Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

HeyBud

HeyBud

vendég

• fórumtag
  • 78 posts

emberek! koppenhaga tenyleg egy bicajos paradicsom... 2 hete ittvagyok, de meg mindig megbamulom az egy piros lampa alatt osszegyulo 20-30 bicajost... mindenutt bicajsav, csinos bicajos lanyok.. p a r a d i c s o m ! ! ! :D
sajnos 1-2 napon belul megyek vissza fehervarra.. (koszonet a vulkannak, mar igy is 4 nappal tovabb vagyok kint mint tervezve volt)

Megertem oromod! :) nekem csak Hollandiaban volt meg ez az elmeny, de azota is emlegetem. Igaz a hegyek meg itt jobbak...

Intezzunk meg egy kis kormot?

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Üdv!

Gratulálok a "Bringabandásoknak" a hétvégi eredményekhez!
Balu nem is tudtam, hogy már nem Meditech "szinekben" mész.

HeyBud

HeyBud

vendég

• fórumtag
  • 78 posts

GPS-re feltölthetõ fájlom nincs, csak egy ilyen térképem van, még tavaly rajzoltam néhány új indulónak, mert a túrán kapott itiner alapján elég könnyû eltévedni.
http://imagerz.com/Q...0tvAwIHXlIcEQVS

Koszi a kepet. Jo lesz nekem is!

Hetegen Balatonkorre jon vki?

klisics

klisics

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
emberek! koppenhaga tenyleg egy bicajos paradicsom... 2 hete ittvagyok, de meg mindig megbamulom az egy piros lampa alatt osszegyulo 20-30 bicajost... mindenutt bicajsav, csinos bicajos lanyok.. p a r a d i c s o m ! ! ! :D
sajnos 1-2 napon belul megyek vissza fehervarra.. (koszonet a vulkannak, mar igy is 4 nappal tovabb vagyok kint mint tervezve volt)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Ez teljesen jó, köszi.
A Római fürdõ és Tés között nem túl durva az az emelkedõ? Még nem jártam arra, csak a betonúton.

Egyáltalán nem. Az elsõ pár száz méter az aszfalton megy, utána a kavicsos úton, ami hullámzik és alig emelkedik, a kék négyzet ami meredek, de még középtányéron is fel lehet menni rajta könnyedén. Ami meredek az a Tés és Jásd közötti út, de ott lefelé kell menni, úgy meg egyáltalán nem probléma.

A sebesség mindent megold.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

GPS-re feltölthetõ fájlom nincs, csak egy ilyen térképem van, még tavaly rajzoltam néhány új indulónak, mert a túrán kapott itiner alapján elég könnyû eltévedni.

Ez teljesen jó, köszi.
A Római fürdõ és Tés között nem túl durva az az emelkedõ? Még nem jártam arra, csak a betonúton.
Failure is always an option.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

en megkoszonom a terkepet. most mar van jo kis garminom, amire fel tudom tolteni :)

HeyBud

HeyBud

vendég

• fórumtag
  • 78 posts
en megkoszonom a terkepet. most mar van jo kis garminom, amire fel tudom tolteni :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Lehet hogy én is megyek, még nekem sem 100%
Viszont ez szimpatikus és közelebb van.

Én voltam már, egész jó, csak korán van a rajt, ilyenkor még hideg van a völgyben. Évente többször végigjárom az útvonalát. Van térképem digitális formában róla ha kell.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Ezen az oldalon megtalálod "Kürtös kupa" néven:
K

A nevezés nem vészes, a pálya állítólag jó (közép és hosszú táv) és kapunk ingyen kürtös kalácsot.

Lehet hogy én is megyek, még nekem sem 100%
Viszont ez szimpatikus és közelebb van.
Failure is always an option.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Majd meglátjuk ... az elsõ 10 versenyez, a többi túrázik!

Ez az abszolút 10re vonatkozik!

De akkor Kürtösre sem jössz, igaz?

De megyek. Elmegyek szórakozni. Meg az különben sem igazi OX.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

XCM versenyzõ vagyok.

Majd meglátjuk ... az elsõ 10 versenyez, a többi túrázik!

De akkor Kürtösre sem jössz, igaz?
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Jani ma nem láttalak Balassagyarmaton:)

XCM versenyzõ vagyok.

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 posts

Persze ... nagy a száj akinek jól megy :) igaz!

Hát én ma büszke voltam magamra:) kemény volt, de végigmentem, és nem toltam a felfeléken! azért ugye a jó edzésterv...:D csak az a baj hogy még mindig nagyon kevés vagyok:( majd jövõre:)
Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Persze ... nagy a száj akinek jól megy :) igaz!
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 posts
Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

K

A nevezés nem vészes, a pálya állítólag jó (közép és hosszú táv) és kapunk ingyen kürtös kalácsot.

Mindenki ugyanazon a pályán megy, csak a körök száma különbözõ.
A 2 kör nagypapáknak és nagymamáknak van, a 3 kör a turistáknak, a 6 kör pedig azoknak aki versenyezni akarnak. Te pl olyan szinten vagy hogy 3 körön simán dobogóra állnál. De el akarsz-e jönni 30perc bringázásért vagy inkább tekersz kétszer annyit és a középmezõnyben végzel... :)

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 889 posts

A kérdést a "bringa" felhasználó nevû srácnak címeztem, de örülök, hogy Te is válaszoltál!!
Az ajánlatot köszönöm és ha nem sikerül a jó öreg baráti körömmel lejutni, akkor lehetséges, hogy élnék a lehetõséggel. (feltéve ha nem jön közbe semmi...) :)
Magát a rendezvényt nem ismerem, most mennék elõször.

"Majdnem" már mi is voltunk párszor. Csak tavalyelõtt az egysebimet nem tudtam átszerelni terepes áttételre az utolsó pillanatban, tavaly meg a bringákat nem tudtam elrakni, mert nem volt még tetõcsomagtartóm az "új" autóhoz. Idén már komolyabban kezdtünk készülni rá, csak sajnos most megint kétesélyes lett...

Úgyhogy ha tudsz, akkor menj el a haverjaiddal. Ha nem tudsz, akkor fél nyolckor gurulj át a Toldi utcába, és ha a vége felé látsz egy Alfa 156-ot tetõcsomagtartóval, akkor tedd fel rá a bringádat. Ha nem látsz (illetve még nagyon le vannak eresztve a redõnyök, stb.), akkor ismét kihagyjuk...
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts

K

oké köszi még beszélünk ma majd este na pá

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

szia hol lesz és menyi a nevezés

http://www.dynamo-maraton.atw.hu/

Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D