Sziasztok!
....A római fürdõnél Én is összefutottam az öregekkel. Hamarabb odaértem az ellenõrzõ pontra, minthogy Õk kiértek volna oda:)..épp tekertem nána felé a malomhoz, amikor megállított a két öreg az ösvényen csodálkozva, hogy mégis merre megyek és mondtam neki, hogy az 50-es távon haladok.Elsõként haladtam el minden ellenõrzõ ponton, de amit egy kicsit bánok és Én sem voltam túl figyelmes, hogy engem is kitereltek az aszfaltos útra.Ellenben benéztem a tési fensíkon egy kanyart, így 5km-el többet pedáloztam megtorlásként. Így 54km-en lett 2.41 az idõ.:)Jó kis túra volt.
Nagyon fasza volt az egész út!!!!! Nagyon tetszett az a kis mászás az elsõ ellenõrzõponthoz illetve a kis mászóka a kék négyzeten.
Egypár dolgot mi is benéztünk... hogy is mondjam... nekünk Tési-fennsík 70km lett a vége.

Egyedül balfaszkodtunk és eltévedtünk párszor... aztán hozzáverõdtünk másokhoz... velük is eltévedtünk... végül pár archoz verõdtünk, akik már ismerték a terepet... na velük is eltévedtünk 2 helyen.

Az emelkedõk jók voltak, lehetett volna kicsit több is... a lejtõk pedig végig izgalmasak és nagyon gyorsak. :cool2:
Kobike remélem jól vagy!

Kár, hogy nem sikerült együtt mennünk, de majd bepótoljuk!!!
Üdv,
Bé
A Római-fürdõnél volt két öreg, most csak arra figyelmeztettek, hogy lesz majd 2 kidölt fa az úton. Hát volt vagy 5... 
Az öregek hatalmas arcok voltak. Tukmálták ránk is az aszfaltot.

A bedõlt fákról meg annyit, hogy az egyik alatt egy kellemes 30 feletti tempóval akartam átdurrantani. Hát nem jött be. Konkrétan a mezem zsebét minden cuccal együtt leszaggatott.

Hát poén volt. Lógott rajtam hazáig a mez egy kéttenyérnyi lyukkal az oldalamon.
Külön köszönet Bullbiker-nek, hogy a cuccaimat hozta helyettem!!!