Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

sziasztok az angelika forrásnál 90%ba kitakarítottam úgy hogy már mehetek arra

Wow, köszi!
7végén megnézem :)
Failure is always an option.

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
sziasztok az angelika forrásnál 90%ba kitakarítottam úgy hogy már mehetek arra

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Ma és az elkövetkezõ napokban minden délután Bagjashegyezek! Szokni kellene a mászást... 18-19óra körül indulok Inotáról. Valaki akar csatlakozni? Persze idõjárás függõ a dolog!

Tegnap délután majdnem kimentem :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
Ma és az elkövetkezõ napokban minden délután Bagjashegyezek! Szokni kellene a mászást... 18-19óra körül indulok Inotáról. Valaki akar csatlakozni? Persze idõjárás függõ a dolog!
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Bagjasról ismerek egy-két járható utat lefelé. Ha gondoljátok egyeztethetünk és hajráááá!

szia én benne vagyok bár én már voltam pársor arra felé

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Tegnap aszfalton kitekertünk Iszkáig, onnan pedig végig a bagjas "hátán" Palota felöli végéig.
Csak a köves részeket látogattuk, így sárral nem volt gond.
Számomra a terep totál ismeretlen volt, így a bagjas végén az ereszkedést inkább nevezném sziklafalon lemászásnak, mint bringázásnak. (Láttam az iwiw-es hozzászólást Jani. Valóban jó lenne egyszer egy "vezetõvel" is elmenni arra.;))

Akkor a holnapi Meleg hegy karikát ki is húzhatom, ha ennyire járhatatlanok az utak. (Az infókat köszi Balu!)

Üdv,Bé

Bagjasról ismerek egy-két járható utat lefelé. Ha gondoljátok egyeztethetünk és hajráááá!
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Aha ... akkor folyamatosan versenyeztetek ... :P azért beszélgettetek is a 200km alatt :)

csak úgy székelyesen. kb 20 percenként váltottunk pár szót, mert akkora szél (és tempó :P) volt, hogy közben nem volt lehetõség :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

szia balu mennyire járhatatlan az angelika forrásnál a terep

Bringával élvezhetetlen, mint Mjani írta, ha jól emlékszem 6-8 comb vastagságú és egy baromi termetes fa van bedõlve az útra.

én folyamatosan úgy éreztem, hogy Õ az erõsebb, Õ pedig azt, hogy én... :)

Aha ... akkor folyamatosan versenyeztetek ... :P azért beszélgettetek is a 200km alatt :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

De lenyomtad, vagy így is várni kellet rá sokat? :D

én folyamatosan úgy éreztem, hogy Õ az erõsebb, Õ pedig azt, hogy én... :)

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
szia balu mennyire járhatatlan az angelika forrásnál a terep

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Pogi nem jött, mert beteg, Brassai Réka szerzett egy triatlonista srácot. persze országútival volt, én meg vastaggumival :)
gondolhatod...

De lenyomtad, vagy így is várni kellet rá sokat? :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Pogi nem jött, mert beteg, Brassai Réka szerzett egy triatlonista srácot. persze országútival volt, én meg vastaggumival :)
gondolhatod...

Gondolom. :D

A sebesség mindent megold.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Akkor jó hogy nem mentem. :)

gondolhatod...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Nálad azért sokkal lassabbak ne jöjjenek, mert nem fognak tudni feltekerni a hegyre. Lefelé meg vagy tolják vagy összetörik magukat.

Mégsem kell a trikó masterben? :)

Az elsõ jogos!

Amit nekem írtál: Dehogyisnem! Egyszer lehet kategóriát váltani! :) (fontolgatom ...... fontolgatom ..... de úgy sem megyek )

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Asszem a Vhg jelenlegi állapotát most finoman fogalmaztad meg. :D

A kérdésedre a válasz, igen.
Személy szerint én nagyon örülök, ha világklasszis versenyzõk közt/után tekerhetek. (Majd ne túl sziklás helyeken menjünk, mert ha végkimerülésben meghalok, akkor könnyebb legyen elásni. :D)
Mivel a tempótokat egészen biztos, hogy képtelenek lennénk tartani, ezért csak úgy vágjunk neki, ha olyan az edzésbeosztásotok. Mert hát rajtam kívül biztos jönne más amatõr úriember is. :)

Nálad azért sokkal lassabbak ne jöjjenek, mert nem fognak tudni feltekerni a hegyre. Lefelé meg vagy tolják vagy összetörik magukat.

Jani
ha eljöttél volna velünk ma a bakony 200-ra, meg lett bõven egy maraton terhelés :P

Köszi a dicsérõ szavakat, de én csak egy sokat tekerõ hobbi bringás vagyok. Idén a Jani lehet világsztár ... olyan a kategóriája :D

Mjani:
Komolyan fontolgatom az átnevezést XCM-be Elit FF-be ... :)

Mégsem kell a trikó masterben? :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

A Baglyas végig köves ha körbemész Palota felõl és az erdõs rész is elviselhetõ sárosan (tavaly a Palota maratonon én bringáztam ott).
Megláttam a képet iwiwen és máris láttam, hogy rossz helyen vagytok :) , arrafelé csak motornyomok vannak.

Valamikor június második felében elmehetünk arra hétvégén vagy ha neked jó valamelyik hétköznap is akkor akkor.

Kimehetsz holnap a Velencei-hegységbe nyugodtan. Felmész ahol velem jöttél fel, aztán a Bella-tónál lejössz, Sukorónál felmész a vízmû (azt hiszem az az) felé és máris a kerítéses emelkedõn vagy, ami a vízmûtõl a csúcsig jó.

Persze, hogy kijöhetsz. :) (de csak a slick gumis montiddal :D )

Helyesbítenék, szerintem ne a Bella tónál gyere le, arra kici-kaki van, ma voltam. Menj el az ingókövekig, majd a sárga -, gyere le a Piedone kocsmához.
A többi ua. mint Jani írt.

Hétközben én rá fogok érni, majd úgy alakítom :D (csak szóljatok elõre 24h-val)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Személy szerint én nagyon örülök, ha világklasszis versenyzõk közt/után tekerhetek. (Majd ne túl sziklás helyeken menjünk, mert ha végkimerülésben meghalok, akkor könnyebb legyen elásni. :D)
Mivel a tempótokat egészen biztos, hogy képtelenek lennénk tartani, ezért csak úgy vágjunk neki, ha olyan az edzésbeosztásotok. Mert hát rajtam kívül biztos jönne más amatõr úriember is. :)

Köszi a dicsérõ szavakat, de én csak egy sokat tekerõ hobbi bringás vagyok. Idén a Jani lehet világsztár ... olyan a kategóriája :D

Mjani:
Komolyan fontolgatom az átnevezést XCM-be Elit FF-be ... :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Tegnap aszfalton kitekertünk Iszkáig, onnan pedig végig a bagjas "hátán" Palota felöli végéig.
Csak a köves részeket látogattuk, így sárral nem volt gond.
Számomra a terep totál ismeretlen volt, így a bagjas végén az ereszkedést inkább nevezném sziklafalon lemászásnak, mint bringázásnak. (Láttam az iwiw-es hozzászólást Jani. Valóban jó lenne egyszer egy "vezetõvel" is elmenni arra.;))

Akkor a holnapi Meleg hegy karikát ki is húzhatom, ha ennyire járhatatlanok az utak. (Az infókat köszi Balu!)

Üdv,Bé

A Baglyas végig köves ha körbemész Palota felõl és az erdõs rész is elviselhetõ sárosan (tavaly a Palota maratonon én bringáztam ott).
Megláttam a képet iwiwen és máris láttam, hogy rossz helyen vagytok :) , arrafelé csak motornyomok vannak.

Valamikor június második felében elmehetünk arra hétvégén vagy ha neked jó valamelyik hétköznap is akkor akkor.

Kimehetsz holnap a Velencei-hegységbe nyugodtan. Felmész ahol velem jöttél fel, aztán a Bella-tónál lejössz, Sukorónál felmész a vízmû (azt hiszem az az) felé és máris a kerítéses emelkedõn vagy, ami a vízmûtõl a csúcsig jó.

Nem járhatatlan, csak van pár berölt ág, aminek olyan 1,5m vastag a törzse, egy picit nedves a talaj és néhány helyen van pár tócsa :D

Én is kimehetek majd veletek, ha mentek Baglyas utakat nézegetni? :)

Persze, hogy kijöhetsz. :) (de csak a slick gumis montiddal :D )

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Jani
ha eljöttél volna velünk ma a bakony 200-ra, meg lett bõven egy maraton terhelés :P

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Nem járhatatlan, csak van pár berölt ág, aminek olyan 1,5m vastag a törzse, egy picit nedves a talaj és néhány helyen van pár tócsa :D

Én is kimehetek majd veletek, ha mentek Baglyas utakat nézegetni? :)

Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D