Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts
sziasztok srácok mi lesz a szombattal palotai ttt vagy velencei hgy ?

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

esetleg valakinek van olyan gumis ismerõse aki megbízhatóan dolgozik és az alufelnit is jól ki tudja centírozni. (Nem ütõs súlyokkal dolgozik)
Akkor légyszi küldje már el az elérhetõségét.
Köszönöm Bálint

A Gyár utca Mártírok út felöli végén van egy gumis. Nekünk azonnal megcsinálták a gumicserét (asszem 1000huf/db) és ha kéred, biztos matricát tesznek a rákalapálós helyett. Az elõttünk lévõ astra alu kerekeire azt tettek... :D

Még1x megkérdem, most képpel. Nem ismer rá senki ?? :D Pákozdon találtam. :):)
Remélem meglesz a gazdája!

Olyan mint egy imbusz rajta egy kompresszió állító kupakkal. :D
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

gabor89

gabor89

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
Feltöltött kép

Még1x megkérdem, most képpel. Nem ismer rá senki ?? :D Pákozdon találtam. :):)
Remélem meglesz a gazdája!

Hali!
"If all my friends were to jump off a bridge, I wouldn't jump with them, I'd be at the bottom to catch them."

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

esetleg valakinek van olyan gumis ismerõse aki megbízhatóan dolgozik és az alufelnit is jól ki tudja centírozni. (Nem ütõs súlyokkal dolgozik)
Köszönöm Bálint

Nem ismerõs, de utoljára a JSI-nél csináltattam és az alufelnire automatikusan belülre rakták a ragasztós súlyokat, korrektek voltak.
Failure is always an option.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Majd meglátjuk ... :) a völgyben minden esetre lehet majd kaki:)
Tegnap hívtalak! Melyik nap menjünk, mert ahhoz kellene igazítanom a hétvégémet.
Csörgess majd meg napközben lécci.

Nekünk lehet szívás a patak mellett meg a gázlókban (egyébként a Kõris környékén kevesebb esõ esett, mint nálunk), de ahol õk mennek ott nincsenek völgyek. A Vár-völgyben meg már újra kialakultak a vízmosások, ahol le tudni folyni a víz.

A sebesség mindent megold.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
Köszönöm Bálint
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Tegnap voltam a Bakonyban. Szinte mindenhol porzott az út. Még a nagy pocsolya a fennsíkon is felszáradt. Nem lesz nagy sár hétvégére, fõleg ha ilyen intenzitású esõ fog esni mint ma. Ezt nem szívja fel a talaj, lefolyik a hegyrõl.

Majd meglátjuk ... :) a völgyben minden esetre lehet majd kaki:)
Tegnap hívtalak! Melyik nap menjünk, mert ahhoz kellene igazítanom a hétvégémet.
Csörgess majd meg napközben lécci.
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Tegnap voltam a Bakonyban. Szinte mindenhol porzott az út. Még a nagy pocsolya a fennsíkon is felszáradt. Nem lesz nagy sár hétvégére, fõleg ha ilyen intenzitású esõ fog esni mint ma. Ezt nem szívja fel a talaj, lefolyik a hegyrõl.

Hát reménykedem. :D
Ja, és nagyon köszi a térképet meg a leírást!!!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Hétvégére szép idõt mondanak, de addig esõ, zápor, zivatar, jég meg egyéb égi áldás.
Részemrõl Velencei-hg lesz... ha mentek, szívesen csatlakoznék. :)

A sebesség mindent megold.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
Egyik nap én is ott fogok körözgetni a Velencei hg-ben ... ha láttok e bezsongott körbe-körbe tekerõ bringást ... na az én leszek :)

HeyBud

HeyBud

vendég

• fórumtag
  • 78 posts

Hát igen. Fel is hívtam a veszprémi haveromat, hogy ha õk sem akarnak szombaton szopni a sárban akkor jöjjenek el, mutatunk nekik egy-két jó helyet a Velencei-hegységben :)

LOL
Huuu, en eleg vizualis vagyok. Pfffff!

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

úgy néz ki hogy velencei hg lesz belõle ha ilyen marad az idõ

Hétvégére szép idõt mondanak, de addig esõ, zápor, zivatar, jég meg egyéb égi áldás.
Részemrõl Velencei-hg lesz... ha mentek, szívesen csatlakoznék. :)

HeyBud

HeyBud

vendég

• fórumtag
  • 78 posts

szia ott születem az szép hely hegyek dombok nincsenek

Hogyhogy nincsenek? En azert lattam dombocskakat.
Amugy szep videk es kedvesek az emberek :D

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts

Hát igen. Fel is hívtam a veszprémi haveromat, hogy ha õk sem akarnak szombaton szopni a sárban akkor jöjjenek el, mutatunk nekik egy-két jó helyet a Velencei-hegységben :)

jól van de ha megyünk palotára akkor ttt re nevezünk

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts

Reszemrol megyek pancsolni a csaladdal hetvegen Sumegre, igy sajnos ezt most kihagyom. de azert viszem magammal a bringat oda is, haaaatha :)

szia ott születem az szép hely hegyek dombok nincsenek

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

HeyBud

HeyBud

vendég

• fórumtag
  • 78 posts
Reszemrol megyek pancsolni a csaladdal hetvegen Sumegre, igy sajnos ezt most kihagyom. de azert viszem magammal a bringat oda is, haaaatha :)

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts

Kedvem van, a már sokszor belinkelt Tési-fennsík túrára/versenyre akartam igazából menni, de minden megoldás érdekel...persze ha nem esik csütörtökön meg pénteken akkora esõ, hogy sarat kelljen dagasztani. Akkor inkább Velencei-hg.

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts

Kedvem van, a már sokszor belinkelt Tési-fennsík túrára/versenyre akartam igazából menni, de minden megoldás érdekel...persze ha nem esik csütörtökön meg pénteken akkora esõ, hogy sarat kelljen dagasztani. Akkor inkább Velencei-hg.

oké benne vagyok

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

sziasztok szombaton tervezek egy nagyobb tekerést palota felé ha valakinek van kedve
jönni az jelezze elõre is kösz