Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Nem, a kulacs nem hozzánk tartozik. Tolás közben nem tudott volna kirázkódni a tartóból. :D

de télleg, ti mit csináltatok ott a Teller hídnál, a Hurka völgy és Bodza völgy keresztezésében? Miért tologattátok a bringát, elvégre bringázni mentetek? Nem? :D
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Majd megkérdem a Denso-s bringa tologató kollégákat, hátha õk hagyták el :)

Nem, a kulacs nem hozzánk tartozik. Tolás közben nem tudott volna kirázkódni a tartóból. :D
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 posts
én ma kinnt voltam ebben a kellemes kis esõben:) a tegnapimhoz képest még gyökkettõ volt a sebesség úgyhogy egyszerûbb lett volna tolni:D de a felfeléken izgi volt mert jó pár helyen forgott a kerék a sok sártól:D
Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

...azt el is felejtettem, hogy tegnap találtam egy kulacsot, az Ingókõtöl kb. 1 km-re Fehérvár irányában. Fekete polysport ha olvassa aki elhagyta jelentkezzen.

Majd megkérdem a Denso-s bringa tologató kollégákat, hátha õk hagyták el :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts
...azt el is felejtettem, hogy tegnap találtam egy kulacsot, az Ingókõtöl kb. 1 km-re Fehérvár irányában. Fekete polysport ha olvassa aki elhagyta jelentkezzen.
Failure is always an option.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Valaki korábban kérdezte hogy lehet a Meleg-hegyre menni. Hát pl. így (ma vittem magammal GPS-t):
térkép

Csalánál nem tudtam (vagy csak nem mertem :) ) átmenni a patakon, ezért a kastély fölött valami birkalegelõn át kerültem. Ha valakinek kell a .gpx file el tudom küldeni.

Mellesleg kaptam egy defektet, így csendes vízcsobogást hallgatva a beszûrõdõ tavaszi napfényben a Hurka-völgy egyik legszebb helyén szoptam a gumicserével :(. Nem kis tüske volt, legalább könnyen megtaláltam:
tüske

Ott arrafelé a patak elég mély tud lenn ...

A tüske? kb akkor mint az enyém lehetett ... de az UST hazahoz még 2 óra múlva is - és nem volt benne lötyi! Kérdezd Patrikot vagy Csabit

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts
Valaki korábban kérdezte hogy lehet a Meleg-hegyre menni. Hát pl. így (ma vittem magammal GPS-t):
térkép

Csalánál nem tudtam (vagy csak nem mertem :) ) átmenni a patakon, ezért a kastély fölött valami birkalegelõn át kerültem. Ha valakinek kell a .gpx file el tudom küldeni.

Mellesleg kaptam egy defektet, így csendes vízcsobogást hallgatva a beszûrõdõ tavaszi napfényben a Hurka-völgy egyik legszebb helyén szoptam a gumicserével :(. Nem kis tüske volt, legalább könnyen megtaláltam:
tüske

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Eplényben lesz DH, bikepark, ott lesz az OB is aug. 22-én

egy kis ízelítõ:
DH Magya Kupasorozat 2010 | M

Tudjuk köszi!

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 posts
Eplényben lesz DH, bikepark, ott lesz az OB is aug. 22-én

egy kis ízelítõ:
DH Magya Kupasorozat 2010 | M

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Felcsípsz?:D Akkor egy óra 10ezer fél óra 5:D

Ha neked így jó ... ;)

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Olyan 10:30 körül érek oda hozzád.

Majd 10:40-10:45-re a Fiskális körforgóhoz

Patrikot felcsípjük - persze ha jön - a Pákozdi Ablakgyárnál olyan 11:00-11:05 magasságában

Aki akar még csatlakozhat, üdv Bálint

Én délnél elõbb biztos nem tudok elindulni, majd talán a hegyen összefutunk :)

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 posts
Felcsípsz?:D Akkor egy óra 10ezer fél óra 5:D
Patrick Jr

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

akkor holnap mikor és honnan induljunk?

Olyan 10:30 körül érek oda hozzád.

Majd 10:40-10:45-re a Fiskális körforgóhoz

Patrikot felcsípjük - persze ha jön - a Pákozdi Ablakgyárnál olyan 11:00-11:05 magasságában

Aki akar még csatlakozhat, üdv Bálint

pirga

pirga

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
akkor holnap mikor és honnan induljunk?

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Akkor holnap is lesz dombos tekerés? Mert azt meggondolom mégiscsak

Lesz dombos tekerés! :D

Uh gondolkodhatsz :)

Ma nagyon penge volt a terep ... ma volt rengeteg turista és a legkeményebb az volt, ahogy megláttak, félreálltak és kiabálták ÕK a többieknek! Pálya-Pálya ... jön egy versenyzõ :) Én meg sûrû köszöngettem az elõzékenységet és közben mondtam, nem vagyok én versenyzõ, csak edzek :) ... de ez a Pálya-Pálya nagyon nagy volt ....

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 posts
Akkor holnap is lesz dombos tekerés? Mert azt meggondolom mégiscsak
Patrick Jr

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Kösz az invitálást, én vasárnapra terveztem, szombaton családi program lesz.
...és én nem is vagyok erõs :( Lehet hogy jobb lesz egyedül mennem hogy ne tartsak vissza senkit. :)

Bárki jöhet, senki nem tart fel senkit. A lényeg hogy jól érezzed magad

Vasárnapra úgy is pulzushatáros edzésem van, ma viszont nem :D

pirga

pirga

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
üdv,
én is vasárnapra tervezek tekerést a Velencei-hegységbe, csatlakoznék, ha nem probléma

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Akit érdekel, holnap megyek 10:30-10:45 között a hegységbe tekerni ... a Nincsen sár azért túlzás ... de kerülhetõ mindenhol.

A ragadós részek az árnyékosban, a saras részek a völgyekben (de tényleg kerülhetõek) ... tegnap este és ma este is voltam pengetni, igazából csak poros lett a bringa!

3 órát tervezek, kaját hozzatok magatokkal, mert erõs vagyok :D

üdv Bálint

Kösz az invitálást, én vasárnapra terveztem, szombaton családi program lesz.
...és én nem is vagyok erõs :( Lehet hogy jobb lesz egyedül mennem hogy ne tartsak vissza senkit. :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Az erdõs/földes ösvények még kicsit sárosak, de szerintem vasárnapra az is eltûnik, ha ilyen napsütés lesz.

Akit érdekel, holnap megyek 10:30-10:45 között a hegységbe tekerni ... a Nincsen sár azért túlzás ... de kerülhetõ mindenhol.

A ragadós részek az árnyékosban, a saras részek a völgyekben (de tényleg kerülhetõek) ... tegnap este és ma este is voltam pengetni, igazából csak poros lett a bringa!

3 órát tervezek, kaját hozzatok magatokkal, mert erõs vagyok :D

üdv Bálint