... Nála azt jelentei, hogy vissza adná a kölcsön masszázst, és szerezne még több BELSÕ infót ...
Használnék nemzetközi jelzést de akkor olyan edzéstervet kapnék hogy beledöglenék:D
Én még majdnem kiskorú vagyok ám:D
... Nála azt jelentei, hogy vissza adná a kölcsön masszázst, és szerezne még több BELSÕ infót ...
Ezt akár berakhatnád aláírásnak is.az a nõ foglalt, akin fekszenek
A sebesség mindent megold.
áá, olvasgass inkább:
http://erettnok.blog.hu/
aztán rájössz, hogy nem is öreg, hanem pont jó ez a korosztály
így van!
az a nõ foglalt, akin fekszenek
áá, olvasgass inkább::D hozzám azért már kicsit túlkoros... De nagyon jól kimasszírozta a vádlimat. Szerintem nagyon rendes és segítõkész, meg nem is tart unalmas órákat:) Egyébként tavaly télen még itt Agárdon tartott edzéseket. Azért annyira nem öreg... Habár ez relatív:D De azért az hihetetlen hogy itt milyen csajozás folyik:D Nyugodtán átírhatnánk Fehérvár-Csajozás topicra:) Mivel belsõ infókat is tudok ezért el kell mondjam, hogy nyáron már feleségül veszik, szóval sajnálom uraim:D
így van!Én is meg nyugtalak ... bárkit le lehet választani a másikról, csak akarat kérdése ...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Az aranyos nálad pontosan mit jelent?
:D hozzám azért már kicsit túlkoros... De nagyon jól kimasszírozta a vádlimat. Szerintem nagyon rendes és segítõkész, meg nem is tart unalmas órákat:) Egyébként tavaly télen még itt Agárdon tartott edzéseket. Azért annyira nem öreg... Habár ez relatív:D De azért az hihetetlen hogy itt milyen csajozás folyik:D Nyugodtán átírhatnánk Fehérvár-Csajozás topicra:) Mivel belsõ infókat is tudok ezért el kell mondjam, hogy nyáron már feleségül veszik, szóval sajnálom uraim:D
Leányzót???
Ahhoz már kicsit öreg, nem?
Begörcsöltél edzésen? És arany keze van? Mit csinált veled, az arany kezû ... ? Ejnye már ...
Egyébként õ az ... http://iwiw.hu/pages...?userID=9134297
Leányzót???kitaláltad a gondolatomat (linkelted a leányzót)
Begörcsöltél edzésen? És arany keze van? Mit csinált veled, az arany kezû ... ? Ejnye már ...
Egyébként õ az ... http://iwiw.hu/pages...?userID=9134297
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Az aranyos nálad pontosan mit jelent?A Lejla a legeslegaranyosabb spinracinges csajszi:D Én már több mint egy éve ismerem és iszonyat aranyos, jah és nem mellékesen gyógytornász, én egyszer begörcsöltem edzésen és hát arany keze van:D
A Lejla a legeslegaranyosabb spinracinges csajszi:D Én már több mint egy éve ismerem és iszonyat aranyos, jah és nem mellékesen gyógytornász, én egyszer begörcsöltem edzésen és hát arany keze van:D
Balu, gratulálok az új posztodhoz!
Szacsót már más is dícsérte +közelebb is van
Igen, én szoktam. Ha szakmailag akarsz jóra menni
Horváth "Pirga" Csaba - COSMO Sport
Szalay "Szacsó" Tibor - A1 Magma Fitt
ha vizualizációra akarsz menni
Lajla - A1 Magma Fitt
"úgy emberileg mint szakmailag"?
Igen, én szoktam. Ha szakmailag akarsz jóra menni
Horváth "Pirga" Csaba - COSMO Sport
Szalay "Szacsó" Tibor - A1 Magma Fitt
ha vizualizációra akarsz menni
Lajla - A1 Magma Fitt
Jár valaki közületek Fehérváron spinningelni? Hova/kihez érdemes?