45,1km ,de én mentem a legtöbbet.
43,7km, de én csak a Halesz környékén kapcsoltam be
45,1km ,de én mentem a legtöbbet.
Hát ez tényleg extra lett! Honnan az ötlet? Mennyire fogja bírni? Az ücsõ végén mi az a "karbonszövetszerû" vmi? Le a kalappal, mennyi munkaóra?
A sebesség mindent megold.
Hát ez tényleg extra lett! Honnan az ötlet? Mennyire fogja bírni? Az ücsõ végén mi az a "karbonszövetszerû" vmi? Le a kalappal, mennyi munkaóra?
Nektek mennyi lett a kanyar oda-vissza. Régebbrõl ötven alattira emlékszem. Az órám már (még) megint rosszalkodik. Jó volt a ride!
Mennyi idõ alatt? Milyen bringával?
Mennyi idõ alatt? Milyen bringával?megvolt másdorszor is ebben az évben a Balaton:D:D Húú de büszke vagyok magamra:cool2:
Sejtettem, hogy nem ok, köszi. A jeladót komplett kicserélték, lehet az órának van vmi nyûgje.45,1km ,de én mentem a legtöbbet.
45,1km ,de én mentem a legtöbbet.Nektek mennyi lett a kanyar oda-vissza. Régebbrõl ötven alattira emlékszem. Az órám már (még) megint rosszalkodik.
Mikor estél össze? Nem emlékszem ilyenre.
Mikor estél össze? Nem emlékszem ilyenre.Köszi mindenkinek a kellemes délelõttöt!
Mikor hazaértem, elkezdtem csuklani - ez akkor szokott történni velem, ha versenyen nem iszok eleget, szóval valószínûleg azért estem össze mert túlöltöztem magam és dehitratálódtam...
nem is a pénzrõl szólt - csak az a rossz benne hogy az szúrt hátba akiben a legjobban bíztam...
gyerekek, én ilyen idõben nem szoktam biciklizni, mennyire kell felöltözni?
Nem érdemes tönkre tenni magad .... sajnos ugyanannyit adnak ha szarrá gürized magad, meg ha csak a minimumot nyomod ....
Ügyvezetõbõl adminisztrátor ugyanannál a cégnél... holnap elmesélem. Egy ideig maradok a megélhetés miatt, aztán kalap - az elmúlt 3-4 évben napi 12 órát melóztam, kicsit most takarékra kell tenni magam, mert nem akarok én lenni a második infarktusban elhunyt a fõiskolai évfolyamomból...
a merre tovább a sportra értendõ.
Ügyvezetõbõl adminisztrátor ugyanannál a cégnél... holnap elmesélem. Egy ideig maradok a megélhetés miatt, aztán kalap - az elmúlt 3-4 évben napi 12 órát melóztam, kicsit most takarékra kell tenni magam, mert nem akarok én lenni a második infarktusban elhunyt a fõiskolai évfolyamomból...
a merre tovább a sportra értendõ.