Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

NZRiddick

NZRiddick

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Hahóó!

Fehérvári street-es vagyok. Szeretném tudni hogy vannak-e errefelé hasonlós stílusú riderek, uncsi egyedül tekerni mindig :/
Ridin' dirty...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

a Hajagos mászás az, amikor Bakonybélbõl a fehér murvár szerpentines úton feljövünk Hárskút fölé? :) (ez volt a régi gázló vége felé esõ szakasz is)

Nem ... az egy lélektelen osztrák mintára épített dózerút. Sajnos ...

De ez a mászás ez valami sokkal frankóbb! Amit Jani is említett, a Fodor tanyától a Piros - felfelé ... COOL :) fõleg az elsõ hullám után :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

a Hajagos mászás az, amikor Bakonybélbõl a fehér murvár szerpentines úton feljövünk Hárskút fölé? :) (ez volt a régi gázló vége felé esõ szakasz is)

Nem, azon csak lejövünk. Ez egy durva kistányéros mászás (a Fodor-tanya felõl fel a piroson). :)

Nagyon tetszett, egy negatívum volt csak, hogy estem egyet Jásd elõtt egy vízmosásban, olyan kormányon átrepülõs háton csúszós fajtát...

Én szóltam elõre, hogy veszélyes rész.

A sebesség mindent megold.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Udvozollek a borulok kozott.

A bikemap.net-re nem tudod feltolteni esetleg az utvonalat? Akkor le tudnam tolteni es feltehetnem en is, h korbejarjam a csiganyomotokat :)

Feltöltöttem ezt is meg pár másikat is. Itt megtaláljátok.
Failure is always an option.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

És így is lett ... 6 órát mentünk jó volt :) a Gázlók pengék voltak. A Hajagós mászás sokat használt a pályának! Szerintem az nagyon penge rész! :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Balu, Jani
mikor indultok a Bakonyba?
én délután 3 kor indulok Kõrisre (vp-hárskút-bakonybél-piros jelzésen fel kõrisre és kéken le-pénzesgyõr-papod-vp, gondolom addigra már nem lesztek az erdõben...

Ma indulunk 8:38-kor Fehérvárról, és kb 10:30-kor indulunk Vinyérõl. Várhatóan az útkeresgélésekkel olyan 6 órát fogunk menni .. :)

És így is lett ... 6 órát mentünk jó volt :) a Gázlók pengék voltak. A Hajagós mászás sokat használt a pályának! Szerintem az nagyon penge rész! :D
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Balu, Jani
én délután 3 kor indulok Kõrisre (vp-hárskút-bakonybél-piros jelzésen fel kõrisre és kéken le-pénzesgyõr-papod-vp, gondolom addigra már nem lesztek az erdõben...

Ma voltunk.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Balu, Jani

HeyBud

HeyBud

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás

Ide felraktam a nyomvonal képét amíg le nem merült a GPS-ben az aksi... .

Udvozollek a borulok kozott.

A bikemap.net-re nem tudod feltolteni esetleg az utvonalat? Akkor le tudnam tolteni es feltehetnem en is, h korbejarjam a csiganyomotokat :)

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Megyünk páran mi is Palotára! Mindenképp egyeztessünk!!!

Sajnálom hogy nem találkoztunk, a veszprémi haverokkal mentünk, 4-en. Nagyon tetszett, egy negatívum volt csak, hogy estem egyet Jásd elõtt egy vízmosásban, olyan kormányon átrepülõs háton csúszós fajtát...
Ide felraktam a nyomvonal képét amíg le nem merült a GPS-ben az aksi... Elég fura dolgok vannak rajta (negatív magasság??), lehet hogy nem látta a fától a mûholdat... A km óra szerint 50,9km volt, kerek 16-os átlaggal.

HeyBud

HeyBud

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás

Mivel elmaradtak a nagy esõk és talán nem lesz nagy sár én inkább a palotai túrára megyek. A kocsiban még elfér mellettem valaki.

En annyira szivesen mennek, de ha most nem jott ossze. Betegseg miatt meg pancsolni sem jutottam el a csaladdal.
Talan delutan gurulok 1-2 orat a V-to korul.
Jo tekerest!

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Mivel elmaradtak a nagy esõk és talán nem lesz nagy sár én inkább a palotai túrára megyek. A kocsiban még elfér mellettem valaki.

Megyünk páran mi is Palotára! Mindenképp egyeztessünk!!!
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

sziasztok srácok mi lesz a szombattal palotai ttt vagy velencei hgy ?

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
köszönöm az infókat!

Bálint

HeyBud

HeyBud

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Tiborral egy lakoparkban lakunk. preciz, rettento alapos ember. csak ajanlani tudom.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

esetleg valakinek van olyan gumis ismerõse aki megbízhatóan dolgozik és az alufelnit is jól ki tudja centírozni. (Nem ütõs súlyokkal dolgozik)
Akkor légyszi küldje már el az elérhetõségét.
Köszönöm Bálint

Üdv!
Ha még aktuális: Yokohama, BHN Bt., Szfvár Neumann János utca, Németh Tibor +36 20 944770nyolc

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

sziasztok srácok mi lesz a szombattal palotai ttt vagy velencei hgy ?

Üdv!
Én a Velencei hg-re szavazok.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Jár valaki 2010.05.07.-én pénteken Simontornya felé?
Ha igen, szóljon mert elhozhatná a pedálomat az ismerõsömtõl. :D
Meghálálnám...
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

ez nem valami teleszkópnak az állítóbizbasza?

Egy RS teló visszaútcsillapítás állítója. Erre már rájöttünk, csak nem tudjuk kié.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
ez nem valami teleszkópnak az állítóbizbasza?

Még1x megkérdem, most képpel. Nem ismer rá senki ?? :D Pákozdon találtam. :):)
Remélem meglesz a gazdája!