Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

NZRiddick

NZRiddick

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás

Én jópár évig ugrálgattam Fehérváron. Akkor tolhattuk volna együtt. :D
Mostanra elkorcsosult a street ág ebben a városban. Csupa kölyök bringás fullos gépekkel és zéró tudással.
Bezzeg mikor a Tóth Jani, Ertl Petike meg én is kijártunk... szép idõk voltak. :)
Azért arra kíváncsi lennék, hogy ha kapnék a seggem alá egy ugribugri bringát, vajon mennének-e még a régi trükkök.
A bunny 180 és 360, a kormánypöri meg az egykezes manual azért hiányzik.
Ha egyszer sok pénzem lesz megint összerakok egy paripát és visszatérek okítani az újoncokat. :cool2:

Egyetértek... Annyira idegesítõ hogy azt kell néznem az erkélyrõl hogy 1 kivágott fának a 10 cm magas tuskóját ugrándozzák át egész nap... és még van hogy el is esnek... pfff. Szeretnék komoly streetes lenni, de egymagam lassabban haladok, mintha lenne kikkel gyakorolni, vagy valaki aki okítson :) Ha egyszer lesz egy ilyen kecskéd mindenképp szólj :D Én is kezdõnek számítok, hisz nem sok köze van a streetnek a freeride-hoz, amit eddig csináltam. Max arra volt jó hogy nem billenek fel 1-1 dropnál vagy ugrásnál :)
Ridin' dirty...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Üdv Balu!

Milyen volt a mai vizes tréning?

Semmi extra, laza 1 óra átmozgató, picit csöpögött, de voltam már rosszabb idõben is bringázni ...
Jó volt látni ahogy mindenki menekül haza én meg akkor mentem ... ettõl még jobban megjött a kedvem :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
szia bringa mi van veled milyen volt tekerni vaszárnap

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Üdv Balu!

Milyen volt a mai vizes tréning?

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Hahóó!

Fehérvári street-es vagyok. Szeretném tudni hogy vannak-e errefelé hasonlós stílusú riderek, uncsi egyedül tekerni mindig :/

Én jópár évig ugrálgattam Fehérváron. Akkor tolhattuk volna együtt. :D
Mostanra elkorcsosult a street ág ebben a városban. Csupa kölyök bringás fullos gépekkel és zéró tudással.
Bezzeg mikor a Tóth Jani, Ertl Petike meg én is kijártunk... szép idõk voltak. :)
Azért arra kíváncsi lennék, hogy ha kapnék a seggem alá egy ugribugri bringát, vajon mennének-e még a régi trükkök.
A bunny 180 és 360, a kormánypöri meg az egykezes manual azért hiányzik.
Ha egyszer sok pénzem lesz megint összerakok egy paripát és visszatérek okítani az újoncokat. :cool2:
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

NZRiddick

NZRiddick

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás

Az országalmánál szoktam látni tövig betolt nyeregcsöves arcokat esténként :)
Itt inkább hegyre mászós emberek írkálnak.

Köszi a tippet, csak az a baj hogy én sajnos valamivel igényesebb vagyok annál hogy 13-16 éves suhancok kiidegeljenek :D Nem mintha olyan nagy öreg lennék, de már pont kinõttem azt a korszakot, amikor a legnagyobb szórakozás hogy hülyeségeket csinálok és menekülök :) Azért írtam ide mert láttam hogy itt azért valamivel komolyabb emberkék beszélgetnek :)
Annyit még azért hozzátennék a dologhoz, hogy magam is szeretek hegyi ösvényeken, erdõs részeken túrázgatni. Ez talán abból fakad hogy azelõtt meg a DH/Freeride ágba tartoztam, már amennyire DH-ról beszélni lehet itt kishazánkban. Ígyhát vagy nyugdíjas tempóban nézelõdve bringázom, élvezve a tájat, vagy zúzok mint az õrült, nem nagyon van átmenet :D
Ridin' dirty...

fecco

fecco

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás

Azért kérdeztem, mert ha ilyen tempót tudsz menni akkor néha bringázhatnánk együtt, persze ha neked is van kedved hozzá. Szoktam arrafelé hosszabbakat menni. Mondjuk most kezdõdik a versenyszezon, de júliustól lesznek üres hétvégéim.

Jól hangzik!Vevõ vagyok a tekerésre.:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Szia!

....nagyon kellemes volt a tempó Laciklonékkal, csak én a dombokon nem bírok magammal és ,,megyek mint a férfi aki megszerezte és megitta az új denim after shavet":)(hegymászás az új perverzióm)...Egyébként viszonylag sokat edzegetek lehetõségeim szerint hegyibringával és országútival, de hogy mire?......mert versenyen nem szoktam indulni, ezidáig.:)

Azért kérdeztem, mert ha ilyen tempót tudsz menni akkor néha bringázhatnánk együtt, persze ha neked is van kedved hozzá. Szoktam arrafelé hosszabbakat menni. Mondjuk most kezdõdik a versenyszezon, de júliustól lesznek üres hétvégéim.

A sebesség mindent megold.

fecco

fecco

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás

Az elég jó idõ.
Múltkor amikor Laciklonékkal bringáztál akkor lassú volt neked az a tempó, igaz? Nem szoktál versenyezni?

Szia!

....nagyon kellemes volt a tempó Laciklonékkal, csak én a dombokon nem bírok magammal és ,,megyek mint a férfi aki megszerezte és megitta az új denim after shavet":)(hegymászás az új perverzióm)...Egyébként viszonylag sokat edzegetek lehetõségeim szerint hegyibringával és országútival, de hogy mire?......mert versenyen nem szoktam indulni, ezidáig.:)

HeyBud

HeyBud

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
na ezt elmeny volt olvasni... :)

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Sziasztok!
....A római fürdõnél Én is összefutottam az öregekkel. Hamarabb odaértem az ellenõrzõ pontra, minthogy Õk kiértek volna oda:)..épp tekertem nána felé a malomhoz, amikor megállított a két öreg az ösvényen csodálkozva, hogy mégis merre megyek és mondtam neki, hogy az 50-es távon haladok.Elsõként haladtam el minden ellenõrzõ ponton, de amit egy kicsit bánok és Én sem voltam túl figyelmes, hogy engem is kitereltek az aszfaltos útra.Ellenben benéztem a tési fensíkon egy kanyart, így 5km-el többet pedáloztam megtorlásként. Így 54km-en lett 2.41 az idõ.:)Jó kis túra volt.

Nagyon fasza volt az egész út!!!!! Nagyon tetszett az a kis mászás az elsõ ellenõrzõponthoz illetve a kis mászóka a kék négyzeten.
Egypár dolgot mi is benéztünk... hogy is mondjam... nekünk Tési-fennsík 70km lett a vége. :D
Egyedül balfaszkodtunk és eltévedtünk párszor... aztán hozzáverõdtünk másokhoz... velük is eltévedtünk... végül pár archoz verõdtünk, akik már ismerték a terepet... na velük is eltévedtünk 2 helyen. :D
Az emelkedõk jók voltak, lehetett volna kicsit több is... a lejtõk pedig végig izgalmasak és nagyon gyorsak. :cool2:

Kobike remélem jól vagy! :) Kár, hogy nem sikerült együtt mennünk, de majd bepótoljuk!!!
Üdv,

A Római-fürdõnél volt két öreg, most csak arra figyelmeztettek, hogy lesz majd 2 kidölt fa az úton. Hát volt vagy 5... :)

Az öregek hatalmas arcok voltak. Tukmálták ránk is az aszfaltot. :D
A bedõlt fákról meg annyit, hogy az egyik alatt egy kellemes 30 feletti tempóval akartam átdurrantani. Hát nem jött be. Konkrétan a mezem zsebét minden cuccal együtt leszaggatott. :D Hát poén volt. Lógott rajtam hazáig a mez egy kéttenyérnyi lyukkal az oldalamon.
Külön köszönet Bullbiker-nek, hogy a cuccaimat hozta helyettem!!!
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Ezt elfelejtettem mondani. Nem szabad hallgatni a pontõrökre. :) Az öreg volt ott megint? A Római-fürdõnél nem akartak meggyõzni, hogy bringával az út eleje nagyon veszélyes? :)

A Római-fürdõnél volt két öreg, most csak arra figyelmeztettek, hogy lesz majd 2 kidölt fa az úton. Hát volt vagy 5... :)
Failure is always an option.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Sziasztok!
....A római fürdõnél Én is összefutottam az öregekkel. Hamarabb odaértem az ellenõrzõ pontra, minthogy Õk kiértek volna oda:)..épp tekertem nána felé a malomhoz, amikor megállított a két öreg az ösvényen csodálkozva, hogy mégis merre megyek és mondtam neki, hogy az 50-es távon haladok.Elsõként haladtam el minden ellenõrzõ ponton, de amit egy kicsit bánok és Én sem voltam túl figyelmes, hogy engem is kitereltek az aszfaltos útra.Ellenben benéztem a tési fensíkon egy kanyart, így 5km-el többet pedáloztam megtorlásként. Így 54km-en lett 2.41 az idõ.:)Jó kis túra volt.

Az elég jó idõ.
Múltkor amikor Laciklonékkal bringáztál akkor lassú volt neked az a tempó, igaz? Nem szoktál versenyezni?

fecco

fecco

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás
Sziasztok!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A bakonynánai ell. pontnál azt mondták, hogy a bringásoknak az aszfaltutat javasolják Tésig, a gyalogosok menjenek a kék négyzeten. Mi szót fogadtunk. Biztos érdekesebb lett volna arra. Majd legközelebb.

Ezt elfelejtettem mondani. Nem szabad hallgatni a pontõrökre. :) Az öreg volt ott megint? A Római-fürdõnél nem akartak meggyõzni, hogy bringával az út eleje nagyon veszélyes? :)

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Hahóó!

Fehérvári street-es vagyok. Szeretném tudni hogy vannak-e errefelé hasonlós stílusú riderek, uncsi egyedül tekerni mindig :/

Az országalmánál szoktam látni tövig betolt nyeregcsöves arcokat esténként :)
Itt inkább hegyre mászós emberek írkálnak.

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

A bakonynánai ell. pontnál azt mondták, hogy a bringásoknak az aszfaltutat javasolják Tésig, a gyalogosok menjenek a kék négyzeten. Mi szót fogadtunk. Biztos érdekesebb lett volna arra. Majd legközelebb.

szia a terep jó volt a gyalogosokal nem volt gond

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Nem a kék négyzeten kellett volna visszamászni Tésre az aszfalt út helyett?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Feltöltöttem ezt is meg pár másikat is. Itt megtaláljátok.

Nem a kék négyzeten kellett volna visszamászni Tésre az aszfalt út helyett?

HeyBud

HeyBud

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
koszonom szepen le is szedtem oket. remelem mihamarabb lesz idom kiprobalni. most inkabb gyerekekkel gurulgatok...