Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts
Megyek holnap erre céges csapattal, ha esetleg valakinek szaladgálhatnékja van jöjjön :)
Failure is always an option.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Szia!Igen,ez az.Köszi!

Esetleg e hét szombat késõ du. vagy vasárnap átdobhatnád a fox villádat, aztán belelesek.
Most már több idõm lesz.
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 posts

Üdv Secutor, nem ezt keresed?

Szia!Igen,ez az.Köszi!
"Nem vagyok egy bajnok.Rosszak a reflexeim.Egyszer elütött egy autó,amit két pasas tolt."

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Üdv Secutor, nem ezt keresed?

fecco

fecco

vendég

• fórumtag
  • 121 posts
Madárkák csip-csiripp....béke :D :D

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 posts
Olvasás értelmezés elégtelen!
Leülhet fiam:)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Ha megnézed a videót a Velo.hu-n ott Parti is bizonytalankodik abban a kanyarban, pedig biztos tud biciklizni:)
Mc'Donalds Bringamnia Veszprm Nagydj XCO kb 1:25-nél lerakja a lábát.

Látom az ész osztás és a hülye meglátás az megy + a fórumon bicikli oktatás és magyarázás ...
Az igazi ok az nem tûnt fel? Az egy elég szûk és technikás kanyar, ami egy kezdõnek, ill. a 29" bringával haladóknak (pl.: Parti) elég nehezen abszolválható.
Ez az egyik hátránya a 29'-s bringának.

Bocs, ha nagyon direkt voltam ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 posts

Gyertek Veszprémbe! :)

Neki állt ecsetelni, hogy azért ez brutál pálya és a technikai felkészültség sem árt.....mire én mondtam neki ,,10 év enduro és motocross és egy kis trial motorozás után ez nem nagy ügy". Bólintott és azt mondta, azért ez tényleg technikás lesz............:D : Erre Fecó az elsõ komolyabb kanyart a hegyoldalban a macihálóban abszolválta. :D :D :D :D

Ha megnézed a videót a Velo.hu-n ott Parti is bizonytalankodik abban a kanyarban, pedig biztos tud biciklizni:)
http://velo.hu/index...galeria&kod=552 kb 1:25-nél lerakja a lábát.

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 posts
Kicsit tekeregtem a környékünkön pünkösdkor. Csak nem volt mivel eddig feltölteni
A képek telefonos képek a minõségért elnézést.
Felsõkincses régi laktanya van az elsõ 3 képen
https://picasaweb.go...Jm018CYo8vh-gE#

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

Köszönöm szépen a frissítési lehetõséget, amit biztosítottatok az XCO-n.
Szuper volt! :D :D........az a temérdek suna!!! :P A lépcsõsoron ki is ment a fejembõl minden vér. :D

Neked bármikor !! :D
Legközelebb Parti party ... :D

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 posts
Abban dolgozok (CD/DVD). Tudom mirõl van szó. Sokszor a hajam tépem én is mik vannak. Pedig nálunk azért viszonylag komolyak a cuccok. Én javítom a nálunk lévõ gépeket. Mindenhol sablon, tök egyértelmû minden. Nem kell indikálni szinte semmit a szó szoros értelmében. Ezért nem értem.

Egyébként köszi a helpet!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Elhoztam a Cannondale R1000 vázat tegnap. Ez jónak néz ki. Második Cannondale-em. Más kategória a meó náluk ahogy látom. Vittem tolómérõt, mérõszalagot és a két kerekemet. Nagyjából 20 percig ugráltam körbe a vázat, hogy jó-e.
Igaz ez 2001-es. Azonban ha úgy bírja mint a '92-es, akkor nem lesz gond.

Ára mennyi legyen? 20k? 30k? Nem tudom.

szerk: Ezeket gondolom sablonban készítik. Ott mit lehet elszúrni? Ennyire leszarják?

Dolgoztál már tömeggyártásban? ... Ha nem akkor elmondom, hogy mindent bolondbiztosra kell megcsinálni, különben ... ilyen lesz mint a vázaddal! Az operátor nem foglalkozik semmi mással, csak azzal, hogy oda tegye, össze hegessze és kész, Biorobotok ... csúnyán kifejezve. Más nem érdekli!
Ha jobbat akar minõségre a cég, akkor azt oldja meg a mérnök! Ha nincsen megfelelõ mérnök, akkor ilyen marad.
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Elhoztam a Cannondale R1000 vázat tegnap. Ez jónak néz ki. Második Cannondale-em. Más kategória a meó náluk ahogy látom. Vittem tolómérõt, mérõszalagot és a két kerekemet. Nagyjából 20 percig ugráltam körbe a vázat, hogy jó-e.

szerk: Ezeket gondolom sablonban készítik. Ott mit lehet elszúrni? Ennyire leszarják?

Dolgoztál már tömeggyártásban? ... Ha nem akkor elmondom, hogy mindent bolondbiztosra kell megcsinálni, különben ... ilyen lesz mint a vázaddal! Az operátor nem foglalkozik semmi mással, csak azzal, hogy oda tegye, össze hegessze és kész, Biorobotok ... csúnyán kifejezve. Más nem érdekli!
Ha jobbat akar minõségre a cég, akkor azt oldja meg a mérnök! Ha nincsen megfelelõ mérnök, akkor ilyen marad.

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 posts

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

A korábban említett csálé vázról lõttem pár képet.
Merida 904

Ez így mennyit érhet a piacon? A váz 2010-es évjárat. Másfél éve használom. Lehet vele bringázni, de engem zavar, hogy ki kellett cserélnem a féket állítható fékpofásra (amúgy is tervben volt a fékcsere, de így elõrébb hoztam). A gyorszár anyája is érdekesen áll a ferde papucsok miatt. A felsõcsõ is...

Arra, hogy egy nyomon fut-e a két kerék van valami egyszerû mérés? A mögöttem jövõk nem látnak eltérést.

Látom nem vagyok egyedül az ilyen problémákkal ... Add el, ez egy Merida, ne várj tõle többet. Sajnos a vázakat betanított munkások rakják össze tucatjával. Ez ilyen, sõt az összes ilyen, csak kevésbé feltûnõ. Nekem volt közel 400e-s karbonvázam amelyen ferde volt a tengely befogató szem magassága ....

Nem tudsz vele mit kezdeni. Ez a kerékpár biznisz!

BTW: A kereket szemre be tudod lõni, ha leveszed külsõket, fejre állítod és bringát és benézed õket egymáshoz. Vagy kicsapó zsinorral felcsapsz egy egyenest a padlóra, ezzel párhuzamosan kifeszítesz egy zsineget a kerék magasságában, majd fejre állítod a bringát, belövöd a kicsapóhoz a kerekeket megnézed a vele párhzamos zsineghez. Ezzel még az egymáshoz képesti ferdeséget is meg tudod nézni.

fecco

fecco

vendég

• fórumtag
  • 121 posts
Köszönöm szépen a frissítési lehetõséget, amit biztosítottatok az XCO-n.
Szuper volt! :D :D........az a temérdek suna!!! :P A lépcsõsoron ki is ment a fejembõl minden vér. :D

Köszi mindenkinek a gartulációt, jól esett! :)
Jó tekerést Nektek !! Én megyek, és megnézem a Fecót (is) !! :D

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 posts
A korábban említett csálé vázról lõttem pár képet.
Merida 904

Ez így mennyit érhet a piacon? A váz 2010-es évjárat. Másfél éve használom. Lehet vele bringázni, de engem zavar, hogy ki kellett cserélnem a féket állítható fékpofásra (amúgy is tervben volt a fékcsere, de így elõrébb hoztam). A gyorszár anyája is érdekesen áll a ferde papucsok miatt. A felsõcsõ is...

Arra, hogy egy nyomon fut-e a két kerék van valami egyszerû mérés? A mögöttem jövõk nem látnak eltérést.

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
Köszi mindenkinek a gartulációt, jól esett! :)
Jó tekerést Nektek !! Én megyek, és megnézem a Fecót (is) !! :D

fecco

fecco

vendég

• fórumtag
  • 121 posts
Gyertek Veszprémbe! :)
Még nem késõ nevezni és lehet menni a nagypályára II. osztályban licenc nélkül is.
Én tegnap voltam a pályabejárásos-edzésen és remek nyomvonalat lapátoltak össze. :)
Úgy kezdõdött az egész, hogy a Eisenkrammer Karcsi odajött hozzám a nevezésnél, hogy ,,hol megyek" - mondom a hosszú pályán.
Neki állt ecsetelni, hogy azért ez brutál pálya és a technikai felkészültség sem árt.....mire én mondtam neki ,,10 év enduro és motocross és egy kis trial motorozás után ez nem nagy ügy". Bólintott és azt mondta, azért ez tényleg technikás lesz............:D : Erre Fecó az elsõ komolyabb kanyart a hegyoldalban a macihálóban abszolválta. :D :D :D A következõ körben Eisenkrammerék lelkesen rakosgatták ki a medvehálókat, majd megdicsértem a pályát, hogy tényleg nagyon jóra sikeredett, mire Õ; na ez a kanyar ahol most állunk......na itt a Buruczki is ,,majdnem" elfordult (ez a medvehálós fecó kanyar), de neki is csak triálozva sikerült megoldani.. :D
Egyébként nagyon király az egész! majd a verseny után is remélem ezt mondom. :D hahahah...
Gyertek racingolni :D

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Gratulálok bármelyik tavat bárhányszor körbetekerõknek :)
Szép volt, gratula nektek!
Holnap meg akartam nézni az XCO versenyt Veszprémben, de olyan szépen alakul a csapat a Velencei-hegységre, hogy valszeg ott leszek 10-kor Kisfaludon.

Nekem is pont ilyen gondolataim voltak, de 10-ig még lehet, hogy odaérek Kisfaludra.