de azt nem beszéltük meg, meddig tart
mindegy, majd valamelyik esti tekerésnél leteszteljük.
Jani, 10 órás indulás hegységbe?
Esetleg korábbi indulás, mondjuk 9-kor? Tudjátok, a "vasárnapi ebéd".
de azt nem beszéltük meg, meddig tart
Rendben, ott leszek a Gáz u. - Budai út buszmegállónál.de azt nem beszéltük meg, meddig tart
A sebesség mindent megold.
Nem úgy volt, hogy délelõtt megyünk?
Nem úgy volt, hogy délelõtt megyünk?Holnap úgyis megyünk Bringával tekerni, majd megnézzük (egyikõnk a hegyen, másikunk a faluban nézi meg mikor van naplemente.
OK, pontosítom a kiírást: Sukorói Kõfejtõ - Meleg-hegy
Gõzöm sincs mennyi idõ (ha megcsináltam volna, nem ajánlanék fel díjat ), de nem hinném hogy pár percnél több...
Én úgy gondoltam, hogy elõször megnézem majdnem a hegytetõn (mivel az is Sukoró), aztán a hegytetõn.
Kb mennyi idõ alatt kéne megtennem ezt a 150-200m szintemelkedést?
Én úgy gondoltam, hogy elõször megnézem majdnem a hegytetõn (mivel az is Sukoró), aztán a hegytetõn.A nap 4 percenként halad egy szögpercet, szóval kell hozzá egy kis kraft
Ez túl könnyû. A Meleg-hegy Sukoróhoz tartozik.
Vagy mégsem? A Meleg-hegyrõl egyáltalán látni a naplementét a fáktól?
Ez túl könnyû. A Meleg-hegy Sukoróhoz tartozik.Ezennel megalapítom a Kis Herceg Díjat.
Az nyeri, aki Sukorón megnézi a naplementét, majd felteker a Meleg-hegyre és megnézi még egyszer... (természetesen aznap )
Legyen mondjuk egy rekesz sör, díjátadás a szeptemberi idényzárón
Ugyanolyan vagy még koszosabb , most éjszaka átmentem néhány pocsolyán a Balaton-parton. Mosás legközelebb Mátra maraton elõtt lesz 2 nappal.A tiéd állapota változott szerda óta?
Fezso!Üdv!
Egyik verziót sem ajánlom, helyette ma fél hét körüli indulással a hegységben lerázatjuk a vázról. Mit szólsz?
A tiéd állapota változott szerda óta?Azt rajta kell hagyni. Védi a bringát a sérülésektõl.
Üdv! Egyik verziót sem ajánlom, helyette ma fél hét körüli indulással a hegységben lerázatjuk a vázról. Mit szólsz?
újra itthon...
Az ország túlvégén sem kerülhettem el a sorsom... a szállodai (brûgölõ pocakos apukákhoz szokott) úszómesternek feltûnt, hogy ki az az õrült aki a 12m-es medencében képes fél órán át bukóforduló/2tempó/bukóforduló mantrát ismételgetni - mint kiderült, az egri montisok jeles képviselõjérõl volt szó, így másnap délelõtt már a helyi erõk társaságában kapaszkodtam Szilvásvárad felé
Tegnap meg megvolt az elsõ sárdagasztás is, így már "tejes jogú" montisnak érezhetem magam most csak azon gondolkodom, hogy a kb. 5 kilónyi bükki barna erdõtalajt kalapáccsal vagy gõzborotvával verjem-e le a bicóról