15perc a limit. Engem nem zavar, de más fórumon ezért simán kitiltanak.
Délben? Fél kettõ, kettõkor. Legközelebb legjobb esetben is jövõhéten fogok arra járni. Meg jó helyen van az a fa, legalább a motorosok nem jönnek be. Azért szóltam, hogy aki csak visszafelé jön terepen vigyázzon nehogy belerohanjon a fába.
Én nem találtam a szabályzatban azt, hogy 15 percen belüli, csak csoportosan lehet válaszolni ... a 15p nem arra vonatkozik, hogy utána automatikusan kiléptet a rendszer?
Ma megnéztem azt a nagy fát ... az egyik felét elpattintottam az útból, a másik felét csak fûrésszel lehet kiszedni. Elég egy orrfûrés, rókafûrész, vagy keretes vasfûrész. Ezekkel darabolható.
arra nem, de a BalatonBikeFest-en lesz tereptriatlon, olyanon még sosem voltam, erõsen gondolkodom rajta... (utolsó sem voltam még soha, egyszer el kell kezdeni )
... errõl csak egy mondás jut eszembe ... nem vak ez a ló csak vakmerõ ....
Amúgy tényleg brutál a pálya, itt nem elég a bringát végigforgatni ... ez egy XCO pálya és kõkemény! Aztán majd jön a terepfutás, ami megint egy picit kemény csak, de mindenki maga tudja mit vállal ... nekem az egyik barátom elindult a Terepduatlon OB-n és fel is adta, pedig nem egy szar bringás!