Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Tegnap aszfalton kitekertünk Iszkáig, onnan pedig végig a bagjas "hátán" Palota felöli végéig.
Csak a köves részeket látogattuk, így sárral nem volt gond.
Számomra a terep totál ismeretlen volt, így a bagjas végén az ereszkedést inkább nevezném sziklafalon lemászásnak, mint bringázásnak. (Láttam az iwiw-es hozzászólást Jani. Valóban jó lenne egyszer egy "vezetõvel" is elmenni arra.;))

Akkor a holnapi Meleg hegy karikát ki is húzhatom, ha ennyire járhatatlanok az utak. (Az infókat köszi Balu!)

Üdv,Bé

Nem járhatatlan, csak van pár berölt ág, aminek olyan 1,5m vastag a törzse, egy picit nedves a talaj és néhány helyen van pár tócsa :D

Én is kimehetek majd veletek, ha mentek Baglyas utakat nézegetni? :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

A klasszikus nekem az, ami Nadap felõl van. Az teljesen jó. Tegnap voltak a Baglyason, felszáradt az egész.

Tegnap aszfalton kitekertünk Iszkáig, onnan pedig végig a bagjas "hátán" Palota felöli végéig.
Csak a köves részeket látogattuk, így sárral nem volt gond.
Számomra a terep totál ismeretlen volt, így a bagjas végén az ereszkedést inkább nevezném sziklafalon lemászásnak, mint bringázásnak. (Láttam az iwiw-es hozzászólást Jani. Valóban jó lenne egyszer egy "vezetõvel" is elmenni arra.;))

Akkor a holnapi Meleg hegy karikát ki is húzhatom, ha ennyire járhatatlanok az utak. (Az infókat köszi Balu!)

Üdv,Bé
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Nem az aszfalt, hanem a kerítés felõli út.

Azt nem tudom, de körbe biztos jó (ott nincs fa).

Nincsen fa és nem is az aszfalt ... Na én elveszítettem a fonalat .... :confused: , de majd megbeszéljük telefonon
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Tehát a klasszikus aszfalt. Azt hittem a kék bringa jelzésre gondolsz klasszikusra.

És a Baglyasnál nincsen bedõl fa az ösvényeken? Mert ha nincsen akkor a jövõ héten ott edzek :)

Nem az aszfalt, hanem a kerítés felõli út.

Azt nem tudom, de körbe biztos jó (ott nincs fa).

A sebesség mindent megold.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

A klasszikus nekem az, ami Nadap felõl van. Az teljesen jó. Tegnap voltak a Baglyason, felszáradt az egész.

Tehát a klasszikus aszfalt. Azt hittem a kék bringa jelzésre gondolsz klasszikusra.

És a Baglyasnál nincsen bedõl fa az ösvényeken? Mert ha nincsen akkor a jövõ héten ott edzek :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Igen, de a klasszikus utunk az egyik legszarabb ... pl az járhatatlan normál bringásnak ... fõleg a Bodza-völgy és annak is a közepe

Azért a Baglyasnál sem lehet most rózsás a helyzet ... :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Vagy maradjon mindenki Pákozd fölött vagy csak a klasszikus Meleg-hegy utat használja, esetleg menjen át a Baglyasra és környékére. :)

Az erdészek úgyis kitakarítják a gyakran használt turista ösvényeket, mert nekik is járni kell valahol.

Igen, de a klasszikus utunk az egyik legszarabb ... pl az járhatatlan normál bringásnak ... fõleg a Bodza-völgy és annak is a közepe

Azért a Baglyasnál sem lehet most rózsás a helyzet ... :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Mindenki maradjon otthon és pihenjen, az elkövetkezõ két hetet meg országúton tekerjük le.

Vagy maradjon mindenki Pákozd fölött vagy csak a klasszikus Meleg-hegy utat használja, esetleg menjen át a Baglyasra és környékére. :)

Az erdészek úgyis kitakarítják a gyakran használt turista ösvényeket, mert nekik is járni kell valahol.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Nekem is jó a hétfõ délután!:) Szerintem minden ilyen közösségi dolog nagy buli

Úgy álltok ehhez a takarításhoz mintha valami nagy buli lenne. :)

Bulinak egész szar :) de ha kitakarítjuk akkor tudunk majd bringázni ... és ha már bringázunk akkor teszünk is érte :)

szia balu jó lenne ha mondaná egy idõ pontot hogy mikor mentek takarítani köszi

Ha hétfõn megy vki én is csatlakoznék. Szombat/vasárnap már full...

Az én javaslatom az volna, hogy halasszuk el legalább két héttel a takarítást amíg a termeszét rendezi magával a dolgokat. Kib@szott szarok az utak, nagyon figyelni kell, ma bejártam az erdõt és elég nagy a gáz! 15km/h átlagot tudtam produkálni, ami siralmas, van ahol eltûnt az út fele, és vannak tavak ami miatt egyes turista utak megközelíthetetlenek és járhatatlanok. Nagyon elment a kedvem!
Ez most nem olyan móka, hogy kimegyek egy vasfûrésszel és rendbe rakom az egészet. 10 embernek legalább 4-5 teljes napi elfoglaltsága "teljes fegyverzettel"

Mindenki maradjon otthon és pihenjen, az elkövetkezõ két hetet meg országúton tekerjük le.

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás
Nekem is jó a hétfõ délután!:) Szerintem minden ilyen közösségi dolog nagy buli
Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Úgy álltok ehhez a takarításhoz mintha valami nagy buli lenne. :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Én csak hétfõ délután érek rá, délelõtt családi programom van, a vasárnapom meg telibe foglalt.

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

honnan tudod mekkora a metszõollója :D
majd jelezzétek mikor, ha belefér (elég sûrû lesz a hétvége) megyek én is.

Igaz azt szokták mondani ... kis ember nagy ollóval jár ... hogy eddig nem jutott eszembe :D

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

de pont a hurka völgy:/ akkor nincsen nagyon más átkötõ szakasz, szerintem a piros 3szög is eléggé be van nõve, szervezzünk egy újabb takarítást:)

Ha hétfõn megy vki én is csatlakoznék. Szombat/vasárnap már full...
Failure is always an option.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Szerintem inkább fûrész kell ...

honnan tudod mekkora a metszõollója :D
majd jelezzétek mikor, ha belefér (elég sûrû lesz a hétvége) megyek én is.
"too proud to beg, too dumb to steel"

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

szia balu melyik nap mentek takarítani és mikor indultok ja és hol lesz a találkozó?

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

én benne vagyok mehetünk itthon van mindenféle metszõolló:)

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás

Pont jól jön ki a hátvége :) vasárnap és a hétfõ egész jónak fog tûnni :)

én benne vagyok mehetünk itthon van mindenféle metszõolló:)
Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

de pont a hurka völgy:/ akkor nincsen nagyon más átkötõ szakasz, szerintem a piros 3szög is eléggé be van nõve, szervezzünk egy újabb takarítást:)

Pont jól jön ki a hátvége :) vasárnap és a hétfõ egész jónak fog tûnni :)