel ugy sem kuldesz se gpx se klm adatot, tulkeppen mindegy mirol irok ;)

Nézd a fórumot, csatlakozz hozzánk és a lényeges útvonalakat megtudod.
A Vhg-be /-rõl nem kell gps útvonal, csak egyszer végig kell velünk jönni. :)
Várunk szeretettel!
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

nem kell elvigyel. sajat tempomban, biztonsagosan bringan ulve vegig megyek. de mivel ugy sem kuldesz se gpx se klm adatot, tulkeppen mindegy mirol irok ;)

Látom még mindig nem érted, mit akarok és akartam mondani. :) Igazából teljesen mindegy.
Egy Velencei-hegység térképen rajta van minden út, csak össze kell rakni.
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

HeyBud

HeyBud

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás

És te akartad, hogy elvigyelek a többi és keményebb ösvényre, vagyis inkább küldjek csak egy gpx vagy klm file-t ... :D és vagányoltál, hogy nem kell félteni téged ... :D ajaj ... pedig csak egy szimpla disznó járta ösvény lett ami állítólag veszélyes ...
Látod! Jól sejtettem én ezt a dolgot! Nem elõször mennék olyan helybélivel aki tudja is abszolválni ezeket :)

HeyBud

HeyBud

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás

Rossz útvonalakat választasz, vagy más idõben járkálsz ki. :)

haaat, hogy ebbol nem tudok tanulni, pedig hanyan mondtak mar, h jokor kell jo helyen lenni :D

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Ahoj!

Képek amiket készítettem a Várpalotai Tavaszköszöntõrõl......

Üdv:Fecó!

Köszönjük, nagyon jó képek! Készült egy olyan, mint tavaly, össze is vágtam :)
Failure is always an option.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Az már régen volt, változnak az idõk. ;)
Manka lehetett az 1x1-es mezben.

Addig jó, amíg nem találkozunk mással.

Manka volt az +18kg-al magán és a váltós 29" Speci ... és Fityisz úr a fiúcska :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

a két esõ között kimentem az ingokovekhez meg az aniko forrashoz. nagyon jo volt a palya minosege. hozzateszem, az aniko forras fele mar sztem tul veszelyes (nekem) nehany szakasz, annyira le van turva az ut es tele van torott faagakkal. parat eltakaritottam, de ez semmire nem eleg.
...mondjuk igy a masodik zuhe majdnem nyakon kapott...

...hogy lehet az, h szinte sosem talalkozom senkivel a hegyen?

És te akartad, hogy elvigyelek a többi és keményebb ösvényre, vagyis inkább küldjek csak egy gpx vagy klm file-t ... :D és vagányoltál, hogy nem kell félteni téged ... :D ajaj ... pedig csak egy szimpla disznó járta ösvény lett ami állítólag veszélyes ...
Látod! Jól sejtettem én ezt a dolgot! Nem elõször mennék olyan helybélivel aki tudja is abszolválni ezeket :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Jani, ismerem az oldalt, szoktam is nézegetni, de csak sutyiban.
Ugyanis még mindig nem tudom megbocsátani az ottani fõkolomposoknak, hogy ki akarták sajátítani maguknak az itteni SS topicot, és el akarták üldözni a "szegényebb" singlespeedeseket. (Ezért van két SS topic.) És még én lettem kimoderálva meg figyelmeztetve egy ironikus okfejtésem miatt, miszerint, ha White Industries excentrikus aggyal oldom meg ugyanazt a mûszaki problémát, akkor jó fej vagyok, de ha rugós láncfeszítõvel, akkor menjek a fenébe... Szóval megvan a véleményem róluk, még ha különben tiszteletet is érdemelnének amiatt, amit bírnak, amit csinálnak.
Ezért tudtam csak viszolygással nézni arra karbon Ninerre is nyálcsorgatás helyett, pedig milyen szép, CNC-zett hátsó lánckerék volt rajta... Egyszeregy-es mezt különben csak egy csajon láttam, de õ váltóssal ment.

Az már régen volt, változnak az idõk. ;)
Manka lehetett az 1x1-es mezben.

a két esõ között kimentem az ingokovekhez meg az aniko forrashoz. nagyon jo volt a palya minosege. hozzateszem, az aniko forras fele mar sztem tul veszelyes (nekem) nehany szakasz, annyira le van turva az ut es tele van torott faagakkal. parat eltakaritottam, de ez semmire nem eleg.

Addig jó, amíg nem találkozunk mással.

A sebesség mindent megold.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Rossz útvonalakat választasz, vagy más idõben járkálsz ki. :)

HeyBud

HeyBud

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Ahoj!

Köszi, remek fotók születtek. :)

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Köszi, megtaláltam magamat...
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

fecco

fecco

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás
Ahoj!

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Nyugi minket is. Sokat nem pihentünk rajta. :D

Tavaly én is merev villával csináltam meg. Akkor is és most, teleszkóppal is nyélen mentünk. Elég izgalmas rész volt.

A Gáborral együtt asszem kb. 2ó45p alatt tudtuk le a középtávot, de az eltévedéssel és 2 rövidke megállással szerintem kb.15percet hagytunk a pályában. Jó volt. :)

Akkor tényleg jót mentetek.
Nekem már így is "nyélen" voltak a lefelék, néha úgy megpattogott alattam a bringa, hogy alig tudtam összeszedni... Többet vállaltam, mint amit egyébként szoktam, mondjuk a Bakonyban annyiban "jobbak" a lejtõk, hogy legalább nincs az aljukban homokcsapda, mint a VHG-ben. De így is volt olyan, hogy lefelében is inkább megálltam, leszálltam, és "lekísértem" a bringát azon a pár méteren, ahol nem voltam benne biztos, hogy taknyolás nélkül át tudok menni a gyerekfej nagyságú köveken, vízmaráson. Közben meg a bozót túloldalán ott volt az "alternatív útvonal", sokkal simább, csak erre az oldalra kötötték a szalagot... Na, ezt pl. legközelebb már nem veszem be. Kis helyismeret meg egy jó teló már behoztak volna 4 óra alá ezzel az edzettségi állapotban is. Amin szintén van bõven mit javítani, bár 47 évesen már nagy csodára nem számíthatok, úgyhogy a 3 óra nekem már eléggé sci-fi...
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Õk így is versenyeznek nem akármilyen eredménnyel. deviantmtb - egyszeregy

Jani, ismerem az oldalt, szoktam is nézegetni, de csak sutyiban.
Ugyanis még mindig nem tudom megbocsátani az ottani fõkolomposoknak, hogy ki akarták sajátítani maguknak az itteni SS topicot, és el akarták üldözni a "szegényebb" singlespeedeseket. (Ezért van két SS topic.) És még én lettem kimoderálva meg figyelmeztetve egy ironikus okfejtésem miatt, miszerint, ha White Industries excentrikus aggyal oldom meg ugyanazt a mûszaki problémát, akkor jó fej vagyok, de ha rugós láncfeszítõvel, akkor menjek a fenébe... Szóval megvan a véleményem róluk, még ha különben tiszteletet is érdemelnének amiatt, amit bírnak, amit csinálnak.
Ezért tudtam csak viszolygással nézni arra karbon Ninerre is nyálcsorgatás helyett, pedig milyen szép, CNC-zett hátsó lánckerék volt rajta... Egyszeregy-es mezt különben csak egy csajon láttam, de õ váltóssal ment.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Az a szerpentin a Római-fürdõtõl Tésig sajnos felõrölt.

Nyugi minket is. Sokat nem pihentünk rajta. :D

Aztán Tésrõl VárpalotáBE az a köves, vízmarásos lejtõ sem volt öröm merev villával...
Teleszkóp kellett volna ehhez a melóhoz, b@zmeg.

Tavaly én is merev villával csináltam meg. Akkor is és most, teleszkóppal is nyélen mentünk. Elég izgalmas rész volt.

Az idõm nem tudom pontosan, mennyi lett. 4 óra felett volt, pedig erõsen reméltem, hogy azon azért belül leszek...

A Gáborral együtt asszem kb. 2ó45p alatt tudtuk le a középtávot, de az eltévedéssel és 2 rövidke megállással szerintem kb.15percet hagytunk a pályában. Jó volt. :)

Robert83

Robert83

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok!

Igaz nem vagyok fehérvári, csak környéki. Móron lakom, fõleg aszfalton tekerek, de inkább túra és nem országúti kerékpárral. Tudtok valakit ezen a fórumon aki a környéken szokott tekerni? Szívesen csatlakoznék. :)

Üdv!
Robi