Állítólag már nincs sár a Velencei-hegységben, csak kicsit gyurmás a talaj.
Az erdõs/földes ösvények még kicsit sárosak, de szerintem vasárnapra az is eltûnik, ha ilyen napsütés lesz.
Állítólag már nincs sár a Velencei-hegységben, csak kicsit gyurmás a talaj.
De mostmár azok is el fognak tûnni mert itt a jó idõ bringára fel!
A sebesség mindent megold.
nah, Bazsáék el tudnak indulni ilyen korán is?
emlékszem tavaly, megbeszéltük 10-re és 11-kor még sehol nem voltak
teljesen jól csináltad - amikor tehetem én is korán indulok...
nah, Bazsáék el tudnak indulni ilyen korán is?Bazsaek 2x elaztak, engem elkerult az eso ... tudod rutinbol nyomtam ... nem huztam az idot, reggel 8-kor mar tekertem, letoltam egy 120-130-s karikat, rendesn idoben ebedeltem, es mire visszaertem pont mind a 2x elkezdett esni ... Bazsaek meg indultak 10:30 korul es 2 orat esoben teketek ...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
reggel magamra kaptam a szélálló szerkót, a végére kicsit melegem lett, de nem bántam meg a plusz ruhát
esõ volt felétek valamikor?
az esõ is csak úgy ér valamit, ha 3-5°C van
reggel magamra kaptam a szélálló szerkót, a végére kicsit melegem lett, de nem bántam meg a plusz ruhátRövidgatya, pali ujj kombos ido van arrafel?
Nem voltam. Kímélem az ízületeimet meg nem fagyasztom szét magam.
Jani
jah, olvasom
én pont a szél miatt indultam korán ma, fél 8 kor rajtoltam, Pápa oda-vissza.
hazafelé támadt fel csak a szél, leginkább oldalról fújt...
a szél azért odaver az átlagnak, hiába fúj egyszer szembe, másszor meg hátulról...
Ma megvolt az elsõ idei bringázásom. Elmentem a szingósokkal edzeni. 80km, 29km/h átlag, erõs szél. Nem volt könnyû. Dolgozni kellet sokszor a lejtõkön meg a hátszélben, hogy ne szakadjak le.
Andris, ha olvasod, ez neked való edzés volt.
Nem voltál még idén kinnt edzeni?
De a cégünknél van rendörségi szóvivõ, majd kérek tõle állásfoglalást és kedd-szerda magasságában megosztom veletek.
Valóban egyszerûsített - de sajnos hibásan egyszerûsít, a valóság az amit írtam lentebb.
részletesen: 54 pr. (11) Ha az út mellett, annak vonalvezetését követve kerékpárutat vagy gyalog- és kerékpárutat jelöltek ki, a kétkerekû kerékpároknak a kerékpárúton vagy a gyalog- és kerékpárúton kell közlekedni. Ha a lakott területen a nem fõútvonalként megjelölt út mellett annak vonalvezetését követve kerékpárutat vagy gyalog- és kerékpárutat jelöltek ki és az úton kerékpár nyomot (158/k. ábra) is kijelöltek - ha a közúti jelzésekbõl más nem következik - a kétkerekû kerékpárok az úttesten is közlekedhetnek.
KRESZ-m
A 6.dia.
Év elejétõl van valamilyen módosítás.
Most õszintén. Érdekel valakit is, hogy mi a szabály? Komolynak tûnõ versenyzõ látszatát kell kelteni, bent kell menni a sáv közepén és semmivel nem kell foglalkozni (a rendõrrel se, látod, hogy ott vannak, belegyorsítasz, lógatod a fejed és úgysem fog eléd ugrani).