Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

A Vértes engem is érdekelne...
Ha van elektronikus formában bringás útvonalad, azt megoszthatnád velem. :)
Köszi elõre is!

Ha kell beszkennelem neked a térképet. Van egy-két jó útvonal.
A legegyszerûbb az lenne ha eljönnél velem/velünk. :)
A Bakonyban is tudok jó utakat ( és valahogy jobban is szeretem a Bakonyt a nagyobb hegyek miatt).
Van már munkád?

A sebesség mindent megold.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Sziasztok!
Szereztem egy régi carbon Mtb vázat és szeretném összeépíteni használt alkatrészekbõl egy merev villás aszfalton tekerõs bringának, esetleg görgõzni.
HA van olyan alkatrészetek ami kukára van ítélve, felesleges, vagy csak nincs rá szükségetek, írjatok!
Baráti alapon ingyen, vagy nagyon olcsón minden érdekel. :)
A hangsúly nem a márkákon vagy a kinézeten van, hanem, hogy MINÉL OLCSÓBB LEGYEN!
(Tudom, az apróba keresgéljek, de gondoltam egy próbát itt is megérne.)
Köszi elõre is!

Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Bocsi, 3napra bevettem magam a Vértesbe, ma értünk haza :)

A Vértes engem is érdekelne...
Ha van elektronikus formában bringás útvonalad, azt megoszthatnád velem. :)
Köszi elõre is!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Balu!
Írtam privátba üzenetet...

Bocsi, 3napra bevettem magam a Vértesbe, ma értünk haza :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Balu!
Írtam privátba üzenetet...

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Ma 15:00 körül indulunk a Kisfaludi kocsmától egy Velencei-hg tekerésre. Turista tempó, ha érdekel valakit, csatlakozhat.
Üdv, Bé

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Köszönjük, akárki is volt, már nincs útban.

Nem is mi voltunk. :D
Mindegy ki volt... köszi neki!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Nem én voltam!

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Akkor lécci holnap délben mikor indulsz tekerni vigyél magaddal egy fûrészt és vágjad ki a fát az útból! :) Ennyit te is megtehetsz a közért! Ne csak a késznek élvezzed a gyümölcsét!

...

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

... errõl csak egy mondás jut eszembe ... nem vak ez a ló csak vakmerõ .... :)
Amúgy tényleg brutál a pálya, itt nem elég a bringát végigforgatni ... ez egy XCO pálya és kõkemény! Aztán majd jön a terepfutás, ami megint egy picit kemény csak, de mindenki maga tudja mit vállal ... nekem az egyik barátom elindult a Terepduatlon OB-n és fel is adta, pedig nem egy szar bringás!

hát nem tudom a "közepesen nehéz" mihez képest értendõ a versenykiírásban - megnézem majd elõtte a pályát, de ha nagyon brutál nyilván nem fogom égetni magam.

azt a tévedést tényleg sok kezdõ triatlonos elköveti, hogy 3*1-nek számolja a terhelést, pedig a váltások miatt nyugodtan lehet 1,5ben gondolkodni... +2 holtpont...
"too proud to beg, too dumb to steel"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Én nem találtam a szabályzatban azt, hogy 15 percen belüli, csak csoportosan lehet válaszolni ... a 15p nem arra vonatkozik, hogy utána automatikusan kiléptet a rendszer?

15 percen belül szerkesztheted a hozzászólásaidat. Egyébként tényleg nincs leírva így szó szerint, hogy kötelezõ ezt tenni, csak a moderátorok hivatkoznak rá.

Ma megnéztem azt a nagy fát ... az egyik felét elpattintottam az útból, a másik felét csak fûrésszel lehet kiszedni. Elég egy orrfûrés, rókafûrész, vagy keretes vasfûrész. Ezekkel darabolható.

Erdész voltál vagy annak készülsz, hogy így ismered a fûrészeket? :D

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

15perc a limit. Engem nem zavar, de más fórumon ezért simán kitiltanak.

Délben? Fél kettõ, kettõkor. :) Legközelebb legjobb esetben is jövõhéten fogok arra járni. Meg jó helyen van az a fa, legalább a motorosok nem jönnek be. Azért szóltam, hogy aki csak visszafelé jön terepen vigyázzon nehogy belerohanjon a fába.

Én nem találtam a szabályzatban azt, hogy 15 percen belüli, csak csoportosan lehet válaszolni ... a 15p nem arra vonatkozik, hogy utána automatikusan kiléptet a rendszer?

Ma megnéztem azt a nagy fát ... az egyik felét elpattintottam az útból, a másik felét csak fûrésszel lehet kiszedni. Elég egy orrfûrés, rókafûrész, vagy keretes vasfûrész. Ezekkel darabolható.

arra nem, de a BalatonBikeFest-en lesz tereptriatlon, olyanon még sosem voltam, erõsen gondolkodom rajta... (utolsó sem voltam még soha, egyszer el kell kezdeni :) )

... errõl csak egy mondás jut eszembe ... nem vak ez a ló csak vakmerõ .... :)
Amúgy tényleg brutál a pálya, itt nem elég a bringát végigforgatni ... ez egy XCO pálya és kõkemény! Aztán majd jön a terepfutás, ami megint egy picit kemény csak, de mindenki maga tudja mit vállal ... nekem az egyik barátom elindult a Terepduatlon OB-n és fel is adta, pedig nem egy szar bringás!
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 posts
Tényleg nagyon jó hogy be van dõlve az a fa... legalább le kell szállni a bringáról és ott átpakolni meg minden;) Mondjuk tényleg nagy fa, legalább egy láncfûrész kéne hozzá. Majd az egy külön nap lesz!
Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

A tereptriatlonokon elég technikás szokott lenni a pálya... :D

De egyébként ha gondoljátok, összedobhatunk egy váltót is, futást és/vagy úszást én vállalnám, a Versenyzõ Uraknak meg pont jó átmozgatás a maraton elõtt 2 nappal...

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

technikás nem vagyok, de bátor igen :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

arra nem, de a BalatonBikeFest-en lesz tereptriatlon, olyanon még sosem voltam, erõsen gondolkodom rajta... (utolsó sem voltam még soha, egyszer el kell kezdeni :) )

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts
Szombaton IVV-s gyalogos "teljesítmény"túra lesz a hegységben, számoljatok vele hogy sok gyalogost kell majd kerülgetni...

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Jah készül a téli tiratlonra :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Igen ez pont 1p59mp szabadságot enged meg ... a szabályzatban le van írva, hogy 1p59mp-en belül csak így lehet idézni?

Mivel nem egy oldalam fut egyszerre ezért had írjak már így! Ha nem tetszik, légy moderátor és javítgassad! :) vagy akár jelentheted is :)

15perc a limit. Engem nem zavar, de más fórumon ezért simán kitiltanak.

Akkor lécci holnap délben mikor indulsz tekerni vigyél magaddal egy fûrészt és vágjad ki a fát az útból! :) Ennyit te is megtehetsz a közért! Ne csak a késznek élvezzed a gyümölcsét!

Ha kell fûrész szóljál adok szívesen ... a menetrögzítõdet meg hurcolászom már vagy 3 hete és ott nyavajog a zsebembe :)

Délben? Fél kettõ, kettõkor. :) Legközelebb legjobb esetben is jövõhéten fogok arra járni. Meg jó helyen van az a fa, legalább a motorosok nem jönnek be. Azért szóltam, hogy aki csak visszafelé jön terepen vigyázzon nehogy belerohanjon a fába.

3 hete... szerintem már 3 hónapja. :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Ma voltam kint. Az Angelika-forrásnál bedõlt egy fa az Y-elágazásnál mindkét utat elzárva.

Ha kell fûrész szóljál adok szívesen ... a menetrögzítõdet meg hurcolászom már vagy 3 hete és ott nyavajog a zsebembe :)