Szia!
Részletek?
Ha jó az idõpont és jössz akkor szólj.Mondjuk egy 10órás indulás. Egész nap ráérek, csak a befutót szeretném látni a tour-on (kb 17óra).
Szia!
Részletek?
Ha jó az idõpont és jössz akkor szólj.Mondjuk egy 10órás indulás. Egész nap ráérek, csak a befutót szeretném látni a tour-on (kb 17óra).
A sebesség mindent megold.
Köszi, rajta leszek! Sajnos országúton is az óvatos duhajok közé tartoztam DH-ban, amit nyertem felfelé, elvesztettem lefelé - bár így lehetett heccelni a többieket hogy el vannak hízva, azért gurulnak olyan jólFontos, hogy megtanulj kb azon a szinten lejtõzni, ahol a mezõnyben tekersz
Mondjuk egy 10órás indulás. Egész nap ráérek, csak a befutót szeretném látni a tour-on (kb 17óra).Szia!
Részletek?
Szia!Holnap egyáltalán nem akarsz/tudsz tekerni? Mert én megyek egy tényleg laza 2-3 órát (mondjuk egy Baglyas-hegy vagy egy Gánt fölötti hegy oda-visszát).
Fontos, hogy megtanulj kb azon a szinten lejtõzni, ahol a mezõnyben tekersz, mert különben abból fog állni a versenyed, hogy lefelé folyamatosan elõznek és nem tudsz az optimális nyomban menni, felfelé meg végig elõzni fogsz, amit szintén nem tudsz az optimális nyomban megtenni, elég élvezhetetlen így a verseny. Meg ha nagyon lassan mész lefelé azzal nagyon veszélyezteted magad, mert pl gurulsz 10km/h-val lefelé és jön hátulról valaki 40km/h-val és van köztetek egy kanyar, nem fog tudni kikerülni a hátulról érkezõ. Duna maratonon én is imádkoztam minden kanyar elõtt, hogy ne legyen elõttem egy lassú középtávos.Semmi "rosszat", csak láttam hogy technikailag/erõnlétileg sokat kell fejlõdnöm.
Jövõre remélem már vállalható lesz egy verseny.
Semmi "rosszat", csak láttam hogy technikailag/erõnlétileg sokat kell fejlõdnöm.Velem való tekerés? Miért mit csináltam ...
Holnap egyáltalán nem akarsz/tudsz tekerni? Mert én megyek egy tényleg laza 2-3 órát (mondjuk egy Baglyas-hegy vagy egy Gánt fölötti hegy oda-visszát).Üdv!
Igen, tegnap még azt mondtam, hogy megyek...Jelen állás szerint másként alakul a vasárnap, sajna kihagyom. Ha nem gond akkor megadnám a telefonszámod Zsoltinak és Petinek tegnap úgy váltunk el, hogy mennének.
Köszi - de ott lesznek bringáék is, majd irányítank (vagy összesöpörnek...)
a veled való tekeréskor már beláttam, hogy "kissé" korai lenne még megméretni magam...:slimak:
Köszi - de ott lesznek bringáék is, majd irányítank (vagy összesöpörnek...)
Dehogyis. Csak a hegy tetején kell letolni néhány métert, utána már könnyû.
Dehogyis. Csak a hegy tetején kell letolni néhány métert, utána már könnyû.látom már hogy merényletre készülsz ellenem
Persze. Ahol nem mer lemenni, ott letolja. Meg kis sebességnél egyáltalán nem nehéz lejtõ.
Hétvégén Balaton Régió maraton Kislõdön
Persze. Ahol nem mer lemenni, ott letolja. Meg kis sebességnél egyáltalán nem nehéz lejtõ.Leküldenéd fezso-t a kéken?
Eszembe se jutott, arra ott van a szép sárga országúti cirkáló Gyalog már bejártam keresztül kasul a megyét (Vöszprémi gyerök lévén a Bakony-Balaton-felvidék a szûkebb hazám), érdekes lesz két keréken "felfedezni"...
A Kõrisre nehogy aszfalton menjetek fel. A piros tökéletes felfelé :icon_twis, a kék meg lefelé :matrix:, a felsõ 100méteren érnek össze és a kilátó aljából indulnak.
Eszembe se jutott, arra ott van a szép sárga országúti cirkáló Gyalog már bejártam keresztül kasul a megyét (Vöszprémi gyerök lévén a Bakony-Balaton-felvidék a szûkebb hazám), érdekes lesz két keréken "felfedezni"...A Kõrisre nehogy aszfalton menjetek fel. A piros tökéletes felfelé :icon_twis, a kék meg lefelé :matrix:, a felsõ 100méteren érnek össze és a kilátó aljából indulnak.
Köszi!Ha akkorák lesznek, mint a Gázlón voltak, szerintem nem fogsz átmenni mindegyiken (ugyanaz kell hozzá, mint a lejtõzéshez, fék nélkül, lazán, gondolkodás nélkül átmenni).
Nem chipses-turistás/plázalátogatós idõpontban lesz az indulásVasárnaponként a Cuha völgy úgy néz ki, mint a pláza karácsony elõtt.