És mi ez a dogma?
hát hogy "10mp alatti 100m-t ember nem tud futni". De most látom hogy lemaradt egy 0, szóval helyesen: 100 éve
És mi ez a dogma?
Bringa:
Jah, tegnap kirajzottunk egészen az Ingókövekig, de csak lazán dumálósba ... merre láttál minket Nem vettünk észre?
És közbe megállapította Mjani, hogy a Fizika cáfolható
Balu nem válaszolt, egyedül meg nem volt nagy kedvem most hozzá - így a nagy adag rácpontyra és Bolt futására szavaztam...
az mekkora volt már! 10 éve még az volt a dogma, hogy nem lehet 10mp alá menni...:clap1:
Üdv Balu, Jani!
Tegnap Pákozd felett láttam a "gép párt repülni". Mennyit toltatok?
De nem tette...Te azért voltál?
Köszi ... sajnos a 4. hely sikerült csak! 15mp-el lassabb voltam az elõttem beérkezõnél ....
Így is a legjobb külföldi helyezésem a tegnapi ...
(És már tudom, mitõl görbül el az XTR lánc az utolsó 25mp-ben):angevil:
Valaki ma este 6-7 között egy laza kiforgatást???
Azért remélem nem szégyenkezel... Gratulálok!
Én mennék, lehet hogy bringa is hazaér addig.
Azért remélem nem szégyenkezel... Gratulálok!Köszi ... sajnos a 4. hely sikerült csak! 15mp-el lassabb voltam az elõttem beérkezõnél ....
Én mennék, lehet hogy bringa is hazaér addig.Valaki ma este 6-7 között egy laza kiforgatást???
Bár tekergésbõl jöttem volna; de csak a melónak lett hamarabb vége részemrõl. Sok sikert odakinn!
esetleg holnap délután egy rövidet? (akár pálinkából is )
Ismét én vagyok aki lemondom, holnap családi program, nem tudom mikor érek vissza. Ezért most mennék vmi rövidebbet, már készülõdöm. El tudsz jönni?
Én holnap szívesen mennék - a kocsiban kb. 4 bicaj és én+1 embernek van hely.
Mondjuk 9 órás indulás?
Tegnap keresett, hogy akkor mi lesz, lesz-e vmi a bakonyi tekergésbõl, én nem biztattam a szombati nappal, mondtam neki kérdezzen Téged. Hol tart az ügy?
Nekem is inkább a vasárnap lenne jó, Zsolti is hívott délelõtt.
Arról beszélhetünk?
Üdv Fezso!
Errõl a túráról beszéltem a holnapi nappal kapcsolatosan (75mtb): http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1917
(Jani már régebben talán említette a túra témánál), bár eddig úgy néz ki, hogy nekem nem ok a holnapi nap.
???