Nyugi minket is. Sokat nem pihentünk rajta. 
Tavaly én is merev villával csináltam meg. Akkor is és most, teleszkóppal is nyélen mentünk. Elég izgalmas rész volt.
A Gáborral együtt asszem kb. 2ó45p alatt tudtuk le a középtávot, de az eltévedéssel és 2 rövidke megállással szerintem kb.15percet hagytunk a pályában. Jó volt. 
Akkor tényleg jót mentetek.
Nekem már így is "nyélen" voltak a lefelék, néha úgy megpattogott alattam a bringa, hogy alig tudtam összeszedni... Többet vállaltam, mint amit egyébként szoktam, mondjuk a Bakonyban annyiban "jobbak" a lejtõk, hogy legalább nincs az aljukban homokcsapda, mint a VHG-ben. De így is volt olyan, hogy lefelében is inkább megálltam, leszálltam, és "lekísértem" a bringát azon a pár méteren, ahol nem voltam benne biztos, hogy taknyolás nélkül át tudok menni a gyerekfej nagyságú köveken, vízmaráson. Közben meg a bozót túloldalán ott volt az "alternatív útvonal", sokkal simább, csak erre az oldalra kötötték a szalagot... Na, ezt pl. legközelebb már nem veszem be. Kis helyismeret meg egy jó teló már behoztak volna 4 óra alá ezzel az edzettségi állapotban is. Amin szintén van bõven mit javítani, bár 47 évesen már nagy csodára nem számíthatok, úgyhogy a 3 óra nekem már eléggé sci-fi...
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!