Jelentkezz be Regisztrálj
Fehérvár
Posted 2010. May 09. - 22:06
Fehérvári street-es vagyok. Szeretném tudni hogy vannak-e errefelé hasonlós stílusú riderek, uncsi egyedül tekerni mindig :/
Posted 2010. May 09. - 18:08
a Hajagos mászás az, amikor Bakonybélbõl a fehér murvár szerpentines úton feljövünk Hárskút fölé? (ez volt a régi gázló vége felé esõ szakasz is)
Nem ... az egy lélektelen osztrák mintára épített dózerút. Sajnos ...
De ez a mászás ez valami sokkal frankóbb! Amit Jani is említett, a Fodor tanyától a Piros - felfelé ... COOL fõleg az elsõ hullám után
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2010. May 08. - 20:44
a Hajagos mászás az, amikor Bakonybélbõl a fehér murvár szerpentines úton feljövünk Hárskút fölé? (ez volt a régi gázló vége felé esõ szakasz is)
Nem, azon csak lejövünk. Ez egy durva kistányéros mászás (a Fodor-tanya felõl fel a piroson).
Nagyon tetszett, egy negatívum volt csak, hogy estem egyet Jásd elõtt egy vízmosásban, olyan kormányon átrepülõs háton csúszós fajtát...
Én szóltam elõre, hogy veszélyes rész.
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. May 08. - 20:35
a Hajagos mászás az, amikor Bakonybélbõl a fehér murvár szerpentines úton feljövünk Hárskút fölé? (ez volt a régi gázló vége felé esõ szakasz is)És így is lett ... 6 órát mentünk jó volt a Gázlók pengék voltak. A Hajagós mászás sokat használt a pályának! Szerintem az nagyon penge rész!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. May 08. - 20:12
Balu, Jani
mikor indultok a Bakonyba?
én délután 3 kor indulok Kõrisre (vp-hárskút-bakonybél-piros jelzésen fel kõrisre és kéken le-pénzesgyõr-papod-vp, gondolom addigra már nem lesztek az erdõben...
Ma indulunk 8:38-kor Fehérvárról, és kb 10:30-kor indulunk Vinyérõl. Várhatóan az útkeresgélésekkel olyan 6 órát fogunk menni ..
És így is lett ... 6 órát mentünk jó volt a Gázlók pengék voltak. A Hajagós mászás sokat használt a pályának! Szerintem az nagyon penge rész!
Posted 2010. May 08. - 19:14
Balu, Jani
én délután 3 kor indulok Kõrisre (vp-hárskút-bakonybél-piros jelzésen fel kõrisre és kéken le-pénzesgyõr-papod-vp, gondolom addigra már nem lesztek az erdõben...
Ma voltunk.
Posted 2010. May 08. - 18:07
Posted 2010. May 08. - 14:39
Megyünk páran mi is Palotára! Mindenképp egyeztessünk!!!
Sajnálom hogy nem találkoztunk, a veszprémi haverokkal mentünk, 4-en. Nagyon tetszett, egy negatívum volt csak, hogy estem egyet Jásd elõtt egy vízmosásban, olyan kormányon átrepülõs háton csúszós fajtát...
Ide felraktam a nyomvonal képét amíg le nem merült a GPS-ben az aksi... Elég fura dolgok vannak rajta (negatív magasság??), lehet hogy nem látta a fától a mûholdat... A km óra szerint 50,9km volt, kerek 16-os átlaggal.
Posted 2010. May 08. - 13:01
Mivel elmaradtak a nagy esõk és talán nem lesz nagy sár én inkább a palotai túrára megyek. A kocsiban még elfér mellettem valaki.
En annyira szivesen mennek, de ha most nem jott ossze. Betegseg miatt meg pancsolni sem jutottam el a csaladdal.
Talan delutan gurulok 1-2 orat a V-to korul.
Jo tekerest!
Posted 2010. May 07. - 17:34
Mivel elmaradtak a nagy esõk és talán nem lesz nagy sár én inkább a palotai túrára megyek. A kocsiban még elfér mellettem valaki.
Megyünk páran mi is Palotára! Mindenképp egyeztessünk!!!
Posted 2010. May 07. - 11:13
sziasztok srácok mi lesz a szombattal palotai ttt vagy velencei hgy ?
Posted 2010. May 07. - 07:29
Bálint
Posted 2010. May 06. - 23:26
Posted 2010. May 06. - 22:18
esetleg valakinek van olyan gumis ismerõse aki megbízhatóan dolgozik és az alufelnit is jól ki tudja centírozni. (Nem ütõs súlyokkal dolgozik)
Akkor légyszi küldje már el az elérhetõségét.
Köszönöm Bálint
Üdv!
Ha még aktuális: Yokohama, BHN Bt., Szfvár Neumann János utca, Németh Tibor +36 20 944770nyolc
Posted 2010. May 06. - 22:10
sziasztok srácok mi lesz a szombattal palotai ttt vagy velencei hgy ?
Üdv!
Én a Velencei hg-re szavazok.
Posted 2010. May 06. - 21:53
Ha igen, szóljon mert elhozhatná a pedálomat az ismerõsömtõl.
Meghálálnám...
Posted 2010. May 06. - 20:51
ez nem valami teleszkópnak az állítóbizbasza?
Egy RS teló visszaútcsillapítás állítója. Erre már rájöttünk, csak nem tudjuk kié.
Posted 2010. May 06. - 20:38
Még1x megkérdem, most képpel. Nem ismer rá senki ?? Pákozdon találtam. :)
Remélem meglesz a gazdája!