Állítólag Fehérváron a régi laktanyáknál van dirt pálya, ez igaz???
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Fehérvár
Indította
Takibacsi
, 2005. május 02. 23:44
Írta 2005. december 29. - 17:14
Írta 2005. december 27. - 16:05
Írta 2005. december 27. - 15:52
Ittvan mégegy fehérvári:D Nekem pár nap és meglesz a Wenson Dirt bicóm és jóvolna valakivel zúzni, csak fogalmam sincs, hogy fehérváron hol van hozzá pálya... Az Aranybulla oldalában van némi lejtõ, de az eléggé gyenge szerintem... Valami komolyabb "repülõs" hely kéne:D
Írta 2005. november 12. - 09:41
Sziasztok!
Úgyan nem fehérvári vagyok,de a megye csücskébõl Etyekrõl elég sokat szoktam arra tekerni,mert edzést gyanánt néha leszoktam ugorni SDzabadbattyányba és Akarattyára.
Ne tévesszen meg senkit a dolog,nem vagy outis hanem cc-zek, csak már a környékünkön minden utat úgy ismerek mint a tenyeremet és már nincs nagyon mit felfedezni edzés gyanánt.:clap:
Úgyan nem fehérvári vagyok,de a megye csücskébõl Etyekrõl elég sokat szoktam arra tekerni,mert edzést gyanánt néha leszoktam ugorni SDzabadbattyányba és Akarattyára.
Ne tévesszen meg senkit a dolog,nem vagy outis hanem cc-zek, csak már a környékünkön minden utat úgy ismerek mint a tenyeremet és már nincs nagyon mit felfedezni edzés gyanánt.:clap:
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Írta 2005. szeptember 25. - 18:57
Hy All! Én fehérvári vok!!! :-)
Vannak itt kezdõ street arcok? Akivel majd jövõ tavasztól lehetne együtt zúzni? Mert most télen fogok összedobni egy kerót és tavasszal nemakarok egyedül kerózni..mer az nem jó :-)
Szal vannak itt streetesek?
Vannak itt kezdõ street arcok? Akivel majd jövõ tavasztól lehetne együtt zúzni? Mert most télen fogok összedobni egy kerót és tavasszal nemakarok egyedül kerózni..mer az nem jó :-)
Szal vannak itt streetesek?
Írta 2005. július 19. - 21:42
Nem egészen...
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet állítani a Duke SL telót? Vagy van valakinek magyarnyelvû leírása?
Köszi: Tom
mikori a teló,és mit akarsz rajta állítani?
"Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni.Beszélgess egy csinos nõvel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás"
Albert Einstein
Írta 2005. július 19. - 17:23
Írta 2005. június 28. - 12:07
Szerintem kérdezd meg a teleszkópok topicban ott biztos el tudják mondani.
A sebesség mindent megold.
Írta 2005. június 26. - 14:41
Nem egészen...
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet állítani a Duke SL telót? Vagy van valakinek magyarnyelvû leírása?
Írta 2005. június 17. - 13:26
Írta 2005. június 02. - 16:46
Nem tudok semmit ezekrõl a túrákról, mostanában csak magányos kerékpárosokat látok terepen.
Írta 2005. június 01. - 19:50
Én is arra fogok tekerni néhány év kihagyás után.:bananadan
Korábban voltak hétvégi csapatok, akik a boltoktól indultak. Pl. Nyerges Imre boltja elõl, de ha jól tudom a Vitál bolthoz is tartozott egy társaság, akik együtt tekertek. Ezek a hétvégi tekerések még vannak? Tud valaki valamit az ilyen túrákról? :chin:
Korábban voltak hétvégi csapatok, akik a boltoktól indultak. Pl. Nyerges Imre boltja elõl, de ha jól tudom a Vitál bolthoz is tartozott egy társaság, akik együtt tekertek. Ezek a hétvégi tekerések még vannak? Tud valaki valamit az ilyen túrákról? :chin:
Írta 2005. május 24. - 14:11
Általában a Velencei-hegységben, de most keresek új útvonalat a bakonyban.
Írta 2005. május 22. - 09:50
Hello!
A helyzet: van egy nagyobb ugrató, itt lehet trükközni. Van egy 4dbból álló ugratósor, meg van egy másik közepes. Van egy gyorsító is.
A helyzet: van egy nagyobb ugrató, itt lehet trükközni. Van egy 4dbból álló ugratósor, meg van egy másik közepes. Van egy gyorsító is.
Írta 2005. május 21. - 19:40
Sziasztok!Én nem fehérvári vagyok viszont egyszer ellátogattunk a haverokkal(Érdrõl)a fehérvári dirtpályára.Valami régi laktanya területén volt.A kérdés ,hogy azóta elkészült-e teljesen?Mert akkor még nem volt meg az összes jump.
Minden egyes buktató egy lépcsõfok a siker felé!
Írta 2005. május 19. - 20:29
Írta 2005. május 19. - 20:27
Írta 2005. május 13. - 14:44
Hát, lehet, én mtb-s vagyok, idén kezdtem el többet montizni régebben inkább az aszfaltot részesítettem elõnyben. Milyen átlagokat szoktál tekerni terepen( ha montis vagy) kb. hány kilométert?
Írta 2005. május 12. - 13:15
Az király, mert végre jó lenne egy olyan bicsajos spant találni, aki nem marad le folyton. Tudsz segíteni?
Írta 2005. május 06. - 14:35
Hello!Nem hiszem el, hogy senki sincs Székesfehérvárról!!!! Gyerünk!!!
Én fehérvári vagyok.