Jelentkezz be Regisztrálj
Fehérvár
Posted 2010. May 06. - 20:29
Posted 2010. May 06. - 19:13
esetleg valakinek van olyan gumis ismerõse aki megbízhatóan dolgozik és az alufelnit is jól ki tudja centírozni. (Nem ütõs súlyokkal dolgozik)
Akkor légyszi küldje már el az elérhetõségét.
Köszönöm Bálint
A Gyár utca Mártírok út felöli végén van egy gumis. Nekünk azonnal megcsinálták a gumicserét (asszem 1000huf/db) és ha kéred, biztos matricát tesznek a rákalapálós helyett. Az elõttünk lévõ astra alu kerekeire azt tettek...
Még1x megkérdem, most képpel. Nem ismer rá senki ?? Pákozdon találtam. :)
Remélem meglesz a gazdája!
Olyan mint egy imbusz rajta egy kompresszió állító kupakkal.
Posted 2010. May 06. - 19:10
Még1x megkérdem, most képpel. Nem ismer rá senki ?? Pákozdon találtam. :)
Remélem meglesz a gazdája!
Hali!
Posted 2010. May 06. - 10:20
esetleg valakinek van olyan gumis ismerõse aki megbízhatóan dolgozik és az alufelnit is jól ki tudja centírozni. (Nem ütõs súlyokkal dolgozik)
Köszönöm Bálint
Nem ismerõs, de utoljára a JSI-nél csináltattam és az alufelnire automatikusan belülre rakták a ragasztós súlyokat, korrektek voltak.
Posted 2010. May 06. - 08:49
Majd meglátjuk ... a völgyben minden esetre lehet majd kaki:)
Tegnap hívtalak! Melyik nap menjünk, mert ahhoz kellene igazítanom a hétvégémet.
Csörgess majd meg napközben lécci.
Nekünk lehet szívás a patak mellett meg a gázlókban (egyébként a Kõris környékén kevesebb esõ esett, mint nálunk), de ahol õk mennek ott nincsenek völgyek. A Vár-völgyben meg már újra kialakultak a vízmosások, ahol le tudni folyni a víz.
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. May 06. - 07:26
Köszönöm Bálint
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2010. May 06. - 07:24
Tegnap voltam a Bakonyban. Szinte mindenhol porzott az út. Még a nagy pocsolya a fennsíkon is felszáradt. Nem lesz nagy sár hétvégére, fõleg ha ilyen intenzitású esõ fog esni mint ma. Ezt nem szívja fel a talaj, lefolyik a hegyrõl.
Majd meglátjuk ... a völgyben minden esetre lehet majd kaki:)
Tegnap hívtalak! Melyik nap menjünk, mert ahhoz kellene igazítanom a hétvégémet.
Csörgess majd meg napközben lécci.
Posted 2010. May 05. - 22:03
Tegnap voltam a Bakonyban. Szinte mindenhol porzott az út. Még a nagy pocsolya a fennsíkon is felszáradt. Nem lesz nagy sár hétvégére, fõleg ha ilyen intenzitású esõ fog esni mint ma. Ezt nem szívja fel a talaj, lefolyik a hegyrõl.
Hát reménykedem.
Ja, és nagyon köszi a térképet meg a leírást!!!
Posted 2010. May 05. - 21:09
Hétvégére szép idõt mondanak, de addig esõ, zápor, zivatar, jég meg egyéb égi áldás.
Részemrõl Velencei-hg lesz... ha mentek, szívesen csatlakoznék.
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. May 05. - 21:04
Posted 2010. May 05. - 21:01
Hát igen. Fel is hívtam a veszprémi haveromat, hogy ha õk sem akarnak szombaton szopni a sárban akkor jöjjenek el, mutatunk nekik egy-két jó helyet a Velencei-hegységben
LOL
Huuu, en eleg vizualis vagyok. Pfffff!
Posted 2010. May 05. - 21:00
úgy néz ki hogy velencei hg lesz belõle ha ilyen marad az idõ
Hétvégére szép idõt mondanak, de addig esõ, zápor, zivatar, jég meg egyéb égi áldás.
Részemrõl Velencei-hg lesz... ha mentek, szívesen csatlakoznék.
Posted 2010. May 05. - 20:59
szia ott születem az szép hely hegyek dombok nincsenek
Hogyhogy nincsenek? En azert lattam dombocskakat.
Amugy szep videk es kedvesek az emberek
Posted 2010. May 05. - 20:55
Hát igen. Fel is hívtam a veszprémi haveromat, hogy ha õk sem akarnak szombaton szopni a sárban akkor jöjjenek el, mutatunk nekik egy-két jó helyet a Velencei-hegységben
jól van de ha megyünk palotára akkor ttt re nevezünk
Posted 2010. May 05. - 20:52
Reszemrol megyek pancsolni a csaladdal hetvegen Sumegre, igy sajnos ezt most kihagyom. de azert viszem magammal a bringat oda is, haaaatha
szia ott születem az szép hely hegyek dombok nincsenek
Posted 2010. May 05. - 20:52
Posted 2010. May 05. - 20:09
Posted 2010. May 05. - 16:57
Kedvem van, a már sokszor belinkelt Tési-fennsík túrára/versenyre akartam igazából menni, de minden megoldás érdekel...persze ha nem esik csütörtökön meg pénteken akkora esõ, hogy sarat kelljen dagasztani. Akkor inkább Velencei-hg.
Posted 2010. May 04. - 21:12
Kedvem van, a már sokszor belinkelt Tési-fennsík túrára/versenyre akartam igazából menni, de minden megoldás érdekel...persze ha nem esik csütörtökön meg pénteken akkora esõ, hogy sarat kelljen dagasztani. Akkor inkább Velencei-hg.
oké benne vagyok
Posted 2010. May 04. - 20:53
sziasztok szombaton tervezek egy nagyobb tekerést palota felé ha valakinek van kedve
jönni az jelezze elõre is kösz