Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Na akkor oda se kell menni... remek.
Helyette megyünk egy Velencei-tó karikát Szacsóval meg pár spinningessel szombaton a Magma elõl. :D

Hánykor indultok?
Milyen lesz a tempó?
Failure is always an option.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Ez 99,9%os forrás. Szóval biztos.

Na akkor oda se kell menni... remek.
Helyette megyünk egy Velencei-tó karikát Szacsóval meg pár spinningessel szombaton a Magma elõl. :D
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Itt tényleg ezt írják:
"Figyelem! A rendezvény, a fõrendezõ betegsége miatt nem kerül megrendezésre!"

Ez 99,9%os forrás. Szóval biztos.

A sebesség mindent megold.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Egészen biztos, hogy meg lesz tartva a rendezvény?
Meridaharcos haverom érdeklõdött és állítólag a szervezõ kórházban van/volt és nem lesz megtartva.
(Már ha ugyan arról beszélünk. Palotai tavaszköszöntõ teljesítmény túra.)
Ha tutibiztos forrásból tudjátok, hogy lesz/nem lesz írjátok meg, mert mi is mennénk! :)
Köszi!

Itt tényleg ezt írják:
"Figyelem! A rendezvény, a fõrendezõ betegsége miatt nem kerül megrendezésre!"

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Szerintetek ha szerdáig így esik az esõ akkor vasárnapra mennyire lesz járható a várpalotai versenyen az erdei szakasz?
Olyan versenyhez/túrához nem nagyon van kedvem ami csak aszfaltból meg sárból áll....

Egészen biztos, hogy meg lesz tartva a rendezvény?
Meridaharcos haverom érdeklõdött és állítólag a szervezõ kórházban van/volt és nem lesz megtartva.
(Már ha ugyan arról beszélünk. Palotai tavaszköszöntõ teljesítmény túra.)
Ha tutibiztos forrásból tudjátok, hogy lesz/nem lesz írjátok meg, mert mi is mennénk! :)
Köszi!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Szerintetek ha szerdáig így esik az esõ akkor vasárnapra mennyire lesz járható a várpalotai versenyen az erdei szakasz?
Olyan versenyhez/túrához nem nagyon van kedvem ami csak aszfaltból meg sárból áll....

Pénteken jártam arra. Sár az a Római-fürdõ környékén lesz, meg lefelé az Öreg-Futónéról (de az úgyis lejtõ, maximum át kell menned majd a pocsolyákon) és persze fent a fennsíkon amikor a végén mentek vissza Tésre, ott lesz egy olyan szakasz ahol választhatsz hogy átmész a pocsolyán vagy belemész a sárba, a pocsolyán menj át (max 40-50cm mély) a sár mellette majdnem ugyanolyan mély lesz.
Csak rövid sáros részek lesznek, az út szinte végig aszfalt vagy kaviccsal felszórt út. Ez a tavalyi pálya, de nem hiszem, hogy változtattak. Ha igen akkor a nagy sz.pás lesz.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Szólok, de hétköznap megyek (mondjuk neked ez neked nem mindig szokott gondot jelenteni :) ) és szigorúan 80-85%ig, felõlem mehetsz ahogy akarsz, neked kell várnod. :)

A többit majd telefonom megbeszéljük. :)

Ja, és észrevettem ám, hogy jól használod az idézést. :)

Csak miattad tettem :), de én általában nem szoktam elõre kiolvasni az egész napi beírásokat! De érted és a családi békért bármit ... :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Szép, de a nyeregcsõ bilincsénél nem tudom mit lehet vele kezdeni...de ha megoldod...
Ha jól tudom az ilyen karbon-alu vagy karbon-acél vázak "kerékpárfejlõdéstörténeti" zsákutcának bizonyultak, pont a fém és a karbon csatlakozások gyengesége miatt.
Az enyém is ilyesmi, csak CroMo muffokkal, lánc- és támvillával és karbon fõcsövekkel. Késõbb a Giant is alut használt CroMo helyett, de a tiéd szerintem vmi más gyártmány.
Amúgy van fölös 1 1/8-os CroMo villám, csapággyal, stucnival, meg egy komplett Exage 300LX szettem, ha esetleg annyira retrót (vagy olcsót :)) akarsz. Ha érdekel privátban megbeszélhetjük.

Találtam róla egy képet még a 300LX cuccokkal:
Giant Cadex

Köszönöm! Nem kizárt, hogy felkereslek az LX cuccok miatt, de elõbb meg kéne valahogy gyõzõdnöm, hogy a váz nem nyeklik szét az elsõ pillanatban, mikor ráülök.
A nyeregcsõ biztonságos befogásához is meg van már a megoldás, de még azzal is várok.
Fõ a biztonság és nem szeretnék feleslegesen pénzt kiadni. :)

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Óóóó... Azt szívesen megcsodálnám. :)
Én egy ilyen "csodát" kaptam.
Képek:
1, 2, 3, 4, 5, 6

A vázak topikba is írtam emiatt a váz miatt:
"Elég régi lehet a cucc. A geometriája miatt csak merev villával használható, gyárilag egy menetes 1 1/8 -os villa volt benne.
A nyeregvázcsõ és a fejcsõ végig alu, rajta carbon.
Köréprész és a nyeregvázcsõ-felsõcsõ-támvilla csatlakozás is egy alu profil, amin carbon borítás van.
Egy komolyabb sérülés van... a hajtómû felöli láncvilla és középrész csatlakozásánál látszik egy rés, ahol össze lett ragasztva a carbon csõ és alu ház.
Nem recseg, nem sziszeg, nem mozog.
A nyeregcsõbilincs letört és az elõzõ gazdája okosan lefûrészelte... de ezt a problémát tudom orvosolni.
Szerintetek lehet ezt a vázat még használni? Érdemes kipofozni?
Esetleg tudja valaki milyen típus/évjárat lehet?"
A Te véleményedet is várom. :)

Szép, de a nyeregcsõ bilincsénél nem tudom mit lehet vele kezdeni...de ha megoldod...
Ha jól tudom az ilyen karbon-alu vagy karbon-acél vázak "kerékpárfejlõdéstörténeti" zsákutcának bizonyultak, pont a fém és a karbon csatlakozások gyengesége miatt.
Az enyém is ilyesmi, csak CroMo muffokkal, lánc- és támvillával és karbon fõcsövekkel. Késõbb a Giant is alut használt CroMo helyett, de a tiéd szerintem vmi más gyártmány.
Amúgy van fölös 1 1/8-os CroMo villám, csapággyal, stucnival, meg egy komplett Exage 300LX szettem, ha esetleg annyira retrót (vagy olcsót :)) akarsz. Ha érdekel privátban megbeszélhetjük.

Találtam róla egy képet még a 300LX cuccokkal:
Giant Cadex

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Én már túl vagyok a "karbon vázból aszfalton tekerõs" projekten, ha látsz ott egy Giant Cadex vázas furcsaságot az az enyém...

Óóóó... Azt szívesen megcsodálnám. :)
Én egy ilyen "csodát" kaptam.
Képek:
1, 2, 3, 4, 5, 6

A vázak topikba is írtam emiatt a váz miatt:
"Elég régi lehet a cucc. A geometriája miatt csak merev villával használható, gyárilag egy menetes 1 1/8 -os villa volt benne.
A nyeregvázcsõ és a fejcsõ végig alu, rajta carbon.
Köréprész és a nyeregvázcsõ-felsõcsõ-támvilla csatlakozás is egy alu profil, amin carbon borítás van.
Egy komolyabb sérülés van... a hajtómû felöli láncvilla és középrész csatlakozásánál látszik egy rés, ahol össze lett ragasztva a carbon csõ és alu ház.
Nem recseg, nem sziszeg, nem mozog.
A nyeregcsõbilincs letört és az elõzõ gazdája okosan lefûrészelte... de ezt a problémát tudom orvosolni.
Szerintetek lehet ezt a vázat még használni? Érdemes kipofozni?
Esetleg tudja valaki milyen típus/évjárat lehet?"
A Te véleményedet is várom. :)

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Kicsi a világ. :)
A bringatárolót pedig mihamarabb megnézem magamnak!

Én már túl vagyok a "karbon vázból aszfalton tekerõs" projekten, ha látsz ott egy Giant Cadex vázas furcsaságot az az enyém...

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Üdv a szomszédban! Én az Alcoa-Köfémnél nyomom. Közös a kerékpártárolónk :)

Kicsi a világ. :)
A bringatárolót pedig mihamarabb megnézem magamnak!

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

A Sapa Profiles Kft. présüzem részlegére vettek fel quality technikusnak a kétfordulós interjú után. Holnaphoz egy hétre kezdõdik a 3 hónapos próbaidõm. :)

Üdv a szomszédban! Én az Alcoa-Köfémnél nyomom. Közös a kerékpártárolónk :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Azért a Vértesben vannak ám hosszú mászások! Majd egyszer megmutatom! De a Bakony valóban nagyobb. A Vértes inkább egynyomos XCO jellegû erõsen intervallos és tagolt.

Remélem most már egyszer valamikor eljutok majd veled bringázni akár a Bakonyba vagy a Vértesbe. Aztán lehet nem is akarsz már velem bringázni :)
Ha mentek a Bakonyba azért szóljatok.

Szólok, de hétköznap megyek (mondjuk neked ez neked nem mindig szokott gondot jelenteni :) ) és szigorúan 80-85%ig, felõlem mehetsz ahogy akarsz, neked kell várnod. :)

A többit majd telefonom megbeszéljük. :)

Ja, és észrevettem ám, hogy jól használod az idézést. :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

A Vértes engem is érdekelne...
Ha van elektronikus formában bringás útvonalad, azt megoszthatnád velem. :)
Köszi elõre is!

Elektronikus formában csak a fejemben van ...

Sziasztok!
Szereztem egy régi carbon Mtb vázat és szeretném összeépíteni használt alkatrészekbõl egy merev villás aszfalton tekerõs bringának, esetleg görgõzni.
HA van olyan alkatrészetek ami kukára van ítélve, felesleges, vagy csak nincs rá szükségetek, írjatok!
Baráti alapon ingyen, vagy nagyon olcsón minden érdekel. :)
A hangsúly nem a márkákon vagy a kinézeten van, hanem, hogy MINÉL OLCSÓBB LEGYEN!
(Tudom, az apróba keresgéljek, de gondoltam egy próbát itt is megérne.)
Köszi elõre is!

A karmon vázat nem ajánlanám görgõzni!

Ha kell beszkennelem neked a térképet. Van egy-két jó útvonal.
A legegyszerûbb az lenne ha eljönnél velem/velünk. :)
A Bakonyban is tudok jó utakat ( és valahogy jobban is szeretem a Bakonyt a nagyobb hegyek miatt).
Van már munkád?

Azért a Vértesben vannak ám hosszú mászások! Majd egyszer megmutatom! De a Bakony valóban nagyobb. A Vértes inkább egynyomos XCO jellegû erõsen intervallos és tagolt.

Remélem most már egyszer valamikor eljutok majd veled bringázni akár a Bakonyba vagy a Vértesbe. Aztán lehet nem is akarsz már velem bringázni :)
Ha mentek a Bakonyba azért szóljatok.
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Így hirtelen nem tudok 100%-ig biztosat mondani, de lehet róla szó. Beszéljünk még róla a jövõ héten.
Addig meg beszerzek egy kis EPO-t, a szívem helyére pedig betetetek egy nagy teljesítményû ipari pumpát. :D

Ok. Úgyis csak csütörtöktõl lesz normális idõ.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Akkor jövõhéten még el tudsz velem jönni egy Bakony vagy egy Vértes körre. :)
Bírni fogod a tempót. Komolyan mondom.

Így hirtelen nem tudok 100%-ig biztosat mondani, de lehet róla szó. Beszéljünk még róla a jövõ héten.
Addig meg beszerzek egy kis EPO-t, a szívem helyére pedig betetetek egy nagy teljesítményû ipari pumpát. :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A szkennelõs dolgot megköszönném. Akár be is jelölheted a szerinted jobb útvonalakat is. Értem ezt Vértes és Bakonyra is.
Aztán MSN-en átküldheted valamikor. Nem sürgõs, ráér.
A Bakonyról is lehet szó... na de hogy Veletek menjek... az nekem még nagyon sok lenne. Túl erõ vagy/vagytok. :)
Munkám meg végre lett! A Sapa Profiles Kft. présüzem részlegére vettek fel quality technikusnak a kétfordulós interjú után. Holnaphoz egy hétre kezdõdik a 3 hónapos próbaidõm. :)

Akkor jövõhéten még el tudsz velem jönni egy Bakony vagy egy Vértes körre. :)
Bírni fogod a tempót. Komolyan mondom.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Ha kell beszkennelem neked a térképet. Van egy-két jó útvonal.
A legegyszerûbb az lenne ha eljönnél velem/velünk. :)
A Bakonyban is tudok jó utakat ( és valahogy jobban is szeretem a Bakonyt a nagyobb hegyek miatt).
Van már munkád?

A szkennelõs dolgot megköszönném. Akár be is jelölheted a szerinted jobb útvonalakat is. Értem ezt Vértes és Bakonyra is.
Aztán MSN-en átküldheted valamikor. Nem sürgõs, ráér.
A Bakonyról is lehet szó... na de hogy Veletek menjek... az nekem még nagyon sok lenne. Túl erõ vagy/vagytok. :)
Munkám meg végre lett! A Sapa Profiles Kft. présüzem részlegére vettek fel quality technikusnak a kétfordulós interjú után. Holnaphoz egy hétre kezdõdik a 3 hónapos próbaidõm. :)