Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts

de pont a hurka völgy:/ akkor nincsen nagyon más átkötõ szakasz, szerintem a piros 3szög is eléggé be van nõve, szervezzünk egy újabb takarítást:)

szia hol és mikor?

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 posts

Jelentem, száraz a Velencei-hegység. Hurka-völgy és környékének nincs kerékpáros értéke a bedõlt fák miatt, a völgyön kívül összesen egy bedõlt fával találkoztam.

de pont a hurka völgy:/ akkor nincsen nagyon más átkötõ szakasz, szerintem a piros 3szög is eléggé be van nõve, szervezzünk egy újabb takarítást:)
Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Holnap én is terepszemlét tartok :) Kíváncsi leszek milyen a pálya, elvileg 3 órát kint leszek, uh majdnem minden útról tudok majd infót mondani

Jelentem, száraz a Velencei-hegység. Hurka-völgy és környékének nincs kerékpáros értéke a bedõlt fák miatt, a völgyön kívül összesen egy bedõlt fával találkoztam.

A sebesség mindent megold.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Ma felmentem a Meleg-hegyre Sukoró felõl, nincs sár, nincs bedõlt fa, minden jó, egyedül ahol véget ér az aszfalt Sukorón és be kell menni a nyomra, ott az úton folyik a víz kb 20-30m-t, de végig kemény a talaj. Viszont a Nadap-Lovasberény út felé szinte végig áll a víz az úton.
Pákozd fölött szerintem már száraz a terep, holnap megnézem azt is.

Holnap én is terepszemlét tartok :) Kíváncsi leszek milyen a pálya, elvileg 3 órát kint leszek, uh majdnem minden útról tudok majd infót mondani
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Ma felmentem a Meleg-hegyre Sukoró felõl, nincs sár, nincs bedõlt fa, minden jó, egyedül ahol véget ér az aszfalt Sukorón és be kell menni a nyomra, ott az úton folyik a víz kb 20-30m-t, de végig kemény a talaj. Viszont a Nadap-Lovasberény út felé szinte végig áll a víz az úton.
Pákozd fölött szerintem már száraz a terep, holnap megnézem azt is.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Olvastad "andris" beírását a Bakony maraton topikban? .....
Én még jól kijövök ebbõl!!!!!!!!!!!!!!!!! És lehet a legjobban!!!!!! :D :D :D

Így dátum áthelyezéssel egybe esõ verseny a Zalaegerszegi XCO-val ..... Még az összetett kupát is elhozhatom :D :D :D :D

Nekem az volt az elsõ dolgom, hogy megnéztem a versenynaptárat miután olvastam a hírt.
Majd elválik ki jön és ki nem.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Meg én is a felnõttet.
Augusztusban 40fokban nem lesz könnyû. :)

A szervezõk részérõl ez volt a legjobb döntés. A mi részünkrõl meg a második legrosszabb.

Olvastad "andris" beírását a Bakony maraton topikban? .....
Én még jól kijövök ebbõl!!!!!!!!!!!!!!!!! És lehet a legjobban!!!!!! :D :D :D

Így dátum áthelyezéssel egybe esõ verseny a Zalaegerszegi XCO-val ..... Még az összetett kupát is elhozhatom :D :D :D :D
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 posts

Nem marad el, papírkutya :D !
Csak az idõpont változik.

Kössz kössz:D még jó hogy nem vagyok hiperérzékeny:D
Patrick Jr

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Meg én is a felnõttet.

A szervezõk részérõl ez volt a legjobb döntés. A mi részünkrõl meg a második legrosszabb.

Nem baj akkor Augusztusban!

De így tuti a beszólításom szilváson :) És nem is rossz helyen :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Vazzz ... pedig megnyerhettem volna .... nem baj majd augusztusban mag kapják a homokvihart :)
..:: !!! ID

Meg én is a felnõttet.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Vazzz ... pedig megnyerhettem volna .... nem baj majd augusztusban mag kapják a homokvihart :)
..:: !!! ID

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

ELMARAD!! Jupppííí

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 posts
ELMARAD!! Jupppííí
Patrick Jr

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A verseny problémája megoldódott, részletek a maraton topikjában.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Bakony maraton:

Ma beszéltem az egyik szervezõvel, a pálya nem lesz változtatva, egyenlõre víz alatt van, de szó szerint. Két necces pont van, a Cuha völgy és a Bakonybél utáni egy nyomos. Ez a két pont ami járhatatlan. Ha az esõ eláll 3 nap alatt csillapodik a vízállás, ha nem akkor kell gondolkodni.

Olvastam a másik topikban és ott válaszoltam is.

Szárad az aszfalt a házunk elõtt!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
Bakony maraton:

Ma beszéltem az egyik szervezõvel, a pálya nem lesz változtatva, egyenlõre víz alatt van, de szó szerint. Két necces pont van, a Cuha völgy és a Bakonybél utáni egy nyomos. Ez a két pont ami járhatatlan. Ha az esõ eláll 3 nap alatt csillapodik a vízállás, ha nem akkor kell gondolkodni.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Lassan tényleg itt a 2012 ...

Az a gáz az egészben, hogy ma autóba ültem, mert kellett menni cégeket látogatni, hát elszörnyülködtem még Fehérváron is brutális helyzet uralkodik: Gaja, Vidámparki tó, Palotavárosi tavak fullon!! Pákozd elõtt a Csala patak kiöntve valamint itt is: Dinnyés-Pákozd közötti átkötõ úton, Pátka elõtt szintén
Lovasberényre csak Zámoly felé tudtam eljutni :( Hazafelé már arra sem ... Sörédnél ki kellett menni a 81-re úgy haza Sz.fehérvárra
Borzalmas, bele sem merek gondolni mi lehet a durvább részeken! :confused:

A durvább részeken pár napon belül lefolyik a víz, de az általad említett helyeken még hetekig állni fog.
Ma voltam Veszprémben, ott semmi gond, mindenhol elfolyik a víz.

Ez ott a kanyar, balra a faház (vagy mifene) büfével?
Nem lehet...

Igen, az.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

A Gaja Balinkánál.
http://feny.idokep.h...76wo3i1pw65.jpg

Ez ott a kanyar, balra a faház (vagy mifene) büfével?
Nem lehet...
"In idem flumen bis non descendimus"

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Szerintem az RTL klubosok keze van a dologban, hogy minél jobb legyen a nézettsége a világvégemenekülõs-amerikamármegintmegmentiavilágot filmjüknek :)

Lassan tényleg itt a 2012 ...

Az a gáz az egészben, hogy ma autóba ültem, mert kellett menni cégeket látogatni, hát elszörnyülködtem még Fehérváron is brutális helyzet uralkodik: Gaja, Vidámparki tó, Palotavárosi tavak fullon!! Pákozd elõtt a Csala patak kiöntve valamint itt is: Dinnyés-Pákozd közötti átkötõ úton, Pátka elõtt szintén
Lovasberényre csak Zámoly felé tudtam eljutni :( Hazafelé már arra sem ... Sörédnél ki kellett menni a 81-re úgy haza Sz.fehérvárra
Borzalmas, bele sem merek gondolni mi lehet a durvább részeken! :confused:

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

A Gaja Balinkánál.
http://feny.idokep.h...76wo3i1pw65.jpg

Szerintem az RTL klubosok keze van a dologban, hogy minél jobb legyen a nézettsége a világvégemenekülõs-amerikamármegintmegmentiavilágot filmjüknek :)
"too proud to beg, too dumb to steel"