Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Félreértettétek, országúton már évek óta használom(tam), csak terepre nem mertem feltenni - azért az más dimenzió...

Az eldõlés érdekes módon nem az elején volt, hanem 2 év után - na de akkor a klasszikus ólajtós stílusban, arccal tompítottam :)
Mentségemre szolgáljon hogy egy 3x Dobogókõ felmenet után hullafáradtan hazafelé...

Csak egy alap mondást tudok mondani. Ne uraljanak a félelmeid! A félelmeid megvalósítják önmagukat.

Csak bátran és nem fogsz elesni. (legalábbis nem fogod olyan rosszul megélni :) )

A sebesség mindent megold.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Ja majd megtanulsz álló helyben össze esni ... :D aztán meg az autósok jól kiröhögnek :)
Elõször tényleg állítsad a legkönnyebbre, pár év múlva úgy is maxra húzod ;)
És még annyi, gondolkodj egy kicsit elõre majd a megállásoknál és elõre klipszelj ki, utána megszokod és menni fog!

Félreértettétek, országúton már évek óta használom(tam), csak terepre nem mertem feltenni - azért az más dimenzió...

Az eldõlés érdekes módon nem az elején volt, hanem 2 év után - na de akkor a klasszikus ólajtós stílusban, arccal tompítottam :)
Mentségemre szolgáljon hogy egy 3x Dobogókõ felmenet után hullafáradtan hazafelé...
"too proud to beg, too dumb to steel"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

szerintetek tavasszal föl merhetem már tenni a "felnõtt pedált" montira, vagy még korai lenne?

Amikor felrakod feltétlenül szóljál nekünk, hogy tudjunk veled menni. :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Állítsd a leggyengébbre, hogy könnyen kioldjon, legalább addig amíg meg nem szokod.

Ja majd megtanulsz álló helyben össze esni ... :D aztán meg az autósok jól kiröhögnek :)

Elõször tényleg állítsad a legkönnyebbre, pár év múlva úgy is maxra húzod ;)

És még annyi, gondolkodj egy kicsit elõre majd a megállásoknál és elõre klipszelj ki, utána megszokod és menni fog!
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

..."felnõtt pedált" montira, vagy még korai lenne?

Felnõtt pedált ... na ilyet sem hallottam még :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

szerintetek tavasszal föl merhetem már tenni a "felnõtt pedált" montira, vagy még korai lenne?

Próbáld ki spinningen és döntsd el te.
A helyedben én már rég felraktam volna, nem is értem miért nem használod ha van. Minimum egyet úgyis fogsz miatta esni :) Nekem is ezt mondták, de azt hittem kivétel leszek. Nem lettem....
Állítsd a leggyengébbre, hogy könnyen kioldjon, legalább addig amíg meg nem szokod.
Failure is always an option.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Ruha nélkül elég furcsán néznének rád és a pedál is kényelmetlen cipõ nélkül. :D

... Tudod, MJani kolléga olyan fejlõdésen ment keresztül, hogy azt hiszi mindenkinek vágesz minden ... :D

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

házasember vagyok, nekem már csak a csendes szemlélõdés maradt :)

Pont azért ... csak bemutatkozik, te meg jól megnézed :)

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

De ha szeretnéd hogy tuti bemutatkozzon az edzõ(nõ) akkor menj a Magmába:D

házasember vagyok, nekem már csak a csendes szemlélõdés maradt :)

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás

Thermo gatya és mez nem fog kelleni.

Mint egy nyári tekerés a bringa nélkül: rövid mez, nadrág, kulacs, spd cipõ, ha van pulzusmérõ, törölközö, kesztyû s te magad.

ahogy Patrik írta

Az edzõ, majd megismer, hogy friss hús vagy, de igen be szoktunk mutatkozni :)

Bálint

De ha szeretnéd hogy tuti bemutatkozzon az edzõ(nõ) akkor menj a Magmába:D
Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Mint egy nyári tekerés a bringa nélkül: rövid mez, nadrág, kulacs, spd cipõ, ha van pulzusmérõ, törölközö, kesztyû s te magad.
ahogy Patrik írta

Kösz srácok, hát kiváncsi leszek...
legalább a jó öreg spd cipõm nem fog unatkozni annyit :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

semmi gáz, õszintén szólva amúgy sem volt sok kedvem hozzá aznap...

pár jótanáccsal tudnál segíteni, mire készüljek? (ruha, cipõ, kell-e elõtte beszélni az edzõvel, stb...)

ahogy Patrik írta

Bálint

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás

Ó Mester, köszönöm, már minden világos! :)

Arra gondoltam, hogy pl. van-e patentpedál, érdemes-e betétes gatyát használni, meg ilyenek...

A Cosmot nem ismerem de általában minden jó teremben minden egyes bringán van spd. A ruházat az legyen bringásruházat, habár én mez helyett a Dechás Kalenji futópólót használom mert az kicsit lazább. Törölközõt vinni kell, mert nagyon sokat izzad az ember. Minimum fél liter víz de az izotóniás ital sem rossz. Ha izzadós az ember tenyere akkor ujjatlan kesztyû vagy plusz egy törölközõ amit a kormányra terítesz rá. Most így hirtelen ennyi jutott eszembe:)
Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Ruha nélkül elég furcsán néznének rád és a pedál is kényelmetlen cipõ nélkül. :D

Ó Mester, köszönöm, már minden világos! :)

Arra gondoltam, hogy pl. van-e patentpedál, érdemes-e betétes gatyát használni, meg ilyenek...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

...
pár jótanáccsal tudnál segíteni, mire készüljek? (ruha, cipõ, kell-e elõtte beszélni az edzõvel, stb...)

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

.. hagyd el ... 17:30-kor végeztem a melóval ... utána még mire hazaértem, volt 7 óra mire elkezdtem az edzést ...

semmi gáz, õszintén szólva amúgy sem volt sok kedvem hozzá aznap...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

úgy tûnik, Balu nem ért rá, elsõre "bennszülöttel" szeretnék menni... :)

.. hagyd el ... 17:30-kor végeztem a melóval ... utána még mire hazaértem, volt 7 óra mire elkezdtem az edzést ...

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Nem ezt úgy hívják TÁJBRINGA ... nem rossz ötlet, én olyanba gondolkodtam, hogy egy 10km-s körpályát jelölnék ki és mondjuk azon lehetne olyan távokat csinálni, hogy 3-5-7.

Ez is a Bella tótól indítanék, és jó kis nyomatós terep lenne, minden kedvenc emelkedõm és lejtõm(homokbánya, tomposra fel, hátsó birkás, hátsó tomposi út, régi fluorid bánya, ingókövek, tanõsvény, piros-) benne van és nem keresztezik egymást sehol az utak.

Nagyon jó ötlet! Ha megrendezésre kerül, mindenképp csatlakoznék! :beer:
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Helyzet? Voltál spinningen?

úgy tûnik, Balu nem ért rá, elsõre "bennszülöttel" szeretnék menni... :)

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Helyzet? Voltál spinningen?

más. ha már szóba került a spinning: valaki jár a Cozmo-ba? Az pont útba esik hazafelé, meg a cég is támogatja, szóval be tudnám szorítani heti 1-2x, de elsõ alkalommal jó lenne valaki aki kalauzol, mer' még sosem jártam ilyen kínzóhelyen... (ha a sportkórházi futópadot nem számítjuk)