helló!!
holnapi nap valaki velencei-hg tekerés?? allday..
mikor jönnél?
Mindenesetre gratulálok! Szép munka volt! Bálint
A sebesség mindent megold.
Nyomtam neki, nem is tudott velem mit csinálni a balatoni kocka csapat, sikerült összehozni a gyõztes szökést is, de sajnos a hátsó belsõm nem akart továbbmenni az 5. kör végén és elengedte magát a "hegesztésnél".
Gratula srácok a sok kõrhöz!
Azért lehetett volna jobb az a részidõ. .....csak vicceltem.
Gratula mindenkinek, toljad Jani! Részemrõl 3 kör.Nekem 3 es 1 defekt.
Meridaharcos es Secutor kemenyek voltak, 5 kort mentek. Balu meg 6-ot mindenkinel gyorsabban
Most meg HAJRA JANI!
Mai teljesítmény? 3-4-5-6kör?
Sziasztok.
Van valakinek ötlete, tapasztalata, hogy Konára (dew plus) hol lehet váltószemet kapni?
Elvileg a H jelû kellene nekem errõl a képrõl.
köszi
...ez egy nagyon gyakori váltófül típus, egy csomó másik bringán is ilyen van.....
Inkább váltótartó fül az vagy váltófül, mint szem.
Elõször bemennék a Bringába, aztán az Alba Kerékvárba és végül a Vitálba megkérdezni (ezt a sorrendet betartva), mert ez egy nagyon gyakori váltófül típus, egy csomó másik bringán is ilyen van, pl. meridákon. Hozni biztos tud az elsõ kettõ közül valamelyik.
Inkább váltótartó fül az vagy váltófül, mint szem.Sziasztok.
Van valakinek ötlete, tapasztalata, hogy Konára (dew plus) hol lehet váltószemet kapni?
Elvileg a H jelû kellene nekem errõl a képrõl.
köszi
Duna marci? Jövõ hétvégére meggyógyulsz?
Holnap jössz fotózni?
Gondolom bemelegítésnek elõtte lenyomod a Piknik hosszúját.
Gondolom bemelegítésnek elõtte lenyomod a Piknik hosszúját.Látom ti korán támadjátok MEG A BAKONYT
Én kicsit késõbb megyek, de körözgetés közben majd találkozunk remélem
Még nem tudom mennyi kört megyek, lehet csak 1x, de lehet 2x vagy 3x.
Bálint
Retró cuccot én is tudnék, bár haver haverjának annyira nem szívesen...
Holnap hogyan megyünk? 6-kor kéne indulni, nem?
Szokásos utasaim (Bigcamera, Bringa, Secutor) jöttök velem?
Én legalább 3 kört szeretnék menni, ha minden OK, többet is. Ha valaki kevesebbet vagy többet, akkor visszaút elõtt kell várni esetleg több órát is....
Vagy úgy készüljünk, hogy este 7-ig ott vagyunk oszt mindenki megy amennyit akar, közben meg falunapozunk