Nem, a kulacs nem hozzánk tartozik. Tolás közben nem tudott volna kirázkódni a tartóból.
de télleg, ti mit csináltatok ott a Teller hídnál, a Hurka völgy és Bodza völgy keresztezésében? Miért tologattátok a bringát, elvégre bringázni mentetek? Nem?
Nem, a kulacs nem hozzánk tartozik. Tolás közben nem tudott volna kirázkódni a tartóból.
Majd megkérdem a Denso-s bringa tologató kollégákat, hátha õk hagyták el
...azt el is felejtettem, hogy tegnap találtam egy kulacsot, az Ingókõtöl kb. 1 km-re Fehérvár irányában. Fekete polysport ha olvassa aki elhagyta jelentkezzen.
Valaki korábban kérdezte hogy lehet a Meleg-hegyre menni. Hát pl. így (ma vittem magammal GPS-t):
térkép
Csalánál nem tudtam (vagy csak nem mertem ) átmenni a patakon, ezért a kastély fölött valami birkalegelõn át kerültem. Ha valakinek kell a .gpx file el tudom küldeni.
Mellesleg kaptam egy defektet, így csendes vízcsobogást hallgatva a beszûrõdõ tavaszi napfényben a Hurka-völgy egyik legszebb helyén szoptam a gumicserével . Nem kis tüske volt, legalább könnyen megtaláltam:
tüske
Eplényben lesz DH, bikepark, ott lesz az OB is aug. 22-én
egy kis ízelítõ:
DH Magya Kupasorozat 2010 | M
Felcsípsz? Akkor egy óra 10ezer fél óra 5:D
Olyan 10:30 körül érek oda hozzád.
Majd 10:40-10:45-re a Fiskális körforgóhoz
Patrikot felcsípjük - persze ha jön - a Pákozdi Ablakgyárnál olyan 11:00-11:05 magasságában
Aki akar még csatlakozhat, üdv Bálint
akkor holnap mikor és honnan induljunk?
Akkor holnap is lesz dombos tekerés? Mert azt meggondolom mégiscsak
Kösz az invitálást, én vasárnapra terveztem, szombaton családi program lesz.
...és én nem is vagyok erõs Lehet hogy jobb lesz egyedül mennem hogy ne tartsak vissza senkit.
Akit érdekel, holnap megyek 10:30-10:45 között a hegységbe tekerni ... a Nincsen sár azért túlzás ... de kerülhetõ mindenhol.
A ragadós részek az árnyékosban, a saras részek a völgyekben (de tényleg kerülhetõek) ... tegnap este és ma este is voltam pengetni, igazából csak poros lett a bringa!
3 órát tervezek, kaját hozzatok magatokkal, mert erõs vagyok
üdv Bálint
Az erdõs/földes ösvények még kicsit sárosak, de szerintem vasárnapra az is eltûnik, ha ilyen napsütés lesz.