Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Szervezõdik vasárnapra egy "kirándulás" a Bakonyba - úgy gondoltam bemelegítésnek végiggurulunk a Cuha völgyön, aztán jöhetnek a hegyek...
Akinek kedve és ideje van, hajrá! Bicajszállítás megoldható :)

Jani, 2 hete milyen magas volt a patak?

Át tudtam tekerni mindenhol, de eddig még mindig át tudtam menni.
Nem volt kiszáradva sehol sem. :) Ha akkorák lesznek, mint a Gázlón voltak, szerintem nem fogsz átmenni mindegyiken (ugyanaz kell hozzá, mint a lejtõzéshez, fék nélkül, lazán, gondolkodás nélkül átmenni).
Vasárnaponként a Cuha völgy úgy néz ki, mint a pláza karácsony elõtt. :)

A sebesség mindent megold.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás
Szervezõdik vasárnapra egy "kirándulás" a Bakonyba - úgy gondoltam bemelegítésnek végiggurulunk a Cuha völgyön, aztán jöhetnek a hegyek...
Akinek kedve és ideje van, hajrá! Bicajszállítás megoldható :)

Jani, 2 hete milyen magas volt a patak?

Versus71

Versus71

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás

Szia Versus71!

Nem Téged láttalak ma Kisfalud felõl jövet? (éppen az ivószatyroddal foglalatoskodtál)

Szia Bringa ,

Simán lehet hogy engem láttál.Ha egy bordós-lilás Kellys Raptort láttál ,és egy fényvisszaverõs mellénybe csomagolt ivószatyor volt azon akit láttál akkor az én voltam.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

És még lehet überelni! Pelizotti pöttyös kilóméterórája megvolt? :rofl:

Azt mondta, hogy mindennap eggyel több piros cucc lesz rajta.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Irigykedtek mi ... szerintem jól néz ki és csúcs sisak!

És még lehet überelni! Pelizotti pöttyös kilóméterórája megvolt? :rofl:

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Szia Versus71!

Nem Téged láttalak ma Kisfalud felõl jövet? (éppen az ivószatyroddal foglalatoskodtál)

zolee1988

zolee1988

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
üdv mindenkinek!
még egy fehérvári személyemben ;)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Akkor azt hiszem át kell értékelnem, melyik korosztályba tartozom... :)

AHA ... a Bogár Gabi is öreg, meg a Vizdák is, na meg Gary Fisher is, aztán meg én is ...

Most mi legyen ... nevezzünk át hobby rövidre :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Kellett valamit mondanom rá :) , de mondhattam volna azt is, hogy már nem montizik.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

a szóka meg öreg.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Tudom, nem is Blazsóra gondoltam :P

Mondjuk a pogi, manó, vagy szóka és még sorolhatnám ....

Már beszélik a Balaton parton és Veszprémben, hogy valami :D Márkus Jani mente a pályacsúcsot ... :D

uh te voltál a leggyorsabb ... de a Bencét és a Balázst nem kellet volna megvárni :)

A pogi sérült, a manó is (mondjuk a hosszabb távokat egyáltalán nem bírja), a szóka meg öreg. :) A pogi jó lett volna, ha tud jönni, mert akkor végigmentem volna vele.
A Balázs nem is indult. A Mikóczi Gézára gondolsz. Hárman együtt rajtoltunk, aztán a Géza leszakadt az elsõ emelkedõn és nem jött tovább velünk. A Bence a Kõrisen szakadt le elõször, de megvártam. A rajtnál még úgy voltam vele, hogy aki leszakad azt ott hagyom, de útközben meggondoltam magam (fõleg hogy tudtam hogy csak a Meggyesi Imi ellen kell menni). Másodszor meg a Hajagon maradt le (5percet adtam neki a 20perces mászás alatt), nagyon elfáradt a végére, de legalább látja, hogy milyen egy hosszútáv. Az egyik keresztezõdésben a hegytetõn elõ kellett venni az itinert, a Géza akkor ért minket utol. Az utolsó lejtõn még elmentem tõlük 100m-t, de azonos idõvel írtak be minket. Az Imit így lenyomtuk mindhárman 2perccel (ez a lényeg :) ).
A legjobb az egészben, hogy el sem fáradtam, simán meg tudtam volna még mászni néhányszor a Kõrist. Meglepõen nagyon könnyedén mentem fel a Kõrisre és a Hajagra is 170-175ös pulzuson, valószínû, hogy ez az 5 napnyi regeneráló edzés eredménye.
Egy nagy bajom viszont van, a derekam teljesen szétment. Nem útközben fájt mint szokott, hanem miután hazaértem.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Megtennéd hogy valamelyik nap hazafelé beugrasz hozzánk? (szerdánként meg hétvégén vagyok otthon)
Nem bírok zöld ágra vergõdni a fékbeállítással, kis segítség kéne... (sose volt még tárcsafékem)
Ahol a múltkor elváltunk, onnan két percre lakom (ill. neked 1:45 :))

Mechanikus nekem sem volt soha, ha a tárcsa középre állítását akarod csinálni, akkor a legkönnyebb, hogyha fellazítod az adapter 2db csavarját(a féknyeregnél közvetlen), be húzod a fékkart és leszorítod az egyik csavart, majd a másikat.

Ha nem ment középre akkor ismétel és játszik tovább a csavarok sorrendjével (alsó-felsõ; felsõ-alsó; alsó picit-felsõ picit, majd teljesen és így tovább)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

A Gázlón a Martonon kívül soha nem indult más olyan idegen (nem Veszprém környéki) versenyzõ, aki a pályacsúcsra ment. És ez így is van jól. :)

Tudom, nem is Blazsóra gondoltam :P

Mondjuk a pogi, manó, vagy szóka és még sorolhatnám ....

Már beszélik a Balaton parton és Veszprémben, hogy valami :D Márkus Jani mente a pályacsúcsot ... :D

uh te voltál a leggyorsabb ... de a Bencét és a Balázst nem kellet volna megvárni :)

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Sajnos nem tudok menni, edzenem kell holnap!

Megtennéd hogy valamelyik nap hazafelé beugrasz hozzánk? (szerdánként meg hétvégén vagyok otthon)
Nem bírok zöld ágra vergõdni a fékbeállítással, kis segítség kéne... (sose volt még tárcsafékem)
Ahol a múltkor elváltunk, onnan két percre lakom (ill. neked 1:45 :))

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A Gázlón a Martonon kívül soha nem indult más olyan idegen (nem Veszprém környéki) versenyzõ, aki a pályacsúcsra ment. És ez így is van jól. :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Akkor is nagyon bután néz ki.

Néhányan tõlünk, senki más.

Hát én. :D

Gondoltam, mert sok emberrel találkoztunk a Mátraházán :)

Attól még király vagy :)

Képzeld tegnap a Mátraházán találkoztunk hokisokkal, és megismertek sárosan bringás szerkóban :) Egy ketten el vannak hízva, de majd jön az alapozás nekik is :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Akkor is nagyon bután néz ki.

Kik voltak a Gázlón?

Néhányan tõlünk, senki más.

Valaki nagyobb, vagy ismertebb név?

Hát én. :D

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Hát igen, tegnap a nagy hegyen begyûjtötte a 60 pontot, de nem sokáig fog rajta maradni...
A nonplusultra egyébként pár éve Cipollini tigrismintás dressze vollt az egyik idõfutamon :) (kapott is érte vagy 1000EUR büntetést a csapatától...)
Sajna amióta Pantani meghalt, Jalabert meg Bettini visszavonult, nem nagyon vannak jó arcok a mezõnyben...

Más. Holnap azt tervezem, hogy tekerek egyet a hegységben, aztán legurulok a gárdonyi strandra - ott lesz a párom a barátnõivel, lehet úszni meg röpizni meg ilyesmi levezetésképpen...
Valaki?

Sajnos nem tudok menni, edzenem kell holnap!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Láttam a bukót. Eleve hülyén néz ki az a sisak, így meg... :D

Kik voltak a Gázlón? Valaki nagyobb, vagy ismertebb név?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Hát igen, tegnap a nagy hegyen begyûjtötte a 60 pontot, de nem sokáig fog rajta maradni...
A nonplusultra egyébként pár éve Cipollini tigrismintás dressze vollt az egyik idõfutamon :) (kapott is érte vagy 1000EUR büntetést a csapatától...)
Sajna amióta Pantani meghalt, Jalabert meg Bettini visszavonult, nem nagyon vannak jó arcok a mezõnyben...

Más. Holnap azt tervezem, hogy tekerek egyet a hegységben, aztán legurulok a gárdonyi strandra - ott lesz a párom a barátnõivel, lehet úszni meg röpizni meg ilyesmi levezetésképpen...
Valaki?

Láttam a bukót. Eleve hülyén néz ki az a sisak, így meg... :D